20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Multă indisciplină în fotbalul judeţean

Scris de Ionuţ Blăjean, 02 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La şedinţa de marţi a Comisiei de Disciplină AJF s-au dat multe etape de suspendare. Hotărâri:

• La Carei – Moftinu Mic a fost eliminat Micaş Adrian (M. Mic) pentru atac asupra adversarului. S-a hotărât suspendarea jucătorului două etape şi amendă 65 de lei. Tot la acest joc, în minutul 95, antrenorul Ioan Dragomir (M. Mic) a fost trimis în afara terenului de joc pentru proteste la decizia arbitrului asistent. Cazul va fi trimis la Comisia Tehnică AJF.

• La Dorolţ – Micula a fost eliminat Simon Angelo (Dorolţ) pentru cumul de cartonaşe. S-a hotărât suspendarea jucătorului o etapă şi amendă 20 de lei.

• La Vetiş – Păuleşti a fost eliminat Oros Norbert (Vetiş) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

• La Pişcolt – Ciumeşti a fost eliminat Czier Patrick pentru cumul de cartonaşe. S-a hotărât suspendarea lui o etapă şi amendă 20 de lei. Tot la acest joc a fost eliminat Mădăras Ianos (Ciumeşti) pentru cumul de cartonaşe şi injurii, după acordarea celui de-al doilea avertisment. Suspendare două etape şi amendă 75 lei.

• La Ghenci – Sanislău au fost eliminaţi jucătorii Heveli Cristian (Ghenci) şi Ţară Ciprian (Sanislău) pentru cumul de cartonaşe. Suspendaţi o etapă şi amendă 20 de lei.

• La Ardud – Porumbeşti şi Urziceni – Bercu oaspeţii nu s-au prezentat la joc. Gazdele câştigă la masa verde, iar echipele neprezentate primesc amendă 350 lie.

• La Decebal – Homoroade au fost eliminaţi jucătorii Groza Mihai (Homoroade) pentru împingerea arbitrului, Buga Vlad (Homoroade) pentru injurii şi ameninţări adresate arbitrului, iar jucătorului Talpoş Adrian Chirilă (Homoroade) i-a fost reţinut carnetul de legitimare după întreruperea jocului (minutul 50), pentru bruscarea arbitrului. Comisia a hotărât: Se vor audia oficialii partidei (arbitru, asistent 1, asistent 2 + observator) în data de 08.11.2017, ora 15:30.

• La Căuaş – Agriş, echipa din Agriş a depus contestaţie pentru identitatea jucătorului Maxim Adrian (Căuaş). Contestaţia a fost respinsă ca fiind nefondată.

• Referitor la incidentele petrecute la meciul Medieşu Aurit – Halmeu, disputat în data de 22.10.2017, comisia a hotărât suspendarea jucătorului Zimbru Sorin pentru două etape şi amendă 65 de lei.

• Pentru incidentele petrecute la jocul Odoreu – Vetiş (22 octombrie), unde un spectator a scuipat înspre direcţia arbitrului, după terminarea jocului, comisia hotărăşte acordarea unui ultim avertisment echipei din Odoreu pentru organizare.

• La jocul Oar – Botiz (21 octombrie), jucătorul Kiralyi Gheorghe (Botiz) a fost suspendat două etape şi amendat cu 65 de lei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.