DECESE

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer iar eu îmi iau rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi, de la bunul meu soț UGLAI GHEORGHE. Înmormîntarea are loc azi, 30.12.2015, ora 12.00 la cimitirul de pe str. Macului (dr. Odoreului).

A ta soție Aurica

(IZ158452)

Uneori viața e cruntă și nedreaptă, așa se întîmplă și acum cînd moartea fulgerătoare l-a răpit de lîngă noi pe scumpul nostru tată și bunic UGLAI GHEORGHE. Chipul tău blînd și luminos va rămîne veșnic viu în memoria noastră. Nu te vom uita niciodată.

Al tău fiu Cristi cu familia.

(IZ435973)

Nu se poate înțelege cît de grea e despărțirea decît atunci cînd o ființă dragă pleacă de lîngă noi O cauți și nu o găsești, o strigi și nu te aude, o aștepți și nu mai vine. Ne rămîne doar amintirea și un dor nestins în inimă, a dragului nostru tată UGLAI GHEORGHE.

Fiul Călin.

(IZ580213)

A luptat mult cu boala ca să nu plece dintre noi, dar în zorii zilei de 27 decembrie, Bunul Dumnezeu l-a ales să fie cu El în cer pe ROBOTIN GHEORGHE, la doar 64 ani. Slujba de înmormîntare are loc azi, 30.12.2015, ora 14.00 la cimitirul de pe strada Amațului.

Familia îndoliată

(IZ450953)

Scumpul meu soț ROBOTIN GHEORGHE, mi-e imposibil să cred că nu mai exiști, că oriunde voi merge nu te voi găsi și oricît te voi aștepta nu vei mai veni... Mi-ai fost alături o viață, m-ai mîngîiat și încurajat la greu, în brațele tale mi-am găsit alinare și sprijin, la bine și la rău te-am avut alături.... Durerea mea enormă, lacrimile și despărțirea de tine nu le pot exprima și-l rog pe Bunul Dumnezeu să aducă sufletului tău odihnă veșnică. Fii în continuare îngerul meu. Timp de 7 ani te-am îngrijit precum un glob de cristal și într-o noapte pe neașteptate te-ai prăbușit.

Cu durere în suflet și mii de regrete soția Margareta

(IZ117505)

Ce trist e atunci cînd tata nu-i / Pustie-i casa orișicui. Mereu ne amintim de un om minunat și special. Sufletul tău va fi mereu în cer, într-o stea strălucitoare și ne va privi cu dragoste eternă, iar noi vom sădi florile neuitării și vom înălța rugăciuni pentru odihna sufletului tău, tată ROBOTIN GHEORGHE. Oricîte zile au trecut și cîte vor mai trece, iubirea noastră îți va încălzi casa ta rece.

Fiica Raluca cu Marcos, Rafael și Rareș

(IZ913846)

Clopotele a jale sună / Sună și ne dau de veste / Că al nostru tată ROBOTIN GHEORGHE, nu mai este. Cînd un părinte moare / Viața e ca o primăvară fără soare / Cu zile triste și amare. Te-ai bucurat că am crescut și în viață ne-am făcut un drum, datorită ție tată! Ne apasă gîndul că acasă cînd din nou vom veni, doar pe mami singură o vom găsi. Am vrea să fii cu noi dar nu e cu putință / Căci scris ți-a fost să pleci / Să ne părăsești. Nu te-ai lăsat învins de greutățile vieții și nici oprit de piedicile ei, ci cu demnitate ne-ai ocrotit, îndrumat și sprijinit fiindu-ne astfel model de izbîndă a omului asupra lui însuși și a tuturor greutăților. Îți mulțumim și te vom iubi mereu.

Fiica Carmina cu soțul Mircea

(IZ656317)

Te-ai stins brusc ca un stejar puternic doborît de trăsnet, dragul nostru bunic ROBOTIN GHEORGHE. Nu ne vine să credem. Suntem siguri că sufletul tău va merge în Rai și de acolo de sus din cer ne vei ocroti așa cum ai făcut-o și aici pe pămînt, ca cel mai bun bunic din lume. Nu te vom uita niciodată.

Nepoții Mina și Luca

(IZ441705)

Cu nemărginită durere ne despărțim de dragul nostru naș ing. ZAHA VALER, un suflet mare, înălțat la cer. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Teofil Mădăras

(IZ195698)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi de la tatăl, bunicul și străbunicul nostru PAȘCA TEODOR. Dumnezeu să îț odihnească în pace. Priveghiul are loc în data 30.12.2015, ora 17:00 la capela bisericii din Curtuiuș, iar înmormîntarea va avea loc în data de 31.12.2015, ora 13:00.

Familia îndoliată

(IZ436391)

Recunoștință, dragoste și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi iubita noastră soție, mamă, soacră și bunică MARCOVICI MARIA. Dumnezeu să te binecuvînteze. Trăim cu speranța că te vom revedea cu toții în dimineața Învierii. Înmormîntarea va avea loc miercuri, 30.12.2015, la ora 15:00, la capela cimitirului ortodox din municipiul Carei, strada Cimitirului. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Soțul Vasile, copiii Diana, Cristina și Oidiu cu familiile

(IZ881147)

Drum bun în lumină dragă VIORICA FARCĂU.

Familia Chereji Puiu, Jenica, Paula

(IZ373859)

Lacrimile și cuvintele sunt neputincioase în fața durerii care ne apasă sufletele acum cînd ne despărțim de cel care a fost CODREAN CLAUDIU. Soarta a fost nemiloasă și te-a răpit fulgerător dintre noi. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să te așeze în rîndul celor drepți și să îți dea odihnă veșnică. Dormi în pace, suflet blînd.

Nașa Borhidan Maria cu copiii Călin și Crina cu familia

(IZ582462)

Ne luăm rămas bun de la tine dragul nostru fin și verișor CODREAN CLAUDIU. Vom păstra veșnic vie amintirea ta în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească.

Nașii Ghiță și Florica, verișorii Sorin, Cristi și Marius cu prietenele

(IZ833035)

Viața e crudă și nedreaptă acum cînd moartea fulgerătoare a răpit de lîngă mine pe fratele meu DAVID. Nu te voi uita niciodată!

Fratele Ștef Barth Thomas

(IZ706843)

CONDOLEANȚE

Regretăm trecerea la cele veșnice prea devreme a colegului și prietenului nostru CODREAN CLAUDIU. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să te odihnească în pace.

S.L.I.M.L Depoul Satu Mare

(IZ898640)

Cuvintele și lacrimile sunt de prisos.... rămîne doar amintirea pe care o vom păstra vie în sufletele noastre, a celui care a fost cumnatul nostru ROBOTIN GHEORGHE. Suntem alături de cumnata și sora Margareta, nepoatele Carmina și Raluca și aducem alinare și mîngîiere în aceste momente deosebit de grele. Ne rugăm la Bunul Dumnezeu să mîngîie sufletele celor rămași, iar sufletul lui să-l așeze în ceata celor drepți și să-i dea odihnă veșnică.

Fam. pr. Feher Vasile și Adela

(IZ895514)

Suntem alături de colegul nostru Vasil Mircea, care trece prin momente grele în urma pierderii socrului ROBOTIN GHEORGHE. Sincere condoleanțe.

Colectivul Unității de Implementare a Proiectului din cadrul SC Apaserv Satu Mare SA

(IZ226993)

Sunt alături de colegul Vasil Mircea, la durerea pricinuită de pierderea socrului ROBOTIN GHEORGHE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colegii Alina Sereș

(IZ277767)

Suntem alături de prietenii noștri Vasil Mircea și Carmina, cu tristul prilej al trecerii în neființă a socrului și tatălui ROBOTIN GHEORGHE. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Familia Marchiș Marinel și Florica

(IZ891050)

Suntem alături de familia Cadar, în marea durere pricinuită de pierderea soțului, tatălui și bunicului drag, ing. CADAR PAUL. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Gorbe

(IZ679338)

Cu adîncă durere în suflet, transmitem sincere condoleanțe familiei Pop Ionică și Ligia, în aceste clipe de suferință, la despărțirea de mama lor dragă.

Familia Olimpiu și Delia Buzilă.

(IZ563691)

Acum, cînd se despart de mama și soacra dragă, suntem alături de Ionică și Ligia Pop și ne exprimăm cele mai sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Ioniță și Florica Pridea.

(IZ163706)

Suntem alături de Ligia și Ionică Pop, acum cînd se despart de scumpa lor mamă. Fie-i țărîna ușoară!

Familia Pișcorean Mariana și Nicu

(IZ797161)

Ne exprimăm întreaga compasiune și suntem alături de familia Pop Ionică și Ligia în aceste momente de grea încercare. Sincere condoleanțe.

Familia Todor Gavril

(IZ990693)

Transmitem sincere condoleanțe doamnei director Pop Alexandrina Ligia, acum cînd se desparte de mama-soacră.

Colegiul Tehnic Elisa Zamfirescu

(IZ847652)

Suntem alături de colega noastră dr. Vasil Carmina și familia ei, acum cînd se despart de dragul lor tată și bunic ROBOTIN GHEORGHE plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Cosmina și Cosmin Rațiu

(IZ517182)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru Margareta și fiicele Carmina și Raluca cu familiile lor la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea soțului, tatălui și bunicului drag ROBOTIN GHEORGHE. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Mura și Nelu Filip

(IZ747982)

Suntem alături de soția Margareta, fiicele Carmina și Raluca, acum cînd sufletul unui soț, tată și bunic iubitor s-a îndreptat spre cer, în prag de sărbători, să colinde îngerilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe ROBOTIN GHEORGHE.

As. Locatari din Micro 16, Aleea Universului, bloc B 3

(IZ663877)

Suntem alături de familia Codrean în aceste momente grele pricinuite de dispariția prematură a colegului și prietenului nostru CLAUDIU. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Mecanicii de locomotivă de la Oradea

(IZ351119)

Ne exprimăm cu deosebit regret trecerea în neființă a colegului și prietenului nostru ing. ZAHA VALER. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar familiei puterea să depășească aceste momente grele. Sincera noastră compasiune.

Familia Caba Titu și Monica.

(IZ572820)

În aceste clipe grele de suferință și durere, transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate Uglai Cristian la trecerea în neființă a tatălui său. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colegii de la Penitenciarul Satu Mare

(IZ627215)

Suntem alături de Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, în aceste momente grele prilejuite de trecerea în neființă a nepotului drag, DAVID. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l aibă în pază!

Colegii din cadrul Consiliului Județean Satu Mare

(IZ524387)

Suntem alături de nenea Mircea, Răzvan și Ancuța Farcău cu familiile în imensa lor durere. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să o primească în Brațele Sale pe doamna VIORICA.

Puiu și Carmen Poștaș

(IZ867062)

Somn ușor pe aripi de îngeri, VIORICA dragă! Cu multe regrete și tristețe transmitem familiilor Farcău, întreaga noastră compasiune. Ancuța dragă, fii tare, mama nu v-a părăsit...

Vasile și Domnița Poștaș

(IZ565379)

Suntem alături de prietenii noștri Anca și Florin Vezentan, Alexandra și Răzvan Farcău și de nenea Mircea Farcău, în greaua încercare prin care trec acum la despărțirea pentru totdeauna de cea care a fost mamă, soție, soacră și bunică iubită FARCĂU VIORICA. Sincere condoleanțe!

Nicoleta și Flami Costin

(IZ354650)

Suntem alături de prietenul nostru Mircea Farcău și de familia lui, în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a soției iubite VIORICA. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Vasile și Mona Bob

(IZ459738)

Suntem alături de familia Cadar în momentul acesta al vieții. Fie ca el să lase urme nu doar de tristețe ci și loc de amintire dragă a celui pierdut.

Diana Torok și familia.

(IZ958361)

Suntem alături de prietenii noștri, familia Dorin Zaha în greaua încercare a pierderii tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cristina, Mihnea, Alexandra.

(IZ188680)

În aceste clipe de nemărginită durere, suntem alături de nora noastră Anca și soțul ei Florin, de cuscrul Mircea și fiul lui Răzvan în pierderea mamei și soției dragi FARCĂU VIORICA. Sincere condoleanțe.

Familia Gheorghe Vezentan

(IZ219897)

Sincere condoleanțe fratelui meu în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a fiului său DAVID. Dumnezeu să-l odihnească și să-l aibă în pază!

Mihai Adrian Ștef cu familia.

(IZ879405)

Un gînd de mîngîiere și sincere condoleanțe familiei greu încercate, acum cînd se desparte de cea care a fost VIORICA FARCĂU, mamă, soacră și bunică.

Familia Golban Otto și Daniela

(IZ972449)

Colegele și colegii de liceu, promoția 1954 Satu Mare, la trecerea în eternitate a celui care a fost colegul nostru ing. ZAHA VALER, ne alăturăm și împărtășim durerea, cu multă compasiune, familiei îndoliate. Fie ca Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în lumea celor drepți și să-i dea odihnă veșnică. Transmitem pe această cale familiei greu încercate sincere condoleanțe.

(IZ854483)

În aceste clipe de adîncă durere, suntem alături de prietenii noștri Carmina, Mircea, Mina și Luca la despărțirea de tatăl, socrul și bunicul drag. Un gînd de alinare și sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Familiile Dumitraș și Gîrdan - Năvălici.

(IZ811213)

Suntem alături de colega noastră Pașca Maria și ne exprimăm întreaga noastră compasiune în momentele de mare tristețe prin care trece la decesul tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colectivul Restaurantului Poiana Codrului.

(IZ807554)

Suntem cu suflet alături de Anca, la despărțirea fulgerătoare de iubita ei mamă. Dumnezeu să îi așeze sufletul între îngerii lui buni, iar vouă să vă dea putere!

Familia Soponar Cristian și Adriana

(IZ612232)

Regretăm trecerea în neființă a fostului vecin ZAHA VALER. Sincere condoleanțe familiei.

Locatarii Mioriței 2.

(IZ553016)

În aceste clipe de suferință și durere, suntem alături de familia Farcău Mircea, acum la trecerea în neființă a soției și mamei dragi FARCĂU VIORICA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Feher Angela și Nicolae, familia Papp Etel.

(IZ463371)

Regretăm trecerea în neființă a fostului nostru coleg inginer PAUL CĂDAR și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să te odihnească PAUL.

Colectivul Tehno Weld SRL

(IZ392116)

Sincere condoleanțe familiei Farcău la pierderea celei dragi VIORICA.

Fam. David și Ghîț

(IZ337532)

Cuvintele sunt de prisos acum, dragii noștri Anca și Florin Vezentan, vă împărtășim durerea și ne rugăm pentru sufletul blînd care se înalță acum spre cer. Dumnezeu să-i vegheze somnul de veci.

Mihaela și Nelu Șimonca

(IZ704903)

Sincere condoleanțe familiei Vezentan Anca și Florin acum cînd se despart de mama respectiv soacra lor. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Cristian Sabadîș

(IZ532423)

Regretăm trecerea la cele veșnice după o grea suferință a domnului PAUL CĂDAR și suntem alături de colega noastră Mădălina în marea durere pricinuită de despărțirea de soțul iubit. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colegii de la Metrologie

(IZ212933)

Suntem alături de familia Farcău Răzvan în aceste momente grele pricinuite de moartea mamei dragi. Sincere condoleanțe.

Reflexo Vital Corina

(IZ991115)

Sincere condoleanțe și toată compasiunea familiei Farcău Mircea acum cînd o conduc pe ultimul drum pe cea care a fost soție și bunică FARCĂU VIORICA. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Fam. Sima Aurel

(IZ732934)

Am vrea să umplem acel gol imens lăsat în sufletele celor dragi, acum cînd inima VIORICĂI FARCĂU a încetat să mai bată. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească.

Familia Șimonca și Andreica

(IZ593571)

Suntem alături de familia greu încercată prin plecarea la cele veșnice a prietenului nostru ing. PUIU ZAHA. Dumnezeu să-l aibă în Paza Sa.

Familia Cigan

(IZ402561)

Un gînd de mîngîiere și sincere condoleanțe pentru fosta noastră colegă Robotin Margareta în marea durere pricinuită de moartea fulgerătoare a soțului GHEORGHE ROBOTIN.

Colectivul CRRPH "Laura"

(IZ516959)

Un gînd de mîngîiere și alinare familiei Ionică și Ligia Pop la pierderea mamei și soacrei lor dragi MARIA POP. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Popa Maria, Anca și Dan

(IZ455937)

Un ultim omagiu și întreaga noastră compasiune la trecerea în eternitate a ing. ZAHA VALER. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Familia Robert Buzec

(IZ679551)

Sincere condoleanțe familiei Uglai Rodica în aceste momente grele cînd se despart de tatăl și socrul drag.

Colegii de la Direcția Impozite și Taxe Locale

(IZ497690)

Suntem alături de colega noastră Vidra Balan Doina cu tristul prilej al trecerii în neființă a mamei dragi și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Colectivul OZPSM

(IZ260242)

Transmitem sincere condoleanțe familiei Pop Ionică și Ligia în aceste momente grele cînd se despart de mama și soacra lor dragă. Bunul Dumnezeu să o odihnească.

Familia Chiș Ioan

(IZ998813)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru Pop Ionică la trecerea la cele veșnice a mamei dragi. Sincere condoleanțe întregii familii.

C.L.D.P.S Satu Mare

(IZ743676)

Împărtășim durerea și transmitem sincere condoleanțe colegei noastre Diana Bochiș și familiei, la trecerea în neființă a celei ce a fost mamă, soacră și bunică MARCOVICI MARIA. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Primăria Municipiului Carei

(IZ130693)

Suntem alături de colega noastră Vezentan Anca și de familia ei la durerea mare pricinuită de trecerea în neființă a mamei ei, FARCĂU VIORICA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Colectivul grădiniței Guliver

(IZ381804)

Compasiune și sincere condoleanțe familiei Ștef Gavril și Beata la trecerea în neființă a fiului lor drag DAVID.

Fam. Silaghi Ariana și Ovidiu

(IZ424641)

În aceste clipe de suferință și durere aducem alinare și mîngîiere lui Bea și Gabi la trecerea în eternitate a fiului lor DAVID. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Veres Kovacs Attila din Oradea

(IZ140172)

Lacrimi și durere ai lăsat în sufletele noastre scumpul nostru nepot DAVID BARTH ȘTEF acum cînd Dumnezeu a hotărît să te ducă lîngă El. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Bunicii Rozalia și Gavril Ștef

(IZ803881)

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică soțului tău, dragă Mădălina Cădar. Întreaga mea compasiune.

Silvia Terge

(IZ484640)

Cu sufletele pline de durere ne despărțim de nepotul nostru DAVID BARTH ȘTEF și transmitem familiei greu încercate gînduri de alinare și întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să-i așeze sufletul în lumea celor drepți și să-i dea odihnă veșnică.

Verișoara Corina, Andrea și Diana Stanciu

(IZ141889)

Suntem alături de verișorii noștri Gavril și Beata Ștef în marea durere pricinuită de trecerea fulgerătoare în neființă a fiului lor drag DAVID. Dumnezeu să-i așeze sufletul în lumea celor drepți și să-i dea odihnă veșnică.

Verișoara Florina, Gheorghe și Antonia Cheregi

(IZ961568)

Ne luăm un ultim rămas bun de la nepotul nostru drag DAVID ȘTEF BARTH. Suntem alături de Bea și Gabi în aceste clipe de grea încercare.

Unchiul Ocsi și Ildi Kesmarki din Ungaria

(IZ932002)

Suntem alături de prietenii noștri Anca și Florin Vezentan în aceste momente grele pricinuite de pierderea iubitei mame și soacre. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Roman Mircea

(IZ707942)

În aceste clipe grele de suferință și durere aduc un ultim omagiu familiei Gavril Ștef în marea durere pricinuită de pierderea fiului drag, DAVID.

Florica Lenghel

(IZ840138)

Ne luăm un ultim rămas bun de la vecina noastră VIORICA FARCĂU. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Vecinii de la nr. 58 scara B, str. Avram Iancu

(IZ359323)

În aceste clipe de suferință și durere, aducem alinare și mîngîiere colegului nostru Ștef Barth Tamas acum la trecerea fulgerătoare în neființă a fratelui drag. Compasiune și sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Colectivul Aeroportului Internațional Satu Mare

(IZ762817)

Un gînd de mîngîiere și sincere condoleanțe familiei verișorului nostru Gavril Ștef acum la ceas de grea încercare, cînd se desparte de fiul drag, DAVID. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Verișorii Florin Ștef cu familia și Cristin Ștef

(IZ226041)

În aceste clipe grele de suferință și durere aducem alinare și mîngîiere verișorilor noștri Gavril și Beata Ștef la trecerea în neființă a fiului lor drag DAVID. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Sergiu și Claudia Borhidan

(IZ488125)

Condoleanțe sincere și gîndurile noastre de compasiune pentru familia Farcău Mircea acum la ceas greu de despărțire de VIORICA soție, mamă și bunică, dar și o femeie minunată și prietenă de nădejde. Dumnezeu să vă dea mîngîiere și puterea de a trece peste această durere.

Marcela Pop și familia

(IZ934608)

Sunt alături de finul meu Viorel Codrean în aceste clipe triste pricinuite de moartea fulgerătoare a fiului CODREAN CLAUDIU. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Nașa Maria Borhidan cu familia

(IZ289921)

Aducem un ultim omagiu fostei noastre colege VIORICA FARCĂU și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Colectivul Trezoreriei Satu Mare

(IZ368938)

Suntem alături de Alina și Maria Codrean respectiv de Rodica și Gheorghe Noje în marea durere pricinuită de trecerea prematură la cele veșnice a celui care a fost soț, tată și ginere iubitor CLAUDIU CODREAN. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Corina, Florina și Sergiu cu familiile

(IZ174272)

La ceas de restriște sufletească pricinuită de trecerea la cele veșnice a celui care a fost colegul nostru ȘTEF DAVID suntem alături de întreaga familie cu gîndul alinării și întregii noastre compasiuni. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colectivul firmei Maistorul SRL

(IZ440042)

Regretăm nespus dispariția fulgerătoare a celui care a fost ing. ZAHA VALER, un om deosebit. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu ă-l odihnească în pace.

Familia dr. Solomon

(IZ927004)

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem colegului nostru Farcău Mircea în aceste triste momente pricinuite de pierderea soției dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Colegii din cadrul SIFPF

(IZ320253)

Suntem alături de familia Ștef Barth și familia Barth în marea durere pricinuită de dispariția fulgerătoare a dragului lor DAVID. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Terțan Viorel și familia Stan Mihai

(IZ732667)

Cu tristețe în suflet ne luăm un ultim rămas bun de la fosta noastră colegă VIORICA FARCĂU. Transmitem sincere condoleanțe lui Mircea, Ancuței și lui Răzvan în aceste momente de cumplită durere.

Odeta și Octavian Topan

(IZ737303)

Suntem alături de mătușa noastră Nistor Mariana la trecerea la cele veșnice a mamei sale VIDRA ANA MARIA. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Nepoatele Loredana și Mihaela cu familiile

(IZ992224)

Sincere condoleanțe mătușii mele Nistor Mariana la dureroasa despărțire de iubita ei mamă VIDRA ANA MARIA. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Nepoata Acs Doina

(IZ493006)

A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat și a pierdut. S-a stins cu ochii înlăcrimați și privirile pline de deznădejde și durere. Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem colegei noastre Cieszan Ildi în aceste triste momente pricinuite de pierderea mamei ei dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Colectivul chirurgie plastică

(IZ718038)

Regretăm nespus trecerea în eternitate a fostului nostru coleg de clasă PAUL CĂDAR. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei.

Mariana Racolța, Monica Gătina

(IZ923343)

Sincere condoleanțe familiei Farcău Mircea.

Familia Uveges Zoltan și familia Sili Norbi și Edina

(IZ200825)

Un suflet minunat s-a înălțat în cer departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsînd în urmă durere și tristețe. Ne luăm rămas bun de la prietena noastră VIORICA FARCĂU. Condoleanță întregii familii.

Familia Uveges Mark și Margareta

(IZ382497)

COMEMORĂRI

Se împlinesc 16 ani de cînd, dintr-o neatenție, poarta cerului ți-a fost deschisă, mult prea devreme, dragul nostru fiu, frate, cumnat și unchi LAURENȚIU POP. Chipul tău blînd, surîsul tău suav, au rămas amintiri dureroase în sufletele noastre. Fie ca Bunul Dumnezeu să-ți răsplătească bunătatea, acolo sus în ceruri. Te vom iubi mereu și ne vom ruga pentru sufletul tău.

Mama Ecaterina, fratele Cristian, cumnata Lia, nepoatele Anda și Elisa

(IZ943113)

Azi se împlinește un an de cînd a plecat dintre noi, draga noastră mamă, bunică și străbunică KADAR MARGARETA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia.

(IZ310422)

Comemorăm 7 ani triști de la trecerea la cele veșnice a scumpului nostru frate, cumnat și unchi KERESZTESI ZOLTAN. Timpul nu alină durerea din sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fratele Sandor și sora Ileana cu familia.

(IZ173144)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce ai fost pentru noi iubitul nostru soț, tată, socru și bunic COZMA IOSIF. Acum la împlinirea a 6 săptămîni de cînd ne-ai părăsit, o lacrimă, o lumînare, un colind și o floare să-ți încălzească mormîntul. Nu te vom uita niciodată.

Soția Maria, fiul Gheorghe, fiul Ioan, nora Adriana și nepoata Ioana, fiul Sorin, nora Rodica, nepotul Raul.

(IZ774935)

S-a împlinit un an de cînd boala nemiloasă și dureroasă te-a răpit dintre noi, pentru veșnicie draga noastră NEMET ANA, mamă, soacră și bunică. Dumnezeu să-ți vegheze somnul lin.

Fiica Adriana cu familia.

(IZ181252)

În fiecare an frumusețea sărbătorilor de iarnă este umbrită de tristețea clipei în care tu dragul nostru soț, tată și bunic CROITOR VASILE ne-ai părăsit pentru totdeauna acum 6 ani. Amintirea ta rămîne veșnic vie în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia

(IZ974855)

Tristețea, lacrimile și durerea din sufletele noastre au rămas aceeași acum, după 37 ani și respectiv 9 ani de cînd ne-am despărțit de părinții noștri POP GRIGORE și ILCA. Dumnezeu să vă dea odihnă veșnică.

Fiicele Natașa, Mirela și Simona cu familiile lor

(IZ597556)

Se împlinesc 20 de ani de cînd a plecat dintre noi, dragul nostru tată și bunic IULIU CAIȚA. Nu te vom uita niciodată.

Familia

(IZ307525)

Azi, 30 decembrie se împlinesc 13 ani de cînd a încetat din viață iubitul nostru soț, tată, socru și bunic iubitor dr. GLIGA AUGUSTIN VASILE medic veterinar. Chipul său blînd îl vom păstra veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia

(IZ635028)

Azi se împlinește un an de cînd moartea nemiloasă ne-a răpit ființa dragă MARIAN ALEXANDRU (SANYIKA). Chipul său blînd îl vom păstra veșnic în inimile noastre.

Soția Jutka cu fetele Carmen și Kitty

(IZ613838)

MULȚUMIRI DECESE

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în aceste momente grele, la despărțirea de dragul nostru soț, tată, socru, bunic, frate CORNEL MATEȘAN.

Familia

(IZ150930)

Mulțumim pe această cale tuturor celor care au fost alături de noi în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a celui care a fost soț, tată, socru și bunic CHIȘ IOAN din Viile Satu Mare. Dumnezeu să-l odihnească.

Familia îndoliată

(IZ206569)