25.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Ionuţ Oneţ, Radu Panait. Titlul emisiunii: Organizaţia PSD Satu Mare a fost dizolvată.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Horia Adrian Ungur, Mircea Dan Pop. Titlul emisiunii: Actele de caritate realizate de Lions Club Someş Satu Mare. (reluare) 04.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Studenţii şi activităţile lor. 04.45 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 05.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Subvenţiile anului 2019 şi pregătirile pentru cele din 2020. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Ionuţ Oneţ, Radu Panait. Titlul emisiunii: Organizaţia PSD Satu Mare a fost dizolvată.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău.Titlul emisiunii: Obiectivele secţiei de box de la CS Voinţa pe anul 2020. 10.50 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitaţi: Iulian Budău, Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Postul, sănătate pentru trup şi suflet. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Horia Adrian Ungur, Mircea Dan Pop. Titlul emisiunii: Actele de caritate realizate de Lions Club Someş Satu Mare. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Ionuţ Oneţ, Radu Panait. Titlul emisiunii: Organizaţia PSD Satu Mare a fost dizolvată.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Călin Culcean. Titlul emisiunii: Necesitatea anesteziei în serviciile de stomatologie. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Mobilizare pentru cele două familii din Carei, rămase fără acoperiş deasupra capului, după un incendiu devastator

Scris de I. Z., 20 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Una dintre familiile rămase fără acoperiş deasupra capului după incendiul din 16 februarie 2019 nu are un loc de dormit potrivit. Este vorba despre o septuagenară cu fiicele şi nepotul său

Una dintre familiile rămase fără acoperiş deasupra capului după incendiul din 16 februarie 2019 nu are un loc de dormit potrivit. Este vorba despre o septuagenară cu fiicele şi nepotul său

Avem posibilitatea să demonstrăm că suntem o comunitate unită şi nu doar persoane distincte

În seara zilei de sâmbătă, 16 februarie 2019, a avut loc un incendiu în care au ars 2 case de locuit de pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Carei. Acoperişurile caselor au fost mistuite de flăcări. La casa cu numărul 72 se lucrează deja la schimbarea acoperişului, dar locatarii de la numărul 70 nu au posibilitatea de a începe lucrări de reparaţii şi reconstrucţie. Este vorba despre o septuagenară cu fiicele şi nepotul său.

Una dintre familiile rămase fără acoperiş deasupra capului după incendiul din 16 februarie 2019 nu are un loc de dormit potrivit. Hainele le sunt ude după nenorocirea care i-a lovit sâmbătă seara. Nu au curent şi nici cu ce să se încălzească. Una din camere a rămas  acoperită dar nu mai există curent electric.

Oricine poate să ajute cu bunuri sau donaţii în bani

Cei care doresc să ajute cu bunuri se pot deplasa la adresa menţionată sau pot face donaţii în bani în contul deschis recent, potrivit informaţiilor www.buletindecarei.ro. Din partea serviciului de Asistenţă socială de la Primăria Carei s-a promis un ajutor de urgenţă de 2 mii de lei. Să sperăm că informaţia potrivit căreia vor trebui să plătească rebranşarea la curent electric  nu se va confirma.

Nimeni nu merită să păţească astfel de tragedii dar totuşi ele au loc. În astfel de situaţii avem obligaţia morală de a ajuta semenii noştri mai ales că este vorba şi de un copil afectat. Avem acum posibilitatea să ne mobilizăm şi să demonstrăm că suntem o comunitate şi nu doar persoane  distincte.
Acesta este contul deschis la BCR Carei, unde cei care doresc  să ajute chiar şi cu o cărămidă la reconstrucţia casei o pot face:
Cont LEI  RO43RNCB0222100146680001 Titular Florica Suta.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.