Ministrul Vela după anunţul lui Iohannis privind acordul cu BOR: Primari PSD pregăteau diversiuni | Informaţia Zilei

Ministrul Vela după anunţul lui Iohannis privind acordul cu BOR: Primari PSD pregăteau diversiuni

Scris de I. Z., 15 aprilie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Miercuri, ministrul de Interne Marcel Vela a declarat că are informaţii că primarii PSD pregăteau diversiuni gen 10 august şi incită oamenii să meargă în număr mare la biserică.

În replică, social democraţii avertizează că „răspândirea de informaţii false constituie infracţiune” şi cer probe.

„Pentru sâmbătă sunt suficient de mulţi cetăţeni de bine din alte partide care vor să facă mici diversiuni care să ducă la un fel de 10 august, să stârnească credincioşii să asalteze bisericile. Eu nu am vrut să se ajungă la asta în care cetăţenii stârniţi de primari PSD-işti se duceau grămadă la biserică. Aveam informaţii în acest sens”, a declarat ministrul internelor Marcel Vela la Digi 24.

În replică, social-democraţii adaugă că „răspândirea de informaţii false constituie infracţiune”. „De aceea, îl somăm public să aducă dovezi pentru cele afirmate, altfel credibilitatea sa, care oricum lasă de dorit, va fi egală cu zero”, transmite PSD.

Social democraţii spun că în acest fel ministrul Vela, încearcă să-şi acopere „incoerenţa” măsurilor adoptate.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 16 aprilie 2020, ora 09:41

    Minciuna are picioare scurte !…..Acest presupus escroc sa vina si sa prezinte dovezile daca le are !. In caz contrar ramane un escroc bun de condamnat pt. raspandire de informatii false !!!.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517