Ministrul Vela acuză primarii PSD din Valea Jiului în urma inundaţiilor | Informaţia Zilei

Ministrul Vela acuză primarii PSD din Valea Jiului în urma inundaţiilor

Scris de Vasile Andreica, 29 iunie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirmă, după inundaţiile din Valea Jiului, că ”proiectele cu finanţare europeană pentru amenajarea hidrografică a zonei au fost neglijate ani de zile de către guvernele PSD şi că acestea vor trebui demarate în cel mai scurt timp”.

De asemenea, Vela apreciază că lucrările de reparaţii pe fonduri guvernamentale, făcute în unele localităţi de pe cursul Jiului în urma inundaţiilor din anii anteriori, ”nu au fost de cea mai bună calitate”. Ministrul le-a transmis oamenilor afectaţi de inundaţii că nu sunt singuri, iar Guvernul le va acorda tot sprijinul pentru ca ”viaţa lor să revină la normal”.

Ministrul a cerut autorităţilor locale să facă evaluarea pagubelor, astfel încât să se cunoască necesarul de fonduri şi nevoia de materiale, care să fie trimise în teritoriu. ”Am stabilit cu reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii în gestionarea drumurilor naţionale şi a situaţiilor de urgenţă ca să evalueze riscurile, să menţină siguranţa traficului şi să intervină (…) Le-am cerut să rămână în teren până la înlăturarea totală a efectelor inundaţiilor şi să transmită de îndată dacă au nevoie de sprijin suplimentar în intervenţiile lor”, a mai transmis Marcel Vela.

Abonează-te acum Online!
  1. Gore a spus: 29 iunie 2020, ora 08:59

    Cineva sa-i spuna individului cu vocatie de popa ca ”proiectele cu finanţare europeană pentru amenajarea hidrografică a zonei” reprezinta un sigur proiect care vrea sa aiba finantare europeana, dar care este ilegal si constestat de ani de zile de societatea civila. Vela vrea si fie si el un fel de Tigan, de la Romsilva, sa injure ONG-urile?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517