Moş Nicolae a venit la micuţii internaţi la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean | Informaţia Zilei

Moş Nicolae a venit la micuţii internaţi la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean

Scris de Matei Larisa, 06 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zeci de micuţi internaţi pe secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Satu Mare au avut parte de o surpriză de proporţii joi, 5 decembrie. Moş Nicolae nu a uitat să treacă pe la ei, iar apariţia sa a stârnit o grămadă de zâmbete şi chicoteli în rândul celor mai cuminţi copii.

Cu bradul împodobit pe holul secţiei şi cu colinde în surdină, micuţii au privit cu mare entuziasm cum Moş Nicolae coboară de la înălţime şi intră pe geam, cu sacul mare şi roşu în spate. Deşi o sărbătoare atât de magică şi de specială pentru ei, i-a prins pe copii în spital, Moşul a reuşit preţ de câteva minute să îi facă să uite că se află în spital, şi nu acasă aşa cum şi-ar dori.

Fericire a fost şi pe chipurile copiilor internaţi pe secţia de pediatrie a Spitalului Tăşnad dar şi a celor internaţi pe secţia de boli infecţioase, deoarece Moş Nicolae nu a uitat să se oprească pe la ei. Sacul Moşului a fost plin de cadouri, dovadă că toţi micuţii s-au aflat pe lista copiilor cuminţi. Deşi cei mai mici au avut reţineri şi nu s-au apropiat de el decât cu mama de mână, unii au fost curajoşi şi au profitat de ocazie pentru a-i spune Moşului o poezie. Imediat după ce cadourile au fost împărţite şi poeziile recitate, copiii au stat la rând pentru a-şi face câte o poză cu Moşul pentru a le rămâne amintire.

Anual, în această perioadă Spitalul Judeţean Satu Mare se gândeşte la copiii care se află din spital, iar pentru a le alina suferinţa, au grijă ca aceştia să aibă parte de spiritul şi magia Crăciunului. Bradul, colindele şi Moşul nu lipsesc niciodată, iar pe lângă copii, părinţii sunt cei care laudă aceste iniţiative.

Desigur, nimic nu ar fi posibil fără ajutorul sponsorilor inimoşi care reacţionează mereu când situaţia o cere.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517