Morile Buschhoff oferă garanţia durabilităţii şi a calităţii furajelor

Scris de Ioan Aniţaş, 08 noiembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ferma 1

    Miercuri, 6 noiembrie, la ferma de porci Agro Pig din satul Adrian, oraşul Livada, firma Buschhoff, din Germania şi-a prezentat gama de mori destinate producerii de furaje combinate pentru păsări, porci şi bovine. Alegerea localităţii Adrian nu este întâmplătoare. La această fermă funcţionează prima moară din judeţ adusă din Germania de la firma Buschhoff.

Prezentarea firmei furnizoare de echipament

În prezenţa unor fermieri din judeţ, directori de instituţii din domeniul agricol, alţi specialişti, doctor Christian  Buschoff – patronul firmei producătoare din Germania a făcut o scurtă prezentare a unităţii producătoare. Firma Buschhoff are o tradiţie în domeniu de aproximativ 140 de ani, fapt ce constituie o garanţie a calităţii.

De-a lungul anilor instalaţiile de măcinat, amestec şi transport au fost modernizate. S-au introdus cele mai noi inovaţii în materie de morărit, dar şi în producţia de oţeluri de cea mai bună calitate. Firma din Germania produce atât instalaţii mobile cât şi mori compacte. Capacităţile de prelucrare ale acestor din urmă menţionate mori sunt cuprinse între 1 şi 15 tone pe oră, în funcţie de opţiunea clientului.

Furnizorul Buschhoff a livrat asemenea instalaţii complet autotmatizate în ţări precum Germania, Polonia, Rusia, Ucraina, Olanda, Anglia, Franţa, Austria, ţările baltice, Finlanda ş.a. În România mori de fabricaţie Buschhoff sunt puse în funcţiune în o serie de localităţi printre care au fost menţionate Baia Mare, Sibiu, Galaţi, Craiova, iar de o vreme la Adrian, judeţul Satu Mare.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. Gherghe tiberiu a spus: 24 martie 2018, ora 16:59

    Buna ziua ma intereseza o moara pentru furaje automata cu transport si depozitare pentru capacitate sa cresc 100 vaci lapte

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517