00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

Mobilizare pentru cele două familii din Carei, rămase fără acoperiş deasupra capului, după un incendiu devastator

Scris de I. Z., 20 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Una dintre familiile rămase fără acoperiş deasupra capului după incendiul din 16 februarie 2019 nu are un loc de dormit potrivit. Este vorba despre o septuagenară cu fiicele şi nepotul său

Una dintre familiile rămase fără acoperiş deasupra capului după incendiul din 16 februarie 2019 nu are un loc de dormit potrivit. Este vorba despre o septuagenară cu fiicele şi nepotul său

Avem posibilitatea să demonstrăm că suntem o comunitate unită şi nu doar persoane distincte

În seara zilei de sâmbătă, 16 februarie 2019, a avut loc un incendiu în care au ars 2 case de locuit de pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Carei. Acoperişurile caselor au fost mistuite de flăcări. La casa cu numărul 72 se lucrează deja la schimbarea acoperişului, dar locatarii de la numărul 70 nu au posibilitatea de a începe lucrări de reparaţii şi reconstrucţie. Este vorba despre o septuagenară cu fiicele şi nepotul său.

Una dintre familiile rămase fără acoperiş deasupra capului după incendiul din 16 februarie 2019 nu are un loc de dormit potrivit. Hainele le sunt ude după nenorocirea care i-a lovit sâmbătă seara. Nu au curent şi nici cu ce să se încălzească. Una din camere a rămas  acoperită dar nu mai există curent electric.

Oricine poate să ajute cu bunuri sau donaţii în bani

Cei care doresc să ajute cu bunuri se pot deplasa la adresa menţionată sau pot face donaţii în bani în contul deschis recent, potrivit informaţiilor www.buletindecarei.ro. Din partea serviciului de Asistenţă socială de la Primăria Carei s-a promis un ajutor de urgenţă de 2 mii de lei. Să sperăm că informaţia potrivit căreia vor trebui să plătească rebranşarea la curent electric  nu se va confirma.

Nimeni nu merită să păţească astfel de tragedii dar totuşi ele au loc. În astfel de situaţii avem obligaţia morală de a ajuta semenii noştri mai ales că este vorba şi de un copil afectat. Avem acum posibilitatea să ne mobilizăm şi să demonstrăm că suntem o comunitate şi nu doar persoane  distincte.
Acesta este contul deschis la BCR Carei, unde cei care doresc  să ajute chiar şi cu o cărămidă la reconstrucţia casei o pot face:
Cont LEI  RO43RNCB0222100146680001 Titular Florica Suta.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.