Moruţan merge şi el la AC Pisa

Scris de Ionuţ Blăjean, 03 august 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În noul sezon, Olimpiu Moruţan (23 de ani) va evolua, cel mai probabil, pentru Pisa, după experienţa mai puţin reuşită de la Galatasaray. Fostul jucător al celor de la FCSB a plecat miercuri în Italia şi pare că va avea un salariu anual de 600.000 de euro.

Cei de la Pisa au negociat cu omologii din Istanbul pentru un contract valabil un sezon, sub formă de împrumut, dar cu o clauză de transfer. Dacă Pisa va intra în Serie A, atunci italienii ar urma să achite patru milioane de euro. La Pisa, Moruţan va fi coleg cu alţi doi români, sătmăreanul Adrian Rus şi Marius Marin, ambii transferaţi recent.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 04 august 2022, ora 14:43

    Si marele Morutan ( jucator de nationala ) va ajunge sa joace in Serie B ???. Inseamna ca si nationala voastra formata din jucatori de Serie B va fi o nationala de Serie B. Unde ati ajuns si cu fotbalul….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517