DECESE

O inimă plină de dragoste a încetat să mai bată. Un suflet mare se ridică la Ceruri. Ne luăm rămas bun de la fiul nostru iubit ȘTEF BARTH DAVID. Chipul tău rămîne veșnic în inimile noastre. Înmormîntarea va avea loc în data de 31 decembrie, ora 11.00 la cimitirul de la Cap Pod Decebal

Părinții îndoliați Beata și Gavril.

(IZ822274)

Ne luăm rămas bun de la nașul nostru ANTONIU ARDELEAN. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să îl așeze în rîndul celor drepți și să îi dea odihnă veșnică.

Finul Moga Mihai și Adriana

(IZ203258)

Dragului nostru naș, cel care a fost ANTONIU ARDELEAN, îi aducem recunoștință, dragoste și lacrimile noastre pentru tot ceea ce a însemnat pentru noi. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Moga Dorel și Marian

(IZ811540)

Inima ne este tristă și sufletul îndurerat în aceste momente cînd a trecut în neființă cel care a fost un om deosebit, prieten de-o viață VALER ȘICHET. Moartea a fost mai nedreaptă ca oricînd, răpindu-l dintre cei dragi, de lîngă familie, colegi și prieteni. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Aurel Burzo

(IZ253687)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a celei care a fost pentru noi cea mai bună mamă și bunică BATA ELISABETA. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Înmormîntarea va avea loc 31.12.2015 ora 13:00 cimitirul reformat de lîngă gară.

Fiica Elisabeta, nepoata Antonella și familia

(IZ178973)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea fulgerătoare din viață a celui care a fost pentru noi cel mai bun tată, socru, soț și bunic HAIDUC ROBERT RUBIN. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Dormi în pace suflet blînd. Te vom iubi veșnic.

Familia: soția, fiica, ginerele și nepoțelul.

(IZ284256)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a celui care a fost pentru noi cel mai drag frate și unchi CIUPAC NELU. Înmormîntarea va avea loc astăzi, 31 decembrie ora 14:00 la capela catolică din localitatea Halmeu.

Sora Lenuța, nepoții Diana și Daniel

(IZ558170)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi ne despărțim de dragul nostru fiu CIUPAC NELU. Înmormîntarea va avea loc astăzi, 31 decembrie, ora 14:00 la capela catolică din Halmeu. Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Părinții Grigore și Ilona

(IZ669776)

Ne luăm un ultim rămas bun de la vecinul nostru GOMBOLA ANDRAS. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Locatarii str. Avram Iancu 45

(IZ328607)

Cu sufletele îndurerate ne luăm rămas bun de la fratele mult iubit ȘICHET VALER. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Sora Letiția și cumnatul Cornel

(IZ695826)

Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la unchiul nostru ȘICHET VALER. Dumnezeu să-l odihnească.

Nepoata Dragoș Daniela cu familia

(IZ549621)

O inimă bună a încetat să mai bată, iar noi ne luăm rămas bun cu durere profundă și lacrimi în ochi de la unchiul nostru ȘICHET VALER. Dormi în pace suflet blînd.

Nepoata Topan Mariana cu familia

(IZ378810)

Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la unchiul nostru drag ȘICHET VALER. Dormi în pace!

Nepotul Verdeș Radu cu familia

(IZ758924)

Cu lacrimi în ochi ne luăm rămas bun de la fratele drag ȘICHET VALER. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Sora Verdeș Maria cu familia

(IZ500321)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi de la tatăl, bunicul și străbunicul nostru PAȘCA TEODOR. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Înmormîntarea va avea loc în data de 31.12.2015, ora 13:00 la capela bisericii din Curtuiuș.

Familia îndoliată

(IZ436391)

Cu mare durere în suflet ne despărțim de cel care a fost unchiul, nașul și mentorul nostru ing. VALER SIKET. Îi vom păstra veșnic vie amintirea. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească.

Nepotul Vasile cu soția Ana

(IZ744143)

Cu lacrimi în ochi și cu o mare durere în suflete, ne luăm rămas bun de la colegul nostru HAIDUC ROBERT. Dumnezeu să-l odihnească.

Colegii de la Sea Complet SA Satu Mare

(IZ483665)

Un ultim omagiu pentru unchiul nostru drag VALER ȘICHET. Dormi în pace.

Andrei Șichet cu familia, Alina Pop cu familia

(IZ133801)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi ne despărțim de draga noastră mamă, soacră și bunică TOROK LEONTINA din Hrip. Priveghiul va avea loc în data de 01.01.2016, ora 17.00 la capela cimitirului de pe strada Amațiului iar slujba de înmormîntare va avea loc în data de 02.01.2016, ora 13.00 la capela cimitirului de pe strada Amațiului, după care trupul neînsuflețit va fi dus la cimitirul din localitatea Hrip. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia îndoliată.

(IZ346516)

Lumina lină a Sfintei Treimi să-l călauzească în drumul spre veșnicie pe cel care a fost soț și tată iubitor ing. VALER ȘICHET. Sus la poarta Raiului, Măicuța Sfîntă și pruncul născut în seara de Crăciun, să-i primească sufletul și să-i dea liniște, pace, odihnă și iertare. Priveghiul are loc azi, 31.12.2015, orele 19.00 și înmormîntarea în data de 01.01.2016, ora 14.00, la capela cimitirului greco- catolic de la gară.

Soția Angela și fiica Simona

(IZ436808)

Te voi păstra mereu în suflet, unchiule drag VALER ȘICHET. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Ani Șichet

(IZ431298)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea fulgerătoare din viață a celui care a fost pentru noi cel mai bun frate, cumnat și unchi HAIDUC ROBERT RUBIN. Priveghiul are loc azi 31.12.2015, ora 17.00, la capela cimitirului reformat de lîngă gară. Înmormîntarea va avea loc vineri, 01.01.2016 ora 13:00 în același loc. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre.

Familia Haiduc și familia Miculaș

(IZ881601)

Cu mare tristețe deplîngem dispariția dragului nostru tată PLOP CONSTANTIN ANDREI. Dumnezeu să-l călăuzească spre odihna veșnică.

Copiii Julieta, Lia și Florin

(IZ901188)

Trăim după moarte doar prin amintirile celorlalți despre noi... Azi 30 decembrie, cînd se împlinesc 48 de ani de cînd am pornit împreună pe același drum îmi iau rămas bun de la tine soțul meu drag PLOP CONSTANTIN. Vei rămîne în gîndul meu. Dormi în pace.

Soția Florica

(IZ160681)

Fii în continuare îngerul nostru "BUBU" - PLOP CONSTANTIN ANDREI - Nu te vom uita niciodată.

Nepoții Alexa și George

(IZ875946)

Cu nemărginită durere, anunțăm trecerea în lumea celor drepți, după o lungă și grea suferință a celui care a fost soț, tată, bunic, socru PLOP CONSTANTIN ANDREI. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Priveghiul va avea loc în data de 01.01.2016, ora 19.00, iar înmormîntarea va avea loc sîmbătă 02.01.2016, ora 13.00, la capela cimitirului de lîngă gară.

Familia îndoliată

(IZ419030)

O floare, o rugăciune, o lumînare și un ultim omagiu pentru cel care a fost unchiul nostru PLOP CONSTANTIN. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Mihaela, Viorel, Horea și Andrada Bențe

(IZ343118)

CONDOLEANȚE

Lacrimi și durere ai lăsat în sufletele noastre scumpul nostru nepot DAVID BARTH ȘTEF acum cînd Dumnezeu a hotărît să te ducă lîngă El. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Bunicii Rozalia și Gavril Ștef

(IZ803881)

Suntem alături de familia Ștef Gavril în marea durere pricinuită de pierderea fiului drag DAVID ȘTEF. Sincere condoleanțe.

Fam. Ștef Gheorghe și Dărăban Georgeta

(IZ364713)

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească pe ing. ȘICHET VALER. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Familiile Sălăjan și Teocan

(IZ226528)

Suntem alături de Gabi și Beata în aceste momente grele pricinuite de pierderea fiului drag DAVID ȘTEF. Sincere condoleanțe!

Matteo, Simona și Ovidiu Ștef

(IZ184443)

Cu adîncă tristețe ne luăm rămas bun de la domnul ARDELEAN ANTONIU, om de aleasă bunătate sufletească și suntem alături de Maria, Daniela și Mircea.

Familia Silaghi Ioan, Doina și Gigelia

(IZ977197)

În aceste clipe grele de suferință aducem mîngîiere familiei îndoliate la trecerea în veșnicie a celui ce a fost VALER ȘICHET.

Văduva Dan Letiția, Dănuța și Luțu

(IZ521340)

Tristețea, lacrimile și regretul nu pot exprima durerea din sufletele noastre, acum cînd ne despărțim de iubitul nostru "unchiu VALER", om de înaltă ținută umană și profesională, primul "învățat" al familiei Șichet din Tătărești, care s-a grăbit să întîmpine anul nou în ceruri. Ne rugăm Bunului Dumnezeu să-l așeze în Împărăția Sa, iar mătușii Angela și verișoarei Simona să le dea mîngîiere și putere pentru a trece de acest greu moment.

Ioana, Steluța și Voicu Șichet

(IZ268477)

Suntem alături de prietenii noștri Pop Ionică și Ligia la durerea pricinuită de moartea mamei, soacrei, bunicii dragi POP MARIA. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei!

Vasile și Ildico Tarcza, familia Balog

(IZ796029)

Sincere condoleanțe familiei Farcău la despărțirea de soția, mama dragă VIORICA. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Familia Tarcza Vasile și Ildico

(IZ806932)

Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la nașul nostru ing. VALER ȘICHET. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Octavian, Lavinia și Adrian Rusu

(IZ165584)

Cuvintele nu pot cuprinde nemărginita tristețe pe care o simțim la dispariția nașei noastre FERENȚI IULIANA. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Finul Vasile cu soția Saveta

(IZ546340)

Rămas bun și sincere condoleanțe familiei îndoliate a celui ce a fost CIUPAC NELU, șef punct de lucru SC GFR SA .

Din partea mecanicilor de locomotivă

(IZ711707)

Suntem alături de familia prietenului nostru Adrian Ștef în aceste momente grele pricinuite de dispariția prematură a nepotului său drag. Dumnezeu să-l odihnească!

Familia Avram Eugeniu

(IZ673572)

Suntem alături de fratele nostru Bîce Grigore și cumnata noastră Bîce Mărioara în aceste clipe grele în care se despart de draga lor FERENȚI IULIANA, mamă și soacră. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Kadar și familia Oros

(IZ872697)

Transmitem condoleanțe cumnaților noștri Bîce Grigore și Mărioara în aceste momente triste în care se despart de draga lor mamă și soacră FERENȚI IULIANA. Dumnezeu să o odihnească.

Văduva Bîce Lenuța și familia Bîce Dorin

(IZ436737)

Regretăm trecerea în neființă a celui care a fost ȘICHET VALER. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Gal Ștefan

(IZ548366)

S-a stins din viață ing. VALER ȘICHET fost director al Trustului IAS Satu Mare - om de înaltă ținută morală, specialist de mare clasă în agricultură, bun coleg și prieten, jovial și plin de viață. Familiei sincere condoleanțe, Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

Aurel Bancoș

(IZ162183)

Sincere condoleanțe familiei Ionică și Ligia Pop acum cînd se despart de cea care le-a fost mamă și soacră.

Elenița și Călin Durla

(IZ526183)

Regretăm pierderea celui care a fost un om deosebit, un foarte bun colaborator CĂDAR PAUL. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

SC Delphin Metall SRL Ardud

(IZ160370)

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe greu încercatei familii Ardelean la trecerea în neființă a soțului, respectiv tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Roșca Gheorghe și văd. Chira Viorica

(IZ820518)

Suntem alături de Daniela, Sorin și mama lor în marea durere pricinuită de moartea tatălui și soțului drag.

Mihaela și Dănilă Bob

(IZ178351)

În aceste clipe de mare tristețe cînd se desparte de tatăl drag, transmitem un gînd pios de alinare colegei noastre Daniela Ardelean. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Colegii din cadrul Biroului GIS

(IZ400088)

Suntem alături de colega noastră Dana Ardelean care trece prin momente grele în urma pierderii tatălui drag. Sincere condoleanțe.

Colegii din cadrul Direcției Arhitect Șef

(IZ465870)

Sincere condoleanțe familiei îndoliate acum la despărțirea de cel care a fost un om deosebit, inginerul VALER ȘICHET. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească.

Familia ing. Șichet Dorel

(IZ850598)

Suntem alături de fratele nostru Bîce Grigore și soția Maria la trecerea în neființă a soacrei și mamei FERENȚI IULIANA. Sincere condoleanțe.

Familia Rusu Mircea

(IZ691437)

Cu durere în suflet suntem alături de familia Terek Nelu și Ani care trec prin clipe dureroase pricinuite de pierderea soacrei, mamei și bunicii TEREK TEREZIA din Hirip. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia Chiș din Chegea

(IZ724484)

Suntem alături de familia Bîce și Ferenți în marea durere pricinuită de pierderea scumpei mame. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Veronica Moldovan, Sanda și Gigi cu familiile

(IZ175198)

Un ultim omagiu unchiului nostru ing. VALER SIKET. Sincere condoleanțe familiei în aceste momente de grea încercare. Dormi în pace.

Familia Petrișor Lucian

(IZ863099)

Regretăm foarte mult trecerea în lumea veșniciei a unchiului nostru ing. VALER SIKET și împărtășim durerea întregii familii. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Să-i fie țărîna ușoară.

Nepoata Mia cu soțul Vasile

(IZ133740)

Sincere condoleanțe familiei Șichet la trecerea în neființă a soțului și tatălui drag.

Familia Lupan și Janai

(IZ554213)

Sincere condoleanțe familiei Gombola cu tristul prilej al decesului soțului și tatălui drag GOMBOLA ANDRAS.

Familia Chioran Gheorghe

(IZ711772)

Suntem alături de familia Ardelean Maria, Daniela și Sorin în aceste grele momente pricinuite de moartea unchiului ANTONIU ARDELEAN. Sincere condoleanțe.

Familia Michiș Dorica

(IZ788685)

Nimic nu este mai dureros în viață decît despărțirea de o ființă dragă plecată fulgerător și mult prea devreme dintre noi. Cuvintele nu pot să aline durerea colegului nostru Gabi la trecerea în neființă a fiului iubit DAVID ȘTEF BARTH. Dumnezeu să-l odihnească în pace și pe cei rămași să îi mîngîie.

Colegii de la Metrologie

(IZ433113)

Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndurerate de dispariția celui care a fost ȘICHET VALER.

Solomes Aurica cu familia din Tîrgu Mureș

(IZ132614)

Cu adîncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la prietenul nostru SIKET VALER, un om de o aleasă noblețe sufletească. Ne vom aminti întotdeauna chipul tău blînd. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe familiei.

Familia Bucureștean Lucian

(IZ846046)

Suntem alături de colegul nostru Florin Vezentan și de familia lui în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei soacre FARCĂU VIORICA FLORICA. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Colegii de la UM 0652

(IZ316513)

Cu multă durere și întristare ne despărțim de dragul nostru ec. ANTONIU ARDELEAN, om de aleasă gîndire și simțire. Împărtășim durerea familiei îndoliate și transmitem cele mai alese și sincere condoleanțe soției Maria și copiilor Daniela și Mircea, care trăiesc cea mai tristă zi a vieții lor. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Monica Boca, Ticuța și Cristian Manolache

(IZ470452)

Sincere condoleanțe colegului nostru Mircea Ardelean pentru pierderea tatălui drag.

Colegele serviciului financiar - contabilitate din Primăria Satu Mare

(IZ949221)

Suntem alături de familia Șichet în aceste momente grele pricinuite de moartea colegului și colaboratorului nostru VALER ȘICHET.

SC Sampax SRL

(IZ981143)

Sincere condoleanțe familiei Răzvan Farcău.

Familia Botiș Vasile și Tatiana

(IZ184936)

Compasiune și sincere condoleanțe familiei Șichet în marea durere pricinuită de pierderea soțului și tatălui drag ȘICHET VALER. Părintele Ceresc să-l așeze alături de cei buni și drepți în Împărăția Sa, iar pe cei îndoliați să-i mîngîie și să-i întărească.

Familia Mic Vasile

(IZ529234)

Aduc un ultim și pios omagiu celui care mi-a fost un prieten apropiat și unicul coleg de bancă în cei patru ani de liceu, ing. VALER ȘICHET. UCU dragă îmi părea că ești un falnic stejar din codrii sătmăreni, dar m-am înșelat amarnic! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace alături de părinții tăi. Sincere condoleanțe familiei îndoliate, soția și fiica ta, pentru care ai luptat toată viața.

Fam. av. Petrică Podariu din Baia Mare

(IZ421820)

Suntem alături de colega noastră Barth Ștef Beata la dureroasa despărțire de fiul lui drag DAVID. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colegii de la Școala Postliceală Sanitară clasa I D

(IZ589047)

Sincere condoleanțe familiei Farcău acum la ceas de despărțire de VIORICA. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Pop Ana și familia

(IZ411767)

Cu nemărginită durere mă despart de dragul meu cumnat ȘICHET VALER, un suflet mare înălțat la cer. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Cumnata Șichet Cornelia

(IZ267205)

Suntem alături de Angela și Simona acum cînd se despart de dragul lor soț și tată ing. ȘICHET VALER. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Alexandru și Monica Pop

(IZ211044)

Regretăm nespus trecerea la cele veșnice a celui ce a fost ing. VALER SICHET, un prieten și un om deosebit. Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Todosiciuc

(IZ919488)

Suntem alături de familia greu încercată, în marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a ing. SICHET VALER. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Cigan

(IZ239502)

Un ultim omagiu la trecerea în neființă a cumnatului și unchiului nostru ing. VALER ȘICHET. Dumnezeu să-i așeze sufletul în lumea celor drepți și să aline durerea familiei greu încercate. Dormi în pace.

Cumnata Doina și nepotul Călin Șichet

(IZ707662)

Un gînd de mîngîiere și sincere condoleanțe îndureratei familii Bîce Maria și Ferenți Petre, pentru pierderea fulgerătoare a iubitei mame, FERENȚI IULIANA. Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul său bun.

Nepotul Ban Zanfir cu soția și fiica.

(IZ854291)

Cuvintele și lacrimile sunt de prisos...Rămîne doar amintirea pe care o vom păstra vie în sufletele noastre, a celui care a fost unchiul nostru ȘICHET VALER. Suntem alături de mătușica Ița și verișoara Simona și aducem alinare și mîngîiere în aceste momente deosebit de grele. Ne rugăm la Bunul Dumnezeu să mîngîie sufletele celor rămași, iar sufletul lui să-l așeze în ceata celor drepți și să-i dea odihnă veșnică.

Familia Micu Viorel

(IZ391729)

Ne luăm rămas bun de la unchiul nostru ing. VALER ȘICHET, un suflet minunat, care s-a înălțat la cer lăsînd în urmă durere și tristețe. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar familiei îndurerate puterea să depășească aceste momente grele. Dormi în pace.

Nepotul Cristian Șichet cu familia.

(IZ682010)

Ne exprimăm cu deosebit regret trecerea în neființă a colegului, prietenului nostru ing. ȘICHET VALER, coleg de onestitate deosebită, un prieten cu un caracter minunat. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Radu Horia și Doina

(IZ436507)

Vom păstra vie în sufletele noastre amintirea celui care ne-a fost bun prieten și vecin ing. VALER ȘICHET. Sincere condoleanțe soției Angela și fiicei Simona.

Familia Pop Liviu, fiul Simion și Dana

(IZ159805)

Aducem un ultim omagiu celui care a fost un prieten bun și de o aleasă omenie ing. VALER ȘICHET. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune pentru soția Angela și fiica Simona. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Fam. Demian Eugen

(IZ804822)

Sincere condoleanțe vecinilor noștri Anca și Florin Vezentan la trecerea în neființă a mamei dragi VIORICA.

Fam. Mureșan Ioan și Eva Netila

(IZ241293)

Suntem alături de familia Haiduc Eva în aceste momente grele pricinuite de pierderea soțului drag. Dumnezeu să-l odihnească.

Conducerea firmei SC Da Costyl Mode SRL

(IZ665915)

Suntem alături de cumnatul Nelu și sora Ani în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a mamei respectiv soacrei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Opriș Gheorghe și Elena

(IZ851260)

Cu regret și profundă compasiune ne-a surprins vestea trecerii în eternitate a nașului nostru drag ing. ZAHA VAELR. Va rămîne veșnic în sufletele noastre chipul lui blînd. Dumnezeu să-l odihnească în pace iar familiei sincere condoleanțe!

Familia Giurgiu Ioan

(IZ499609)

Un ultim omagiu celui care a fost bunul nostru prieten ing. VALER ȘICHET. Condoleanțe soției Angela și fiicei Simona.

Familia prof. dr. Izvoran Mihai - București

(IZ335390)

Profund întristați în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a celui care ne-a fost un bun și apropiat prieten, ec. ARDELEAN ANTONIU, suntem alături de Mia, Daniela și Sorin.

Familia Michiș Ștefan și Maria.

(IZ313498)

Regretăm trecerea în neființă a fostului nostru vecin HAIDUC ROBERT și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Asociația de locatari Astronauților 17

(IZ828778)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru familia Haiduc la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea celui care a fost cuscru HAIDUC ROBERT RUBIN. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Fam. Chereches

(IZ301735)

Un ultim omagiu celui care a fost ing. PAUL CĂDAR. Dumnezeu s-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Familia Ovidiu Iuhas.

(IZ557196)

Suntem alături de Anca și Răzvan în aceste momente de grea încercare sufletească. Dumnezeu să o odihnească în pace pe mama lor dragă.

Paula și Florin Galoș

(IZ465971)

Suntem alături de nașa noastră Angela și fiica Simona în aceste clipe grele cînd se despart de dragul lor soț și tată ȘICHET VALER. Sincere condoleanțe.

Finii Dragoș Victor și Letiția.

(IZ901357)

Un gînd de mîngîiere pentru Angela și Simona acum cînd se despart de soțul și tatăl drag ȘICHET VALER. Sincere condoleanțe.

Familia Dragoș Vasile

(IZ722204)

Un gînd de mîngîiere și sincere condoleanțe doamnei Angela cu fiica Simona acum cînd se despart de dragul lor soț și tată ing. VALER ȘICHET.

Miclăuș Felician și Daniel cu familiile

(IZ352826)

În aceste clipe de grea suferință, mă rog la Bunul Dumnezeu să aducă alinare familiei Maria și Grigore Bîce - nașii mei, care se despart de mama mult iubită, IULIANA FERETI. Odihnă veșnică, suflet bun și blînd.

Finuța Ana Rusu

(IZ774032)

COMEMORĂRI

Ne amintim că mîine, 1 ianuarie se împlinesc 7 ani de dor, regrete, neliniște și durere de cînd ne-ai părăsit iubite fiu, frate, unchi MOLDOVAN IONICĂ. Cînd mergem la tine, mormîntul e rece, noi îți punem o floare, aprindem o lumînare, dar durerea e enorm de mare. Te vom purta mereu în suflet. Odihnă veșnică!

Familia îndurerată Moldovan Ioan și Tatiana și surorile Florica și Elena

(IZ517354)

Cît am vrea să te găsim, pragul casei cînd îl pășim, doar amintirea ți-o găsim. Pustiu e-n casa oricui, acolo unde soț, tată, bunic nu-i. E gol, e greu, e tare trist cînd el apare doar în vis. Timpul nu așterne durerea acum cînd comemorăm 3 ani de la trecerea la cele veșnice a celui drag care a fost PALCĂU PETRU. Ne e dor de tine.

Soția Maria, fiul Emil cu familia și fiica Claudia cu familia

(IZ561262)

O floare pe mormîntul tău, o rugăciune către Dumnezeu la împlinirea a 22 de ani de cînd ai trecut în eternitate, dragul nostru NAN VASILE. Amintirea lui va rămîne veșnic vie în inimile noastre.

Familia

(IZ583696)

ROMAN ECATERINA au trecut un an și 3 luni de lacrimi și de dor. Chiar dacă am rămas în urma ta, iar tu ne privești din cer, dragostea pentru tine nu va muri niciodată. Regrete eterne.

Erika, Mattias, Marius

(IZ187862)

Trecerea timpului nu aduce uitare, nici alinare, ci adîncește tristețea, dorul și durerea din sufletele noastre, acum cînd se împlinesc 6 ani de la trecerea în neființă a celui care a fost tată, socru și bunic DANCIU PETRU din Crișeni. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică și lumină fără sfîrșit, iar sufletul tău blînd să vegheze asupra noastră. Te vom iubi mereu, dragul nostru tată.

Fiicele Rodica și Corina împreună cu familia

(IZ706060)

Pentru noi întotdeauna 1 ianuarie este o zi de tristețe, durere și regret pentru că ai plecat dintre noi draga noastră soție, mamă, soacră, bunică și străbunică NOJE VIORICA. Amintirea ta va rămîne veșnic vie în inimile noastre.

Familia

(IZ406376)

MULȚUMIRI DECESE

Mulțumim celor care au fost alături de noi în durerea noastră la despărțirea de mama noastră VIDRA ANA MARIA.

Fiicele Mariana și Doina

(IZ568795)

FELICITĂRI

Dacă există pe lume noroc, să fie al tău/ Dacă există fericire, să fii stăpînul ei/ Dacă există dragoste să ai parte de ea, MAIER ANTONIO. La împlinirea frumoasei vîrste de 10 ani, părinții și bunicii îți urează un sincer "La mulți ani"!

(IZ745558)