Moişeni: O casă a luat foc! Un bărbat de 93 de ani a reuşit să se autoevacueze

Scris de I. Z., 11 noiembrie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Marţi, la ora 16:20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la o casă de locuit din localitatea Moişeni.

La faţa locului s-au deplasat 1 ofiţer şi 11 subofiteri, din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti Oaş, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim ajutor şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Odată ajunse la faţa locului, forţele profesioniste au gasit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul unei camere şi la nivelul acoperişului imobilului.

În interior se afla o persoană de sex masculin, în vârstă de 93 de ani, care a reuşit să se autoevacueze la timp, aceasta fiind transportată cu ambulanţa SMURD la CPU Negreşti-Oaş, suferind de arsuri superficiale la nivelul membrelor superioare.

Cauza probabilă de producere a incendiului este jar sau scântei provenit din coşul de fum.

În urma evenimentului au ars: 50% din acoperiş şi o cameră în care se afla mobilă, pat şi sobă şi s-au degradat: tavanul de la 2 camere, un hol şi o cămară.

Sursă: ISU Satu Mare

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517