DECESE

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer iar eu îmi iau rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi de la dragul meu soț VINCZ GHEORGHE. Amintirea ta va rămîne veșnic în sufletul meu. Priveghiul va avea loc în data de 05.01.2016, ora 16.00, iar înmormîntarea în data de 06.01.2016, ora 13.00, la capela cimitirului din Mădăras. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Soția Maria

(IZ816312)

Recunoștința, dragostea și lacrimile mele pentru tot ce a însemnat pentru mine dragul meu tată VINCZ GHEORGHE. Nu te voi uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fiul Iosif

(IZ327206)

Cu mare tristețe, deplîngem trecerea în neființă a bunicii noastre dragi, BOJAN FLOARE. Isus și Sfînta Fecioară cea milostivă, să o călăuzească spre odihna veșnică.

Nepoții Florin, Neluțu, Roxana

(IZ222263)

Ne este greu să ne găsim cuvintele potrivite acum cînd ființa dragă MICLEA DANIEL a plecat pentru totdeauna de lîngă noi. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun.

Unchiul Emil - Iuliana

(IZ384966)

Te-ai stins brusc ca un stejar puternic doborît de vînt, dragul nostru verișor MICLEA NICOLAE DANIEL. Fie ca Bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul în lumea celor drepți. Dumnezeu să te odihnească.

Verișorul Sergiu și Lavinia

(IZ676731)

Sunt momente în viață cînd am dori să-i aducem pe cei dragi înapoi și să ștergem durerea din sufletele noastre. Ne luăm astfel rămas bun de la dragul nostru frate, cumnat și unchi MICLEA NICOLAE DANIEL pe care nu-l vom uita niciodată. Dumnezeu să-i vegheze somnul veșnic, iar celor rămași în urma lui să le aline durerea.

Sora Nicoleta, cumnatul Bogdan, nepoțelul Cristian

(IZ677206)

Niciodată timpul nu va șterge durerea care ne-a cuprins cînd ne-ai părăsit pentru totdeauna. Un suflet bun și blînd s-a înălțat la cer. Nu te vom uita niciodată, dragul nostru fiu, MICLEA NICOLAE- DANIEL. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Priveghiul are loc azi, 05.01.2016, ora 18.30 iar înmormîntarea în data de 06.01.2016, ora 13.00 la capela din comuna Vetiș.

Tatăl Miclea Ioan și mama Miclea Eleonora

(IZ770645)

Cu inima zdrobită de durere, ne despărțim de iubita noastră mamă, bunică și soacră, care a fost BOJAN FLOARE, în vîrstă de 78 ani. Slujba de înmormîntare are loc azi, 05.01.2016, ora 13.00 la capela de pe str. Amațiului. Odihnă veșnică și lumina cea fără de sfîrșit să-i strălucească.

Familia Bojan.

(IZ613177)

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre, dragă bunică BOJAN FLOARE/ Odihnește-te în pace!

Familia Muntean: Florin, Steluța și Raluca

(IZ573684)

CONDOLEANȚE

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem prietenilor noștri Szabo Ștefan și Melinda în aceste momente triste pricinuite de pierderea tatălui respectiv socrului drag.

Fam. Pașca Dorel

(IZ491002)

Suntem alături de familia Micle Ioan și Onorica acum cînd se despart mult prea devreme de fiul lor drag MICLE IOAN DANIEL. Sincere condoleanțe.

Vecinii blocului E6

(IZ934066)

Sincere condoleanțe familiei Șichet cu tristul prilej al decesului bunului nostru prieten ing. VALER ȘICHET. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia procuror Ioan Rusu

(IZ491248)

Compasiune și sincere condoleanțe unchiului Ioan și mătușii Onorica în marea durere pricinuită de pierderea fiului lor și verișorului nostru MICLEA NICOLAE DANIEL. Dumnezeu să-l așeze alături de cei buni și drepți în Împărăția Sa.

Nepoata Melinda cu soțul Daniel, fiicele Sara și Sofia.

(IZ585585)

Este trist că trebuie să ne luăm rămas bun mult prea devreme de la dragul nostru nepot MICLEA NICOLAE DANIEL. Soarta a fost nemiloasă te-a răpit fulgerător dintre noi. Ne este imposibil să credem că ai plecat fără să ne spui nimic. Trimitem condoleanțe fratelui Ioan și cumnatei Onorica în aceste momente grele prin care trec. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fratele Vasile cu soția Mărioara

(IZ614792)

Deși suntem departe, am aflat cu tristețe despre decesul verișorului MICLEA NICOLAE DANIEL. Ne alăturăm unchiului Ioan și mătușii Onorica, îmbrățișîndu-i și îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să le dea putere să depășească această suferință acum cînd se despart de fiul lor. Sincere condoleanțe.

Nepoata Alina cu fiica Celine.

(IZ619999)

Sincere condoleanțe familiei Dobrai Ioan cu fiicele Eniko, Marika și Agi și familiile acestora la trecerea în neființă a celei care a fost soție, mamă, soacră și bunică devotată. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Avramescu

(IZ112184)

COMEMORĂRI

Eternă iubire, prețuire și neuitare pentru dragul nostru tată, socru și bunic SPANCIU PETRU, plecat de 17 ani de lîngă noi. Dumnezeu să-i lumineze calea.

Familia

(IZ658272)

De 3 ani de zile ne gîndim numai la tine, la zîmbetul tău, la privirea ta, la vorba ta bună și la cum glumeai cu noi draga noastră ROOZ ENIKO. Ne lipsești nespus de mult. Dormi în pace, suflet blînd.

Soțul Zoli, fiul Arnold cu prietena Monica

(IZ350758)

Cu adîncă tristețe și un gol imens în suflet ne reamintim că se împlinesc 8 ani de cînd scumpa noastră mamă, soacră și bunică SĂLĂJAN SUSANA ne-a părăsit pentru totdeauna. În amintirea noastră, vei fi prezentă tot timpul! Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fiul Ludovic, nora Klara și nepoata Cristina

(IZ926782)

O clipă de aducere aminte acum la împlinirea a 13 ani de cînd ne-a părăsit pentru totdeauna dragul nostru soț, tată și bunic PETRIȘOR VASILE. Odihnește-te în pace suflet drag.

Florica, Aurora și nepoții Cristian cu familia și Ciprian

(IZ926628)

În loc de "La mulți ani" îți aducem un trist și dureros omagiu. Cuvintele sunt prea puține și fără esență pentru a cuprinde nemărginita durere la împlinirea a 4 ani de la trecerea în lumea celor drepți a celei care a fost mamă, fiică și soră RODICA IOANA BURCIU. Lacrimile vor păstra curate drumurile amintirilor iar florile vor aminti mereu de noblețea sufletului tău. Vei rămîne la infinit așa cum ți-ai dorit, o frumoasă amintire pentru noi toți. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia îndoliată.

(IZ932003)

Lacrimi și flori, o rugăciune către Dumnezeu la împlinirea a 4 ani de la trecerea în neființă a celui mai iubit soț, tată, bunic și străbunic BOITOR LEON. Nu te vom uita niciodată!

Soția Valeria, fiicele Ofelia și Ariana cu familiile.

(IZ550165)

MULȚUMIRI DECESE

Mulțumim pe această cale tuturor celor care au fost alături de noi în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a celei care a fost soție, mamă, soacră și bunică DOBRAI ANA - MARIA. Dumnezeu s-o odihnească.

Familia îndoliată

(IZ278517)