21.11.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Importanţa preluării si conservării probelor în cazul unei infracţiunii. 05.00 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 05.30 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitati: Dorel Simion, Daniel Ion, Florin Mulcuţan.Titlul emisiuni: Starea boxului românesc dezbatută la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 10.00 Religie (limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Racz Ervin. Titlul emisiunii: Ce este după moarte? 10.45 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Liviu Marta, Kereskenyi Sandor. Titlul emisiunii: Muzeul Judeţean Satu Mare organizează o sesiune ştiinţifică despre fluxurile istoriei. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Opinii ale scriitorilor pe marginea concursului de pălincă de la Poesis 17.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Moment de reculegere la Olimpia Căuaş – Voinţa Turţ, în memoria lui Raul Pinte

Scris de Ionuţ Blăjean, 11 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La sfârşit de săptămână s-au jucat semifinalele Ligii a 5-a de fotbal. Olimpia Căuaş (2A) a primit replica Voinţei Turţ (1B) pe teren propriu.

Înainte de startul meciului s-a păstrat un moment de reculegere în memoria lui Raul Pinte, sătmăreanul care a fost călcat de tren în Germania zilele trecute, după ce s-a întors obosit de la muncă. Raul Pinte a jucat ani buni la Olimpia Căuaş, l-a iubit toată lumea, iar colegii săi au ţinut să păstreze un moment reculegere în care s-au vărsat lacrimi. Mai mult, în minutul 5, Florin Mulcuţan a transformat un penalty şi i-a dedicat golul lui Raul Pinte. Florin Mulcuţan a înălţat un tricou pe care era inscripţionat numărul 7 pe care-l purta Raul la Olimpia Căuaş.

Totodată, înainte de startul meciului a avut loc un alt gest frumos. Cei de la Olimpia Căuaş i-au oferit lui Nicu Ştef o şampanie în semn de respect pentru activitatea depusă. În vârstă de 64 de ani, Nicu Ştef apără şi în prezent poarta echipei Voinţa Turţ, fiind cel mai longeviv jucător de fotbal din judeţul Satu Mare.

Meciul dintre Olimpia Căuaş şi Voinţa Turţ s-a încheiat cu scorul de 2-5, iar echipa a doua merge în finala Ligii a 5-a.

Olimpia MCMXXI a trecut de Unirea Bercu

În cealaltă semifinală a Ligii a 5-a au jucat Olimpia MCMXXI Satu Mare (1A) şi Unirea Bercu (2B), pe terenul din Dorolţ. Un meci dominat categoric de prima echipă, cea care s-a impus cu scorul de 9-0 (3-0).

Finala Olimpia MCMXXI – Voinţa Turţ este programată să se dispute duminică, 16 iunie, de la ora 17.00, pe stadionul Olimpia ”Daniel Prodan”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.