Mihai Fifor, despre discuţia Dăncilă – Iohannis | Informaţia Zilei

Mihai Fifor, despre discuţia Dăncilă – Iohannis

Scris de I. Z., 07 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor confirmă că după discuţia Vioricăi Dăncilă cu preşedintele Klaus Iohannis s-au schimbat multe, iar Dăncilă şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale.

“Am participat şi la întâlnirea de la Cotroceni, acea rundă de consultări de la Cotroceni, şi într-adevăr discuţia de după consultări a avut loc cu preşedintele Klaus Iohannis, nu ştiu ce s-a discutat, pentru că a fost un tete-a-tete. Cert este că s-au schimbat foarte multe în câteva zile. A existat decizia doamnei prim-ministru de a avea cât se poate de repede congresul, a existat decizia doamnei prim-ministru de a candida pentru alegerile prezidenţiale”, a spus Mihai Fifor.

Reacţia vine după ce joi secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu a precizat că după alegerile europarlamentare s-a înţeles cu Dăncilă să nu fie organizat congres în 2019 şi să nu candideze la Preşedinţie. Stănescu susţine că Dăncilă s-a sucit după ce a avut o discuţie de aproximativ 20 de minute, la Cotroceni, cu preşedintele Iohannis. În schimb, preşedintele neagă că ar fi convins-o pe Dăncilă să candideze. Fostul lider al PSD Viorica Dăncilă a precizat că nu este “nici cel mai mic sâmbure de adevăr” în declaraţiile lui Stănescu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517