Ministrul Sănătăţii: Ne străduim să menţinem şcolile deschise

Scris de Vasile Nechita, 03 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ne străduim să menţinem şcolile deschise, acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generaţii sănătoase şi instruite, scrie ministrul Alexandru Rafila, într-un mesaj pe Facebook. Acesta transmite că începutul de an se anunţă dificil.

Este primul mesaj care vizează şi şcolile de la un ministru al cabinetului Ciucă, în noul an.

“Dragi prieteni, Vă urez sănătate şi cât mai multe realizări în anul 2022!Primele luni ale lui noului an se anunţă dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depăşi avem nevoie de solidaritate, responsabilitate şi empatie unii faţă de ceilalţi.
Lucrez împreună cu colegii mei ca să depăşim această perioadă cât mai repede şi, ulterior, să trecem la reclădirea sistemului nostru medical. Accesul la servicii medicale de calitate ne va face viaţa mai bună!

Dorinţa mea cea mai puternică este să găsim calea pentru o viaţă fără constrângeri, pentru a putea călători şi participa la evenimente culturale şi sportive în siguranţă. Ne străduim să menţinem şcolile deschise, acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generaţii sănătoase şi instruite.

Le mulţumesc colegilor mei din sistemul medical pentru efortul formidabil făcut în cei doi ani de pandemie! Contez în continuare pe profesionalismul, generozitatea şi altruismul vostru. Numai împreună putem reuşi!”, a scris ministrul.

Abonează-te acum Online!
 1. Marioara a spus: 04 ianuarie 2022, ora 17:48

  Bunaziua,
  La Lic.Teoretic Negresti Oas,preda un prof.in varsta informatica…
  El este debutant in educatie si copiii nu inteleg nk dar el are pretentii la teste,unde nu noteaza nici echilibrat.
  Rog ca I.S.J ..ul sa intervina copiiii vor avea bbacalaureat…..

 2. Dac Bulibas a spus: 04 ianuarie 2022, ora 09:46

  Decizie iresponsabila in momentul de fata cand cazurile de infectare sunt in crestere !!!!. N-au invatat nimic din greseala facuta in septembrie 2021 cand au deschis scolile…. In scoli momentan teste nu se fac, infectarile vor fi masive !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517