21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Mihai Găman: UDMR este singura organizaţie care reprezintă eficient judeţul Satu Mare

Scris de I. Z., 07 decembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Mihai Gaman, candidat UDMR pentru Camera Deputatilor

Mihai Gaman, candidat UDMR pentru Camera Deputatilor

„Pe 11 decembrie voi vota pentru un judeţ în care să se poată trăi mai bine. Voi vota candidaţi care prezintă garanţia că vor asigura condiţii mai bune de trai, determinând astfel tinerii să rămână acasă”- declară Găman Mihai, candidat UDMR.

După Magyar Lóránd şi Erdei D. István, primarul din Dorolţ este al treilea candidat sătmărean pe lista pentru Camera Deputaţilor a Uniunii Democrate a Maghiarilor din România.

Găman este în fruntea comunei Dorolţ de mai bine de două decenii, perioadă în care a reuşit să asigure condiţii de trai adecvate, program pe care îl continuă şi în prezent.

Tinerii pot fi convinşi să rămână acasă doar prin asigurarea de locuri de muncă bine plătite.

„În momentul în care vorbim despre posibilităţi de muncă în judeţul Satu Mare, nu ne mai referim strict la sensul de bază al cuvântului, ci, mai degrabă, ne întrebăm care sunt întreprinzătorii care îşi apreciază angajaţii. Am constatat că doar acei întreprinzători au şanse de a angaja muncitori calificaţi, care oferă salarii competitive” a declarat Găman Mihai.

Prin dezvoltarea infrastructurii, pot fi atraşi în judeţ, în Ardeal, mult mai multe firme competitive. Este inadmisibil să trebuiască să călătorim aproape o zi întreagă să ajungem din Satu Mare la Braşov, de exemplu.

Această problemă însă depăşeşte rolul primăriei locale. 

Este necesar ca în Parlamentu României să se găsească mai mulţi demnitari care să administreze cu succes aceste probleme.

Oamenii observă că şi partidele româneşti au în program dezvoltarea infrastructurilor locale, însă în momentul în care ajung în capitală, colegii lor de partid nu îi mai susţin, centrele de vot ale marilor partide româneşti se află şi ele în judeţele de dincolo de Carpaţi.

Trebuie să conştientizăm că, cu toate că nici noi cei din UDMR nu suntem perfecţi, suntem acea formaţiune politică care acordă prioritate îmbunătăţirii condiţiilor de trai în Ardeal, respectiv în judeţul Satu Mare”, a încheiat  G[man Mihai.

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 09 decembrie 2016, ora 11:24

  Asa cum demonstreaza UDMRai este o organizatie romaneasca !, cu o sectie de maghiari la fel ca si unele scoli romanesti.

 2. is Osan Roman a spus: 09 decembrie 2016, ora 11:15

  ATENTIE !
  MISU GAMAN ie Roman si et mituit de udemeristi nu votati va vinde Tara

 3. careian a spus: 08 decembrie 2016, ora 11:33

  un ong care primeste bani de la stratul roman si ei vor autornomie…daca nu ar plati impozitele oltenii si moldovenii barat de unde ati primi milioanele de lei pentru actiuni antiroanesti?

 4. Costin a spus: 08 decembrie 2016, ora 10:19

  Dacă UDMR-ul ar fi partid politic, deci ar avea la bază ideologie, l-aş înţelege pe Mihai Găman. Dar aşa, când avem de-a face cu un ong pe criterii etnice, mă îndoiesc de buna credinţă a lui! Face jocul!

 5. unguru bulan a spus: 08 decembrie 2016, ora 07:57

  singurul partid care in preajma alegerilor atata ungurimea

 6. careian a spus: 07 decembrie 2016, ora 16:27

  vorbe goale cate vreme in localitatile unde aveti majoritate batjocoriti romanii! Careiul e cel mai bun exemplu! ati ajuns sa impartiti orasul in perimetre pe critierii etnice si nu avem voie sa punem pe Eminescu si nu avem scoala de meserii in limba romana? vorbele pe car ele spuneti suna bine dar faptele pe care le faceti arata ca vorbele spuse sunt minciuni !

 7. Protestatar a spus: 07 decembrie 2016, ora 16:10

  Foarte bun articolul este singurul din organizatie care re prezinta eficient din organizatie

 8. Claudiumaxx a spus: 07 decembrie 2016, ora 15:20

  Nu va e ruşine hunilor,faceti jocul popilor huni,si i prostituata pe hunii de rând cu minciunile voastre.rusine să vă fie hunilor din UDMR.

 9. Dac Bulibas a spus: 07 decembrie 2016, ora 14:31

  Ar fi bine sa-l luati in serios ca-i un roman de-al vostru !. Găman este în fruntea comunei Dorolţ de mai bine de două decenii, perioadă în care a reuşit să asigure condiţii de trai adecvate, program pe care îl continuă şi în prezent. Are experienta stie bine ca cu partidele romanesti nu se poate face treaba. si de aia a ales UDMRaiul. Luati-l drept exemplu si urmati-l !. Votati UDMRaiul – Cumintenia partidelor din Romania !.

 10. Driver a spus: 07 decembrie 2016, ora 13:03

  Măi Mişulică măi… :)

 11. nicu a spus: 07 decembrie 2016, ora 10:56

  HAI ma GAMAN MIHAI

 12. Babacu a spus: 07 decembrie 2016, ora 10:48

  Hai ma, ma faci sa rîd! Imi place umorul tau!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.