00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne invitat: Cătălin Sălăgean. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 03.30 Portret de artist invitat: Nicolae Sabău. 05.15 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: teatrul şi tinerii din ziua de azi. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 09.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Meseriile viitorului. 10.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. Titlul emisiuni: . 11.15 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Rolul artei în dezvoltarea copilului. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Acţiuni cu tânăra generaţie în scopuri ecologice. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitaţi: Maria Tripon. 17.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 17.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 22.08.2019

Minciunele ori ciurigăi

Ingrediente:

500 g făină de bună calitate, 125 g de unt sau margarină, 3 gălbenuşuri de ouă, 50 g de zahăr, 300 ml smântână grasă, un vârf de cuţit de sare, un praf de copt (nu toată lumea foloseşte), 2-3 linguri de rom, sau o linguriţă de esenţă de rom (nu este obligatoriu), ulei pentru prăjit, zahăr pudră.

Mod de preparare:

Într-un vas de frământat se aşează făina, iar în mijloc gălbenuşurile, sarea, zahărul, smântâna, praful de copt şi romul. Se amestecă bine şi se frământă până la omogenizare perfectă. Se întinde o pătură de o grosime de circa o jumătate de cm, iar cu tăietorul de colţunaş se taie în formă de romburi. Fiecare bucată, cu acelaşi tăietor se crestează la mijloc, circa 2 cm în direcţia colţurilor mai îndepărtate şi se răsuceşte. Se prăjeşte în ulei abundent, fierbinte, până când capătă culoarea dorită. Deasupra se presară zahăr pudră. Se poate servi cu gem, lapte, cacao, sau sucuri de fructe. Forma sus menţionată nu este obligatorie. Se pot tăia şi dunguliţe, care se pot împleti, sau fâşii înguste şi lungi, care se aşează într-o strecurătoare rotundă (din metal), cu care se bagă în uleiul fierbinte, iar astfel va căpăta o formă de minge.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.