Ministerul Sănătăţii pregăteşte terenul pentru testarea în cabinetele medicilor de familie

Scris de I. Z., 04 decembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ministrul Alexandru Rafila a avut vineri, 3 decembrie, o primă întâlnire cu reprezentanţii societăţilor profesionale ale medicilor de familie pentru identificarea soluţiilor privind testarea în cabinetele de medicină primară.

„Una dintre principalele urgenţe în acest moment este să dezvoltăm capacitatea de testare la medicul de familie pentru pacienţii potenţial infectaţi COVID-19, evaluarea în ambulatoriu, precum şi tratamentul în regim ambulatoriu al acestor pacienţi. A fost o discuţie care conturează o rezolvare rapidă a acestei probleme”, a declarat ministrul Sănătăţii la finalul întâlnirii.

În timpul discuţiilor s-a decis ca, în perioada următoare, direcţiile de sănătate publică să evalueze posibilităţile de testare la nivelul cabinetelor medicilor de familie, potrivit Mediafax.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 04 decembrie 2021, ora 13:19

    Medicamente anticovid existente si in UE cand vom gasi in farmacii ?.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517