00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

Moment de reculegere la Olimpia Căuaş – Voinţa Turţ, în memoria lui Raul Pinte

Scris de Ionuţ Blăjean, 11 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La sfârşit de săptămână s-au jucat semifinalele Ligii a 5-a de fotbal. Olimpia Căuaş (2A) a primit replica Voinţei Turţ (1B) pe teren propriu.

Înainte de startul meciului s-a păstrat un moment de reculegere în memoria lui Raul Pinte, sătmăreanul care a fost călcat de tren în Germania zilele trecute, după ce s-a întors obosit de la muncă. Raul Pinte a jucat ani buni la Olimpia Căuaş, l-a iubit toată lumea, iar colegii săi au ţinut să păstreze un moment reculegere în care s-au vărsat lacrimi. Mai mult, în minutul 5, Florin Mulcuţan a transformat un penalty şi i-a dedicat golul lui Raul Pinte. Florin Mulcuţan a înălţat un tricou pe care era inscripţionat numărul 7 pe care-l purta Raul la Olimpia Căuaş.

Totodată, înainte de startul meciului a avut loc un alt gest frumos. Cei de la Olimpia Căuaş i-au oferit lui Nicu Ştef o şampanie în semn de respect pentru activitatea depusă. În vârstă de 64 de ani, Nicu Ştef apără şi în prezent poarta echipei Voinţa Turţ, fiind cel mai longeviv jucător de fotbal din judeţul Satu Mare.

Meciul dintre Olimpia Căuaş şi Voinţa Turţ s-a încheiat cu scorul de 2-5, iar echipa a doua merge în finala Ligii a 5-a.

Olimpia MCMXXI a trecut de Unirea Bercu

În cealaltă semifinală a Ligii a 5-a au jucat Olimpia MCMXXI Satu Mare (1A) şi Unirea Bercu (2B), pe terenul din Dorolţ. Un meci dominat categoric de prima echipă, cea care s-a impus cu scorul de 9-0 (3-0).

Finala Olimpia MCMXXI – Voinţa Turţ este programată să se dispute duminică, 16 iunie, de la ora 17.00, pe stadionul Olimpia ”Daniel Prodan”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.