Mihai Huzău explică de ce şi-a dat demisia | Informaţia Zilei

Mihai Huzău explică de ce şi-a dat demisia

Scris de I. Z., 12 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Perioada în care am ocupat funcţia de Secretar de Stat din cadrul Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul s-a încheiat.

Am ales să îmi dau demisia pentru că de o vreme coaliţia din care făceam parte împreună cu PSD nu mai funcţiona, comunicarea era proastă sau nu exista, iar direcţia şi obiectivele lor nu cred că mai coincid cu ale noastre.

Am ales să nu particip la nicio negociere legată de păstrarea funcţiei şi de posibila plecare din ALDE. Consider că trebuie să lupt în continuare alături de echipa din Satu Mare atâta timp cât această echipă crede în mine şi mă sprijină în acţiunile politice, indiferent dacă trecem printr-o perioadă bună sau grea. Aşa mi se pare în acest moment corect, etic şi moral.

Mihai Huzău
Vicepreşedinte ALDE SM

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 12 septembrie 2019, ora 12:21

    Asa este baiatule, tu incerci sa salvezi ce nu se poate salva. Calitatea oamenilor politici este sub orice critica, vezi si tu ca aldistii (ca in toate partidele) sint capabili sa tradeze la prima ocazie. Mai merita sa intri in troaca asta? ALDE isi va da obstescul sfirsit.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517