Ministrul Vela le-a garantat prefecţilor că MAI va fi depolitizat | Informaţia Zilei

Ministrul Vela le-a garantat prefecţilor că MAI va fi depolitizat

Scris de I. Z., 07 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela le-a garantat prefecţilor că MAI va fi depolitizat. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei videoconferinţe cu prefecţii.

„Vă garantez că acest minister va fi depolitizat. Cei care sunteţi acum în direct cu mine, din judeţe, din aparatul central, consideraţi că acum, înainte de alegerile care au loc peste câteva zile, sunteţi dezlegaţi de orice promisiune, orice obligaţie, orice îndatorire faţă de politiceni, faţă de partide, faţă de cunoştinţe, care v-au susţinut şi v-au promovat în unele funcţii de răspundere la nivel judeţean”, a spus Vela. Cu privire la procesul electoral, ministrul le-a cerut angajaţilor MAI să nu accepte nicio ameninţare sau încercare de influenţare.

„Sunteţi în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, sunteţi oameni de carieră, comandanţii dumneavoastră sunt aici, cu mine, la această masă, vă subordonaţi direct lor şi în mine aveţi un aliat. (…) Vă dezleg de orice obligaţie. Respectăm împreună legea şi aşa va fi. Orice ameninţare, influenţă, orice apropo, aluzie care vă pun în pericol intervenţia, integritatea, devotamentul care are de la mine rugămintea de a mă anunţa pe mine în următorul minut, o să vă rog să le anunţaţi direct şefului de armă”, a spus Vela.

Abonează-te acum Online!
  1. zoli a spus: 11 noiembrie 2019, ora 12:02

    Prestor esti un berbec prost

  2. VOTANT a spus: 10 noiembrie 2019, ora 08:51

    Primul ministru a afirmat ca prefectii P S D vor fi schimbati .

  3. prestor a spus: 09 noiembrie 2019, ora 10:01

    O sa zbori si tu oaie

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345