DECESE

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer iar eu îmi iau rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi de la dragul meu soț VINCZ GHEORGHE. Amintirea ta va rămîne veșnic în sufletul meu. Priveghiul va avea loc în data de 05.01.2016, ora 16.00, iar înmormîntarea în data de 06.01.2016, ora 13.00, la capela cimitirului din Mădăras. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Soția Maria

(IZ816312)

Recunoștința, dragostea și lacrimile mele pentru tot ce a însemnat pentru mine dragul meu tată VINCZ GHEORGHE. Nu te voi uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fiul Iosif

(IZ327206)

Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la cel care a fost cel mai respectat și iubit tată și bunic SORIAN VASILE. A trăit cu demnitate și așa s-a și stins. Îl vom păstra mereu în sufletele noastre. Înmormîntarea are loc azi 04.01.2016, ora 14.00, la capela din localitatea Andrid. Dumnezeu să-l odihnească.

Familia

(IZ468766)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de cuscrul nostru Dobroi Ionos în marea durere pricinuită de pierderea soției dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Cuscrii Erjike și Bela

(IZ549012)

Sincere condoleanțe familiei Plop în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a celui care a fost coleg și prieten PLOP CONSTANTIN. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace.

Fam. Gh. Iacob și foștii colegi de la rest. Miorița

(IZ353056)

Un ultim omagiu celui care a fost ing. VALER ȘICHET. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică iar familiei îndoliate alinare și putere.

Ligia Iacob și fiul Sergiu

(IZ704535)

Vom păstra vie în gîndurile și simțămintele noastre amintirea celui care a fost colegul nostru NELU CIUPAC. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească.

Colegii de la SC G.F.R. SA

(IZ979622)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru familia Ciupac la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea celui care a fost NELU CIUPAC. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colectivul de angajați de la SC T.V.M SA agenția Halmeu

(IZ998169)

Suntem alături de colegii și prietenii noștri fam. Șichet Vasile și Ani acum cînd se despart de unchiul lor. Sincere condoleanțe.

Fam. Ștefan Andrei și Letiția

(IZ506518)

O floare, o lacrimă, o rugăciune și odihnă veșnică celui care a fost ing. ȘICHET VALER. Condoleanțe familiei îndoliate.

Familia ing. Maier

(IZ279509)

Ne exprimăm cu deosebit regret trecerea în neființă a unchiului nostru ing. VALER ȘICHET. Sincere condoleanțe mătușii Angela și verișoarei Simona. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Dr. Rațiu Cosmin cu familia

(IZ288496)

Cu tristețe în suflet ne luăm rămas bun de la nașul nostru ing. VALER ȘICHET, care după o boală necruțătoare a trecut la cele veșnice. A lăsat în urmă un gol imens. Compasiune și sincere condoleanțe nașei și nepoatei Simona. Bunul Dumnezeu să le mîngîie și să aline durerea familiei iar sufletul lui să-l așeze în lumea celor drepți.

Dr. Rațiu Constantin cu familia

(IZ254437)

Alinare în suflete pentru Kati și Feri Barth la despărțirea dureroasă mult prea devreme de nepotul drag DAVID.

Marika Daraban

(IZ777406)

Împărtășim marea durere a comandantului nostru col. Bocea Vasile acum cînd se desparte de socrul său drag CABA IOAN. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colectivul de cadre al Jandarmeriei Satu Mare

(IZ639829)

Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei Lazăr Victor și Maria la despărțirea de tatăl drag. Dumnezeu să-l odihnească.

Margareta și Ghiță

(IZ507477)

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem colegei noastre prof. Lazăr Maria în aceste momente triste pricinuite de pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească.

Colegii de la școala gimnazială Ion Creangă Satu Mare

(IZ984014)

Sunt alături de colega mea Lazăr Maria la durerea pricinuită de decesul tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească.

Minodora Goloman

(IZ433498)

Sincere condoleanțe familiei Plop din partea fostului coleg de clasă Căzănescu Mihai.

(IZ508299)

Împărtășim durerea familiei acum cînd se despart de iubita soție, mamă, bunică și soacră DOBRAI MARIA. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia Peleskei și Dragoș

(IZ834860)

COMEMORĂRI

Eternă iubire, prețuire și neuitare pentru draga noastră mamă, soacră și bunică BORLESTEAN AURELIA plecată de 3 ani de lîngă noi. Dumnezeu să-i lumineze calea.

Familia

(IZ484955)

O rugăciune către Dumnezeu, o floare pe mormîntul tău, acum cînd se împlinesc 2 ani de cînd ai plecat dintre noi draga noastră mamă, soacră și bunică BULGĂR VALERIA. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Mariana, Vasile și Florinel

(IZ273298)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi iubitul nostru soț, tată, socru și bunic AMACZI LASZLO. Ne rugăm Bunului Dumnezeu să îți ofere în Împărăția Sa tot ceea ce ți-a lipsit pe lumea asta.

Soția, fiul și familia și nepoții

(IZ981252)

Se împlinesc 9 ani de cînd ai plecat dintre noi, dragă fiică, soție și mamă RODICA SUCILĂ. Amintirea ta va rămîne veșnic vie.

Mama, soțul și copiii

(IZ865964)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi iubitul nostru soț, tată, socru și bunic INCEU TRAIAN acum la împlinirea a 6 săptămîni de cînd ne-a părăsit, o lacrimă, o lumînare, un colind și o floare să-ți încălzească mormîntul. Dumnezeu să te odinhnească în pace.

Soția Viorica, fiicele Cristina și Diana cu familiile lor

(IZ628253)

În urmă cu 6 săptămîni ai plecat neașteptat, nedrept și mult prea devreme la ceruri, draga noastră fină și verișoară CRISTINA TARCĂU născută DAVID, un om bun și iubit de toți cei care au cunoscut-o.

Nașii Ramona și Florin Foitoș, vărul Petru și Anca Hanus

(IZ802909)

Au trecut 6 săptămîni de lacrimi și durere de cînd ne-ai părăsit draga noastră fiică, soră și mătușă CRISTINA TARCĂU (născută DAVID). Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, nu te vom uita niciodată.

Mama Mărioara veșnic îndurerată, fratele Cristian și nepotul Lucas David

(IZ935940)

Cu adîncă tristețe și un gol imens în suflet ne reamintim că se împlinesc 8 ani de cînd scumpa noastră mamă, soacră și bunică SĂLĂJAN SUSANA ne-a părăsit pentru totdeauna. În amintirea noastră, vei fi prezentă tot timpul! Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fiul Ludovic, nora Klara și nepoata Cristina

(IZ926782)

MULȚUMIRI DECESE

Mulțumim pe această cale tuturor celor care au fost alături de noi în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a celui care a fost soț și tată ing. VALER ȘICHET.

Familia

(IZ242083)

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la despărțirea de cea care a fost cea mai bună soție, mamă, soacră și bunică FARCĂU VIORICA FLOARE.

Familiile Farcău Mircea, Farcău Răzvan și Vezentan Florin

(IZ913978)

Tasko Alexandru și fiul Rog Nicolae Ștefan cu familia, transmitem sincerele noastre mulțumiri tuturor celor care și-au manifestat compasiunea prin participarea la priveghi respectiv slujba de înmormîntare la plecarea în eternitate a scumpei noastre TASKO MARIA.

(IZ890480)

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în aceste momente grele la despărțirea de dragul nostru fiu, frate, cumnat MANGU JOZSEF OTTO.

Familia îndoliată

(IZ794985)

MULȚUMIRI DIVERSE

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și și-au manifestat compasiunea, la plecarea pe ultimul drum al dragului nostru soț și tată ARDELEAN ANTONIU. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Îndurerata familie

(IZ612944)