Ministrul Transporturilor vine la Satu Mare | Informaţia Zilei

Ministrul Transporturilor vine la Satu Mare

Scris de Mihai Sălceanu, 08 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Razvan Cuc

Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, se va afla vineri, 10 mai, într-o vizită de lucru în judeţul Satu Mare. El va veni însoţit de Narcis Neaga, directorul CNAIR, şi Crina Lăpuşan – director în cadrul CNAIR.

Ministrul va vizita mai multe obiective de investiţii din judeţul nostru: şantierul şoselei de ocolire a municipiului Satu Mare, centura Careiului, drumul judeţean Pişcolt – Resighea – Scărişoara, preluat de CNAIR. De asemenea, în jurul orei 11, în sala mică a Palatului Administrativ va participa la o întâlnire cu conducerea Consiliului Judeţean, parlamentari, primari, directori de instituţii.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 09 mai 2019, ora 12:15

    Sa-l ia dracul de Grasan incompetent ce este !. Acum umbla de dragul campaniei electorale in rest nu a rezolvat nimica !. Il doare in cuculet transportul din Romania. Salariu mare sa aiba……

  2. Ioan a spus: 09 mai 2019, ora 00:49

    Marş şi fă autostrăzi, nu gargară!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345