Ministrul Muncii anunţă că nu vor fi tăiate salariile şi pensiile | Informaţia Zilei

Ministrul Muncii anunţă că nu vor fi tăiate salariile şi pensiile

Scris de I. Z., 07 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, anunţă că nu vor fi tâiate pensiile şi salariile. Un obiectiv al noului ministru este reducerea structurilor Ministerului, pentru ca acesta să fie “mai suplu”.

“În primul rând aş vrea să mă asigur că în acest moment oamenii primesc cele mai corecte mesaje şi am să mă îngrijesc ca echipa Ministerului să comunice informaţiile exacte, pentru ca pensionarii şi salariaţii să ştie din sursă sigură că nu se taie pensiile şi salariile, şi că muncim pentru a putea avea un trai civilizat în România”, a spus Violeta Alexandru.

Aceasta a declarat că îşi doreşte un minister “mai suplu”.

“Sunt hotărâtă ca în foarte scurt timp, pe baza resurselor şi expertizei pe care o am, dar şi prin sprijin extern, să ajung la un mod de organizare la Minister, în care să se pună mai mult accentul pe oamenii de la ghişee, pe oamenii care se ocupă efectiv cu modul de calculare a pensiilor, oamenii care se ocupă efectiv în relaţia cu beneficiarii sistemului de Asistenţă Socială. Aceşti oameni mă interesează să fie bine pregătiţi şi să fie la dispoziţia pensionarilor şi salariaţilor, respectiv a persoanelor cu dizabilităţi şi desigur acest lucru va însemna o reducere a structurilor Ministerului, o supleţe, un accent pe cei din relaţia cu oamenii şi mai puţin pe cei care au funcţii de conducere”, a mai spus Alexandru. Totodată, ea a adăugat că va verifica ce întrebări au pus oamenii ministerului şi ce răspunsuri s-au dat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345