DECESE

Cu inimile frînte de durere, anunțăm încetarea din viață a celei care a fost cea mai bună mamă, soție, bunică și soacră SIMA AURELIA. Copiii, soțul și ginerii nu te vom uita niciodată. Dormi în pace. Înmormîntarea va avea loc la cimitirul din loc. Baba Novac în 29 decembrie 2015, ora 13.00.

(IZ449182)

Cu lacrimi în ochi și cu o mare durere, ne luăm rămas bun de la fratele mult iubit ROBOTIN GHEORGHE. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Sora Lenuța cu cumnatul Mihai Ilc

(IZ507312)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer iar eu îmi iau rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi, de la bunul meu soț UGLAI GHEORGHE. Înmormîntarea va avea loc în data de 30.12.2015, ora 12.30 la cimitirul de pe str. Macului (dr. Odoreului).

A ta soție Aurica

(IZ158452)

Uneori viața e cruntă și nedreaptă, așa se întîmplă și acum cînd moartea fulgerătoare l-a răpit de lîngă noi pe scumpul nostru tată și bunic UGLAI GHEORGHE. Chipul tău blînd și luminos va rămîne veșnic viu în memoria noastră. Nu te vom uita niciodată.

Al tău fiu Cristi cu familia.

(IZ435973)

Nu se poate înțelege cît de grea e despărțirea decît atunci cînd o ființă dragă pleacă de lîngă noi O cauți și nu o găsești, o strigi și nu te aude, o aștepți și nu mai vine. Ne rămîne doar amintirea și un dor nestins în inimă, a dragului nostru tată UGLAI GHEORGHE.

Fiul Călin.

(IZ580213)

Cu inimile frînte de durere, ne luăm rămas bun de la dragul nostru fiu BRETAN ALEXANDRU ANDREI. Înmormîntarea are loc azi, 29 decembrie, ora 14.00 la cimitirul reformat de pe strada Rodnei. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia.

(IZ181332)

Cuvintele nu pot exprima durerea care s-a așternut în sufletul meu cînd inima ta a încetat să mai bată. Cu ochii înlăcrimați și cu inima plină de durere, mă despart de tine, dragul meu soț CORNEL MATEȘAN. Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică. Înmormîntarea are loc azi, 29 decembrie 2015 la ora 13.00 la cimitirul privat "Înălțarea" pe Drumul Careiului. Te voi iubi mereu.

Soția Viorica

(IZ112298)

Pentru cel mai bun bunic CORNEL MATEȘAN, ai luptat din răsputeri cu suferința dar ai pierdut și ai lăsat în urma ta un gol imens. Vei rămîne mereu în inima mea unde vei trăi veșnic. Te iubesc tata CORNEL.

Nepoata Bianca

(IZ878416)

Fiecare zi care trece ne arde sufletele, fiecare lacrimă lasă răni adînci, azi, cînd te conducem pe ultimul drum, dragul nostru tată, socru și bunic, CORNEL MATEȘAN. Nu te vom uita niciodată și te vom iubi mereu, suflet blînd.

Fiica Daniela, ginerele Marius și nepoata Bianca.

(IZ854528)

Nu se poate înțelege cît de grea este despărțirea, decît atunci cînd un frate drag care a fost CORNEL MATEȘAN pleacă dintre noi, lăsînd inimile noastre îndurerate. Amintirea ta va rămîne mereu vie în inimile noastre.

Sora Emilia, fratele Ghiță și sora Rodica.

(IZ983528)

Niciodată timpul nu poate șterge durerea care ne-a cuprins cînd ne-a părăsit pentru totdeauna cel care a fost CORNEL MATEȘAN. Nu te vom uita niciodată. Amintirea ta va rămîne veșnic în inimile noastre.

Cumnata Mărioara Mateșan și fetele Ligia și Lavinia cu familiile.

(IZ925088)

Cu durere în suflet ne despărțim de bunica BĂRBOS IRINA care a plecat la viața veșnică.

Nepoții Mărioara cu familia, Livia cu familia, Emanuel cu familia, Daniela, Mihaela, Daniel, Cornelia, Cristina, Samuel cu familia

(IZ388401)

Cu tristețe în suflet din îndepărtare ne luăm rămas bun și îi dorim odihnă veșnică dragei noastre bunici și străbunici VIDRA ANA MARIA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Nepoata Petreuș Anamaria cu soțul Ioan și copiii Darius și Emma din Paris

(IZ486011)

Cu inima plină de durere ne despărțim de PAUL CADAR, cel care a fost dragul nostru frate, cumnat și unchi.

Familiile Ionescu Carmen și Ioan; Ionescu Adrian și Gina; Balea Ioana și Bogdan

(IZ686179)

Compasiune și sincerele noastre condoleanțe tatălui nostru Emil și familiei Bălan Ioan și Nistor Ioan la pierderea mamei, mamei soacre, bunicii și străbunicii MĂRIOARA VIDRA. Dumnezeu să-i dea liniște și să o odihnească în pace.

Fam. Ghiță Oltean din Canada

(IZ864866)

Te-ai stins puțin cîte puțin sub privirile noastre neputincioase. Te-am iubit prea mult și te-am pierdut. Azi nu mai ești unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletul meu draga mea mamă VIDRA ANA MARIA. Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, iubita mea mamă. Priveghiul are loc azi 29.12.2015, ora 18.30 iar înmormîntarea miercuri 30.12.2015, ora 13.00, la cimitirul de lîngă podul Decebal.

Fiica Doina și ginerele Nelu

(IZ389195)

Cu tristețe în suflet am aflat de decesul MĂRIOAREI VIDRA. După o lungă și grea suferință a trecut la cele veșnice. Dăruirea ei și sufletul ei bun îl voi păstra în viața mea. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Emil Oltean

(IZ304804)

Ai plecat prea repede dintre noi găsindu-ți liniștea după un zbucium lung. Vei rămîne mereu în sufletele noastre și-ți vom duce dorul dragul nostru tati!

Maria Cadar, Silvia și Mihai Macrea

(IZ557426)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a celui care a fost pentru noi cea mai bună mamă și bunică FĂRCAȘIU MARIA. Dumnezeu să o odihnească în pace! Înmormîntarea va avea loc astăzi, 29 decembrie, ora 12:00 la cimitirul greco - catolic (lîngă gară).

Familia

(IZ824141)

Cu nemărginită durere în suflet îmi iau rămas bun de la scumpa mea bunică VIDRA ANA MARIA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Nepotul Nistor Călin cu prietena Sanda și strănepoata Roxana - Denisa

(IZ968778)

Îmi iau rămas bun de la cea care a fost cuscra mea, VIDRA ANA MARIA, acum cînd a trecut în lumea celor drepți. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Cuscra Bălan Maria.

(IZ848176)

Cu durere în suflet, anunț plecarea spre lumea fără dor a ginerelui meu PAUL - MIRCEA CADAR, după o grea și nemeritată suferință. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Soacra Aurelia Popa.

(IZ522153)

Ai plecat din lumea aceasta/ Și despărțirea a fost grea/ Rămas-a doar un nume/ Ce-i scris pe crucea ta/ Și crucea ta stă dreaptă/ Cu aripile-n vînt/ Parcă cu drag ne-așteaptă/ La tristul tău mormînt. Durerea din sufletele noastre a rămas aceeași și la plecarea în eternitate a scumpei noastre mame, soacre, bunici și străbunici VIDRĂ ANA-MARIA.

Fiica Mariana cu ginerele Ghiță și strănepoata Roxana.

(IZ851233)

Cu sufletele îndurerate ne despărțim de BĂRBOS IRINA care a trecut la cele veșnice. Înmormîntarea va avea loc în data de 30.12.2015, ora 13.00 în localitatea Agriș.

Fiica Maria cu soțul Aurel Bărbos

(IZ812360)

O lacrimă, o floare, o rugăciune de iertare și odihnă veșnică înălțăm către cer, acum cînd draga noastră bunică și străbunică VIDRĂ ANA -MARIA, a plecat dintre noi. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Nepoata Nicoleta, Tudor și strănepoata Alexandra.

(IZ749855)

Firul vieții s-a frînt pentru o veșnicie, cuvintele nu pot exprima durerea care s-a așternut în sufletele noastre, dragul nostru prieten și colaborator CĂDAR PAUL MIRCEA acum cînd ai plecat pe drumul fără întoarcere. Dumnezeu să te așeze în rîndul celor drepți și să îți dea odihnă veșnică.

Colectivul primăriei Ardud

(IZ547049)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a celui care a fost pentru noi cel mai bun soț, cel mai bun tată și cel mai bun bunic ZAHA VALER. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Priveghiul va avea loc azi, 29.12.2015 la orele 16:00, iar înmormîntarea va avea loc în 30.12.2015 ora 11:30 la cimitirul de la cap. pod Decebal.

Soția Lucica, nepotul Mark, nora Eni și fiul Dorin

(IZ127215)

Un suflet minunat s-a înălțat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsînd în urmă durere și tristețe. Cu imensă durere în suflet ne despărțim de fratele și cumnatul nostru ROBOTIN GHEORGHE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Sora Maria și cumnatul Vasile Pop

(IZ873636)

Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată a unchiului meu ROBOTIN GHEORGHE. Nimeni nu este întrebat cînd dorește să-și ia rămas bun de la această lume! A plecat lăsînd în urmă tristețe și durere. Fie ca Bunul Dumnezeu să aline durerea și să-ți odihnească sufletul în pace.

Nepotul Alin Pop cu familia

(IZ561573)

Cu adîncă durere în suflet regret profund trecerea în neființă a scumpului meu fiu ROBOTIN GHEORGHE. Dormi în pace, suflet drag. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Mama văduva Robotin Floare

(IZ722933)

Cu sufletele profund îndurerate, anunțăm trecerea într-un loc mai liniștit și fără de suferință a bunicii și străbunicii noastre iubitoare POP MARIA (MARINEL). Nu vom uita niciodată bucuria și seninătatea din ochii tăi, cînd intram pe ușă și ne primeai mereu cu brațele deschise. Vei rămîne la fel de vie și luminoasă în sufletele noastre și ne vom aminti cu drag de tot ce ai însemnat pentru noi. Dumnezeu să te așeze de-a Dreapta Sa și să te odihnească în pace.

Nepotul Adrian, soția Raluca și strănepoata Eliza

(IZ746409)

Cu inimile împietrite de durere și lacrimi în ochi anunțăm trecerea în lumea celor drepți și buni a unui suflet nobil și foarte drag, mama, soacra și bunica noastră POP MARIA (MARINEL). A dus cu ea iubirea-i protectoare și dragostea pînă la sacrificiu pentru noi, copiii ei, și pentru nepoții și strănepoții dragi. Înmormîntarea va avea loc miercuri, 30 decembrie 2015, ora 14 și 30 minute în capela cimitirului de lîngă podul Decebal. Te-am iubit și te vom iubi mereu. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul bun în Împărăția Sa.

Fiul Ionică, nora Ligia și nepoata Bianca Pop

(IZ477221)

Lacrimi și durere ai lăsat în sufletele noastre scumpa noastră bunică și străbunică VIDRA ANA MARIA, acum cînd Dumnezeu a hotărît să te ducă lîngă El. Cuvintele sunt prea puține pentru a exprima tot ce ai fost în viețile noastre, însă îți mulțumim pentru tot ce ai reușit să strecori în ele. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Nepoata Daniela, soțul Ghiță și strănepotul Andrei

(IZ221167)

A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat și a pierdut. S-a stins cu ochii înlăcrimați și privirile pline de deznădejde și durere. A lăsat în urma lui un gol imens. Singurul loc, de unde nu îl poate lua nimeni, este inima noastră și unde va rămîne veșnic dragul nostru cuscru ROBOTIN GHEORGHE. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Vasil Vasile și Maria

(IZ850629)

Copleșiți de durere anunțăm moartea fulgerătoare a iubitului nostru soț, tată, fiu și nepot CODREAN CLAUDIU. Priveghiul va avea loc în 29.12.2015, ora 19:00 și înmormîntarea în 30.12.2015 ora 13:00, în satul Solduba 196. Te-am iubit și te vom iubi mereu. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Soția Alina, fiica Maria, mama Cornelica, bunicul Dumitru

(IZ288153)

Cu adîncă durere în suflet ne despărțim de fratele și cumnatul nostru CODREAN CLAUDIU. Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică.

Fratele Florin, cumnata Roxana și nepoata Sonia

(IZ490723)

CONDOLEANȚE

Suntem aproape cu sufletul și gîndul cel bun de mătușa Robotin Margareta și de verișoarele Carmina și Raluca, care trăiesc momente îndoliate prin pierderea unchiului nostru drag ROBOTIN GHEORGHE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Nepoatele Bianca și Lavinia cu familia.

(IZ224208)

Cuvintele și lacrimile sunt inutile... rămîn doar amintirile pe care le vom păstra vii în sufletele noastre, cu cel care mi-a fost și unchi și tată, MATEȘAN CORNEL. Sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Lili, Edi, Adi și Dorina.

(IZ363443)

Sincere condoleanțe familiei Viorica Mateșan în aceste momente triste pricinuite de decesul soțului drag CORNEL MATEȘAN. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Flontaș Ioan și Margareta.

(IZ667102)

Dumnezeu să-l odihnească pe colegul GHEORGHE ROBOTIN, iar familiei condoleanțe.

Familia Soponar Ioan

(IZ588503)

Regretăm trecerea la cele veșnice a domnului GHEORGHE ROBOTIN și suntem alături de colega noastră as. Pop Maria. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colectivul Secției Neonatologie a Spitalului Județean.

(IZ471156)

Regretăm nespus de mult pierderea celui ce a fost un om deosebit, un foarte bun colaborator, CĂDAR PAUL. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Din partea firmei VRS Dan SRL: Dan Sebastian împreună cu întreg colectivul societății.

(IZ992602)

Transmitem sincere condoleanțe familiei Vasil în marea durere pricinuită de trecerea în eternitate a părintelui drag.

Familia dr. Chira

(IZ799124)

Transmitem sincere condoleanțe familiei Vasil, acum cînd se despart de dragul lor părinte.

Familia Ciupac Ioan.

(IZ275910)

Sincere condoleanțe doamnei Cristina Chinde la despărțirea de tatăl iubit. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Ștefan Coșarca

(IZ142390)

Sincere condoleanțe familiei Bălan și Nistor la pierderea mamei respectiv soacrei dragi VIDRA ANA MARIA. Dumnezeu să o odihnească.

Dina, Stela, Lia și Florinița

(IZ949680)

Ne exprimăm cu deosebit regret trecerea în neființă a nașului nostru PAUL CĂDAR și îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar familiei îndoliate putere să depășească aceste momente grele în care se despart de cel care a fost soț, tată, bunic și ginere. Sincera noastră compasiune.

Familia Sava Mihai și Pușa

(IZ607129)

Suntem alături de nașa noastră Cornelica și nora sa Alina la durerea pricinuită de moartea fiului și soțului CODREAN CLAUDIU. Dumnezeu să-l odihnească.

Fam. Zimbru

(IZ476709)

Suntem alături de verișoara noastră Cornelica și nora sa Alina la durerea pricinuită de moartea fiului și soțului CODREAN CLAUDIU. Dumnezeu să-l odihnească.

Familia Ligner

(IZ146615)

Regretăm trecerea în neființă a nașului nostru ROBOTIN GHEORGHE și-l rugăm pe Dumnezeu să-i dea putere nașei Margareta și fiicelor Carmina și Raluca să treacă peste această grea încercare. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fam. Boroș Adriana și fam. Pribilean Cătălin

(IZ753010)

Transmitem sincere condoleanțe familiei, la trista despărțire de CHIȘ IOAN din Viile Satu Mare. A fost un prieten și un coleg demn de tot respectul. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Fam. col (r) de poliție Pop Ioan

(IZ940530)

Regretăm trecerea la cele veșnice prea devreme a colegului și prietenului nostru CODREAN CLAUDIU. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să te odihnească în pace.

S.L.I.M.L Depoul Satu Mare

(IZ898640)

Un ultim omagiu celui care a fost MATEȘAN CORNEL, cu un suflet deosebit. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei.

Vecinii din blocul C4, str. Prahovei - Satu Mare

(IZ517692)

Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune doamnei profesor Csirak Mirabela.

Clasa a X-a A de la Colegiul Național Mihai Eminescu, diriginte Blaga Alexandru

(IZ632347)

Ne despărțim cu tristețe în suflet de fostul nostru coleg de clasă PAUL CĂDAR dar amintirea lui nu se va șterge niciodată. Dumnezeu să-i aducă odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei.

Pop Victor, Bara Mariana.

(IZ227465)

Suntem alături de colega noastră, doamna educatoare Boje Irina, cu tristul prilej al trecerii în neființă a soacrei dragi și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Colegii de la Școala Gimnazială Racșa.

(IZ798973)

Suntem alături de nașa noastră Cornelica și nora sa Alina la durerea pricinuită de moartea fiului și soțului CODREAN CLAUDIU. Dumnezeu să-l odihnească.

Familia Pintea

(IZ208621)

Neștearsă amintire și odihnă veșnică pentru bunica SANDA. Mîngîiere și compasiune familiilor Pascu și Poștaș. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Lup.

(IZ149797)

Ne luăm rămas bun de la cel care a fost vărul nostru CĂDAR PAUL și transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească.

Familia Cădar Olimpiu.

(IZ333241)

Transmitem sincere condoleanțe familiei Robotin Margareta și nepoatelor Carmina și Raluca în marea durere pricinuită de despărțirea soțului respectiv tatălui drag. Dormi în pace.

Aurica Robotin cu fiicele Diana și Carmen Mocan cu familia

(IZ538051)

Suntem alături de nașii noștri dragi Carmina și Mircea Vasil în aceste clipe grele pricinuite de moartea tatălui drag ROBOTIN GHEORGHE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Finii Lavinia și Marius Tincu

(IZ426173)

Suntem alături de Margareta Robotin și de fiicele Carmina și Raluca în marea durere prilejuită de pierderea soțului, respectiv tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Emilian și Lenuța Robotin

(IZ636119)

Un suflet bun și blînd s-a înălțat la cer mult prea devreme... prietenul nostru drag CĂDAR PAUL MIRCEA care pînă în ultimul moment s-a luptat cu boala nemiloasă ne părăsește plecînd în Împărăția lui Dumnezeu. Nu te vom uita niciodată și-ți vom păstra o veșnică amintire, dragă PAUL. Condoleanțe familiei îndoliate.

Prietenii Sidonia și Mircea Cîcu

(IZ446023)

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem familiei Robotin Margareta, nepoatelor Carmina și Raluca la trecerea în neființă a soțului respectiv tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Ghiță Robotin

(IZ942642)

Aducem un ultim omagiu celui care a fost ing. CĂDAR PAUL MIRCEA, director general al SC Roteca SRL, un bun colaborator, un exemplu de profesionism și omenie. Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Gyongyosi Ștefan

(IZ712809)

Cu sufletele pline de durere ne despărțim de cel ce mi-a fost unchi ROBOTIN GHEORGHE. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe.

Nepotul Lucian Pop cu familia

(IZ229962)

Cu mare tristețe deplîngem dispariția fulgerătoare a dragului nostru unchi PUIU ZAHA (VALER). Ne este foarte greu să ne găsim cuvintele potrivite acum cînd am aflat căci ființa atît de dragă nouă a plecat pentru totdeauna. Suntem alături de Lucica, Dorin, Eniko și de dragul lui nepoțel Marc. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Fam. Forțiu

(IZ282953)

Suntem alături de Ionică, Ligia, Adrian și Bianca în marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mult iubitei mame și bunici POP MARIA. Ne alăturăm cu toată compasiunea și transmitem sincere condoleanțe întregii familii. Dumnezeu să îi dăruiască odihnă veșnică.

Dan, Mariana și Alex Brumboiu

(IZ895279)

Cu inima îndurerată și cu ochii plini de lacrimi sunt alături de scumpa mea soră Viorica, nepoata Dana și strănepoata mea Bianca în aceste momente grele la despărțirea de cumnatul meu cel care a fost CORNEL MATEȘAN.

Cumnata Luțaș Ana

(IZ168463)

Cu mare tristețe nu luăm rămas bun de la unchiul nostru ROBOTIN GHEORGHE. Chipul lui va rămîne veșnic în amintirea noastră. În aceste clipe de suferință suntem alături de mătușa Margareta și verișoarele Carmina și Raluca cu familiile lor. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Nepoții Teodora și Flaviu cu familiile lor

(IZ587609)

Cuvintele și lacrimile sunt de prisos.... rămîne doar amintirea pe care o vom păstra vie în sufletele noastre, a celui care a fost cumnatul nostru ROBOTIN GHEORGHE. Suntem alături de cumnata și sora Margareta, nepoatele Carmina și Raluca și aducem alinare și mîngîiere în aceste momente deosebit de grele. Ne rugăm la Bunul Dumnezeu să mîngîie sufletele celor rămași, iar sufletul lui să-l așeze în ceata celor drepți și să-i dea odihnă veșnică.

Fam. pr. Feher Vasile și Adela

(IZ895514)

Ne luăm un ultim bun rămas de la unchiul nostru ZAHA VALER. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de familia îndoliată.

Corina, Nana și Gabi cu familiile

(IZ194983)

Cu inimile îndurerate ne luăm la revedere de la unchiul nostru drag CORNEL MATEȘAN care a plecat dintre noi după o lungă și grea suferință. Suntem alături de familia îndoliată.

Nepotul Dan Ivancsuk cu familia și Țuțoraș Maria

(IZ459861)

Suntem alături de nașa noastră Margareta și de fiicele Carmina și Raluca în marea durere pricinuită de decesul soțului ROBOTIN GHEORGHE și-l rugăm pe Dumnezeu să-l așeze în rîndul celor drepți. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Pribilean Gheorghe

(IZ959721)

Profund întristați de dispariția neașteptată și nedreaptă a verișorului nostru ing. VALER ZAHA transmitem sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Coca, Marika, Eugen Giurgea

(IZ964989)

Un gînd de mîngîiere și sincere condoleanțe familiei greu încercate acum cînd se despart pe neașteptat de cel care a fost GHEORGHE ROBOTIN. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Pr. Petru Tătăran cu familia

(IZ456335)

În aceste momente de mare durere pricinuită de trecerea în neființă a nașului nostru ROBOTIN GHEORGHE, transmitem familiei greu încercate gînduri de alinare și întreaga noastră compasiune. Fie ca Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în lumea celor drepți și să-i dea odihnă veșnică.

Finii Ramona, Luminița și Vasile Berintan

(IZ416625)

Cu inimile frînte suntem alături de mătușa noastră Viorica, verișoarele Dana și Bianca în cele mai grele momente cînd unchiul nostru CORNEL MATEȘAN a încetat din viață. Rămas bun unchiule drag!

Familia Luțaș Radu, Mimi, Denis, Ligia, Cristian, Cosmin, David și Sonia

(IZ772119)

COMEMORĂRI

Există răni ale sufletului ce nu se vindecă niciodată și sunt dureri ce nu trec o viață. Nici eu nu mă vindec deși ai plecat de șase luni, dragul meu fiu ZIMAN GRIGORE. Nu există zi să nu te plîng, căci nu te văd, nu te aud și nu pot să-ți vorbesc. Ne lipsești enorm de mult. Nu te vom uita niciodată.

Mama, văd. Ziman Aurica

(IZ841657)

Acum 1 an, cerul și soarele s-au stins în ochii tăi, scumpa noastră DIANA GABRIELA și ne-ai lăsat atunci părinții nimănui. Cu brațele goale cerșeam îndurare/ Măcar de la Domnul să o primim/ Căci de atunci încoace trăim în disperare, cu teama că niciodată nu o să te mai întîlnim. Pios omagiu, calde amintiri, dor și rugăciuni pentru odihna sufletului tău.

Familia.

(IZ959637)

Anii trec, viața merge înainte dar durerea și singurătatea rămîne. Au trecut 12 ani de cînd ne-ai părăsit, dragul nostru soț și tată DONCA VIOREL. Te-ai dus în cer ca să colinzi cu îngerii iar noi am rămas cu povara durerii. O clipă pentru cei care te-au cunoscut odihnește-te în pace.

Soția Rodica și fiul Bogdan

(IZ671637)

La un an de la plecarea ta către stele, dragul meu soț DOBRAN GHEORGHE, pentru mine au fost zile de chin, de dor, de liniște aparentă și furtuni iscate de nicăieri, de sentimente ce nu pot fi controlate sau stăpînite și mai ales șterse... zilele în care am așteptat să te întorci.... Apoi am învățat cum să lupt cu viața fără tine și într-un final, am acceptat că nu ai să mai vii... că ești aproape de mine și totuși atît de departe, și vei rămîne așa pînă în ziua cînd voi nimeri și eu cărarea ce duce la tine... Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Nu te voi uita niciodată.

Soția Livia.

(IZ686278)

O amintire pentru cei care te-au cunoscut și o durere imensă pentru noi care te-am pierdut prea devreme, iubitul nostru DOBRAN GHEORGHE. A trecut 1 an dar am rămas cu durere imensă și lacrimi amare. Dumnezeu și îngerii să-ți vegheze sufletul tău bun și drag.

Fiul Horea Florin, nora Noemi și nepoții Alexia și Eric.

(IZ473393)

Și astăzi plîngem cu mult dor la comemorarea a 10 ani de cînd a plecat de lîngă noi, scumpa noastră soție, mamă, soacră și bunică FLORICA CICIO. Ai plecat prea devreme din această lume. Îți mulțumim pentru tot și ne rugăm pentru pacea și odihna sufletului tău. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Soțul Gheorghe, fiica Adriana cu familia, fiul Cristian cu familia

(IZ374163)

MULȚUMIRI DECESE

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi cu ocazia trecerii în neființă a soției TELETIN MARIA.

Teletin Gheorghe și fiul Cătălin

(IZ547454)