14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumusețe Stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Miniştrii Teodorovici şi Intotero au venit la Ziua Diasporei de la Negreşti Oaş

Update: Miniştrii Teodorovici şi Intotero au venit la Ziua Diasporei de la Negreşti Oaş. Amănunte în ediția tipărită a cotidianului Informația Zilei din 19 august 2019.

Primăria Oraşului Negreşti-Oaş şi RePatriot organizează în premieră ”Ziua Diasporei – Negreşti-Oaş este Acasă”, cu scopul de a-i aduce mai aproape pe negreştenii care trăiesc în străinătate. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Fundaţia Romanian Business Leaders, prin RePatriot, şi va avea loc vineri, 16 august 2019, de la ora 11.00, la Hotelul Poezia de la Luna Şeş.

”În cadrul Conferinţei, ne dorim să înţelegem care sunt măsurile pe care negreştenii care locuiesc în Diaspora le văd necesare pentru ca Negreşti-Oaş să devină suficient de motivant în vederea întoarcerii românilor acasă, să asculte experienţele celor repatritaţi deja şi să le prezinte tuturor oportunităţile locale. Antreprenorii prezenţi vor avea posibilitatea de a prezenta oportunităţi de afaceri locale, de parteneriate, oportunităţi în turism şi servicii şi oferte de angajare. Pe de altă parte, vor fi tratate subiecte specifice despre cum putem atrage românii din Diaspora mai aproape de localitatea natală. Vrem să aflăm care le sunt problemele, iar invitaţii prezenţi le vor oferi punctual soluţii”, a declarat primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca.

La eveniment au fost invitaţi, pe de o parte, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate şi ai administraţiei din judeţul Satu Mare, iar de cealaltă parte reprezentanţi ai Diasporei negreştene, oameni de afaceri din Negreşti-Oaş, reprezentanţi ai Fundaţiei Romanian Business Leaders printre care ambasadorul RePatriot Răzvan Cheregi – antreprenor şi scriitor.

În finalul Conferinţei, Ambasadorul RePatriot Răzvan Cheregi – autorul romanului ”Imigrantul” – va lansa la Negreşti-Oaş campania RePatriot „CUMPĂRĂ O CARTE, REPATRIAZĂ O FAMILIE!”. Scopul Campaniei este de a repatria familii de români care lucrează în străinătate prin oferirea unei burse de 10.000 EUR pentru înfiinţarea unei afaceri noi în România.

Abonează-te acum Online!
 1. Grec Gheorghe a spus: 16 august 2019, ora 20:57

  Concluzii? Cat de cat!!!

 2. Dac Bulibas a spus: 16 august 2019, ora 11:12

  Populisme si campanie cu multa harneala nimic altceva…..Cei care au plecat nu de bunavoie au plecat. Sa-i atragi inapoi cu o momeala de bursa de 10.000 EUR este ridicola ca pe urma sa-i mulgi de bani si sa-i tratezi ca pe niste fraieri. Romanii din Diaspora nu sunt fraieri !. Cand o sa le asigurati conditii identice cu cele de afara atunci poate se vor intoarce dar nu-i sigur. Increderea se pierde foarte usor si se redobandeste foarte greu !. Guvernantii romani si presedintele Sas dambovitean isi bat joc de romani !, preocuparea lor principala este cat si cum sa fure in folosul lor si nimic altceva.

 3. paris a spus: 09 august 2019, ora 13:37

  La ce sa revii in Romania ? La hoti mincinosi manelisti mizerie bataie de joc NU MULTUMESC

 4. Grec Gheorghe a spus: 07 august 2019, ora 19:52

  Oare locuitorii orasului,nu au nimic de zis? Nu era normal sa fie invitati si ei? Poate au si ei nedumeririri!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.