17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Moment de reculegere la Olimpia Căuaş – Voinţa Turţ, în memoria lui Raul Pinte

Scris de Ionuţ Blăjean, 11 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La sfârşit de săptămână s-au jucat semifinalele Ligii a 5-a de fotbal. Olimpia Căuaş (2A) a primit replica Voinţei Turţ (1B) pe teren propriu.

Înainte de startul meciului s-a păstrat un moment de reculegere în memoria lui Raul Pinte, sătmăreanul care a fost călcat de tren în Germania zilele trecute, după ce s-a întors obosit de la muncă. Raul Pinte a jucat ani buni la Olimpia Căuaş, l-a iubit toată lumea, iar colegii săi au ţinut să păstreze un moment reculegere în care s-au vărsat lacrimi. Mai mult, în minutul 5, Florin Mulcuţan a transformat un penalty şi i-a dedicat golul lui Raul Pinte. Florin Mulcuţan a înălţat un tricou pe care era inscripţionat numărul 7 pe care-l purta Raul la Olimpia Căuaş.

Totodată, înainte de startul meciului a avut loc un alt gest frumos. Cei de la Olimpia Căuaş i-au oferit lui Nicu Ştef o şampanie în semn de respect pentru activitatea depusă. În vârstă de 64 de ani, Nicu Ştef apără şi în prezent poarta echipei Voinţa Turţ, fiind cel mai longeviv jucător de fotbal din judeţul Satu Mare.

Meciul dintre Olimpia Căuaş şi Voinţa Turţ s-a încheiat cu scorul de 2-5, iar echipa a doua merge în finala Ligii a 5-a.

Olimpia MCMXXI a trecut de Unirea Bercu

În cealaltă semifinală a Ligii a 5-a au jucat Olimpia MCMXXI Satu Mare (1A) şi Unirea Bercu (2B), pe terenul din Dorolţ. Un meci dominat categoric de prima echipă, cea care s-a impus cu scorul de 9-0 (3-0).

Finala Olimpia MCMXXI – Voinţa Turţ este programată să se dispute duminică, 16 iunie, de la ora 17.00, pe stadionul Olimpia ”Daniel Prodan”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.