Minor de 16 ani prins la volan în localitatea Vama | Informaţia Zilei

Minor de 16 ani prins la volan în localitatea Vama

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat la data de 23 martie, activităţi de menţinere a unui climat de siguranţă rutieră, fiind prezenţi pe principalele artere rutiere din judeţ, ocazie cu care au aplicat peste 40 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, la data de 23 martie, pe lângă activităţile de control desfăşurate în contextul stării de urgenţă, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au efectuat activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, ocazie cu care aplicat peste 40 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 9.500 de lei.

De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 4 conducători auto.

Luni, 23 martie, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Negreşti Oaş au depistat un minor, de 16 ani, din comuna Vama, la volanul unui autoturism pe raza localităţii de domiciliu fără a poseda permis de conducere de nici o categorie. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517