DECESE

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar eu îmi iau rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi, de la adevăratul și bunul meu soț COVÎZĂ GHEORGHE. Înmormîntarea are loc azi, 28.12.2015 la cimitirul greco-catolic de pe strada Rodnei la ora 13.00. Vei rămîne mereu în sufletul meu.

Soția Maria.

(IZ516563)

Uneori viața e crudă și nedreaptă, așa se întîmplă și acum cînd moartea fulgerătoare a răpit de lîngă noi pe scumpul nostru tată și bunic COVÎZĂ GHEORGHE. Chipul tău blînd și luminos va rămîne veșnic viu în memoria noastră. Nu te vom uita niciodată.

Fiica Maria cu familia, fiii Stelian, Ștefan și Dan cu familiile.

(IZ692342)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a celei care a fost pentru noi cea mai bună mamă, soacră, bunică PIETRAR ELISABETA. Te vom păstra mereu în inimile noastre. Înmormîntarea are loc azi, 28.12.2015 la ora 14.00 la capela comunei Odoreu.

Fiica Rodica cu familia.

(IZ364477)

S-a oprit o inimă, a dispărut un suflet mare. Cuvintele sunt neputincioase în exprimarea nemărginită a durerii care ne-a cuprins acum cînd ne despărțim de scumpa noastră mamă, soacră și bunică PIETRAR ELISABETA. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fiica Margareta cu familia.

(IZ600022)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi, ne despărțim de draga noastră mamă și soacră PIETRAR ELISABETA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fiul Ștefan cu familia.

(IZ844880)

Cu inimile frînte de durere, anunțăm încetarea din viață a celei care a fost cea mai bună mamă, soție, bunică și soacră SIMA AURELIA. Copiii, soțul și ginerii nu te vom uita niciodată. Dormi în pace. Înmormîntarea va avea loc la cimitirul din loc. Baba Novac în 29 decembrie 2015, ora 13.00.

(IZ449182)

Cu durere în suflet, ne luăm rămas bun de la mama, soacra, bunica noastră, văd. PIETRAR ELISABETA. Dormi în pace suflet blînd.

Fiul Pietrar Florin, nora Rita, nepoata Diana.

(IZ400318)

Cu durere în suflet, ne luăm rămas bun de la mama, soacra, bunica noastră, văd. PIETRAR ELISABETA. Dormi în pace suflet blînd.

Fiul Pietrar Ioan, nora Eufrosina, nepoții Ionel cu familia, Viorel cu familia din Slatina.

(IZ726595)

Sufletul unui soț, tată, bunic iubitor s-a îndreptat spre cer, în prag de sărbătoare, să colinde îngerilor. Voi, cei rămași în urmă, veți fi mereu sub ocrotirea lui. Drum bun, bunul meu prieten CORNEL MATEȘAN. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Luca Mihai, fiicele Mihaela și Angela cu familiile lor.

(IZ757622)

Ne luăm rămas bun de la tine dragă frate și cumnat CHIȘ IOAN. Vom păstra veșnic vie amintirea ta în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească.

Fratele Chiș Fanu cu familia.

(IZ233022)

Niciodată timpul nu va șterge durerea care ne-a cuprins cînd ne-ai părăsit pentru totdeauna, dragul nostru tată, socru și bunic CORNEL MATEȘAN. Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică!

Fiica Daniela, ginerele Marius și nepoata Bianca.

(IZ993241)

Cu sufletul îndurerat, îmi iau rămas bun de la draga mea prietenă și vecină MIA BOB. Vei rămîne mereu în sufletul meu.

Anamaria Irșik.

(IZ856000)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a dragului nostru GRIGOR MIHALY, soț, tată și bunic. Slujba de înmormîntare are loc azi, 28 decembrie 2015, orele 15.00 la cimitirul greco-catolic de pe strada Rodnei. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică!

Familia îndoliată.

(IZ196032)

Cu inimile îndurerate ne luăm adio de la cea care a fost ca o mamă, BOB MARIA, diriginta promoției 1973 a Liceului Industrial Satu Mare.

Foștii elevi.

(IZ568040)

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre, scumpul meu frate CHIȘ IOAN. Odihnește-te în pace.

Sora Mariana Borbei cu familia.

(IZ804656)

O rugăciune, o floare, o lumînare și lacrimi de durere pe tristul tău mormînt, fratele meu drag CHIȘ IOAN. Odihnește-te în pace.

Sora Viorica Habagău cu familia.

(IZ838905)

Un ultim și pios omagiu, celui care a fost MATEȘAN CORNEL, om cu deosebite calități, a cărui plecare în lumea celor drepți ne întristează și ne lasă un gol imens în sufletele noastre. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Farcaș Augustin

(IZ802740)

Cu lacrimi în ochi și cu o mare durere, ne luăm rămas bun de la fratele mult iubit ROBOTIN GHEORGHE. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Sora Lenuța cu cumnatul Mihai Ilc

(IZ507312)

Profund îndurerată, anunț încetarea din viață după o lungă ș&aposși grea suferință a scumpului meu soț, tată, socru și bunic CORNEL MATEȘAN. Înmormîntarea va avea loc marți, 29 decembrie, ora 13.00 iar priveghiul azi, 28 decembrie ora 17.00 la cimitirul privat "Înălțarea" de pe strada Careiului.

Soția Viorica

(IZ472738)

Cu inimile frînte de durere, anunțăm încetarea din viață a celui care a fost bun soț, tată, socru și bunic CHIȘ IOAN din Viile Satu Mare. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Înmormîntarea are loc azi, 28.12.2015, ora 15.30 la cimitirul romano-catolic din Ardud.

Familia îndoliată.

(IZ758454)

Mama, bunica și străbunica noastră PASCU ALEXANDRA, în zile de mare sărbătoare, a plecat la Domnul. Noi am condus-o cu mare tristețe, pe ultimul drum, duminică, 27.12.2015. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături. Dormi în pace, draga noastră!

Familia

(IZ169602)

CONDOLEANȚE

Suntem aproape cu sufletul de nașa noastră Onci Nadia care trăiește momente îndoliate prin pierderea tatălui drag, plecat pe drumul fără întoarcere. Părintele Ceresc să-l așeze printre aleșii Săi iar familiei mîngîiere și putere de a trece peste clipele dureroase. Sincere condoleanțe!

Finul Bunna Radu cu familia.

(IZ137097)

În aceste clipe de suferință și durere aducem alinare și mîngîiere nepoatei Onci Nadia la trecerea în eternitate a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Dragoș.

(IZ333697)

Sincere condoleanțe și toată compasiunea nepoților Onci Sergiu și Nadia, la dureroasa despărțire de tatăl lor drag CHIȘ IOAN. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Mătușa Bunna Terezia cu familia.

(IZ158282)

Suntem alături de verișoara noastră Onci Nadia în marea durere pricinuită de trecerea în eternitate a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe întregii familii.

Pr. Radu și soția Carmen

(IZ346592)

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în suflet, dragul meu cuscru CHIȘ IOAN. Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmit cuscrei mele Ecaterina și întregii familii îndoliate, în aceste momente deosebit de grele.

Cuscra Onci Magdalena

(IZ765978)

Transmitem sincere condoleanțe familiei Mateșan Viorica la trecerea în neființă a soțului MATEȘAN CORNEL.

Familia Torok Imre

(IZ705563)

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem familiei Roca în aceste momente pricinuite de pierderea celui ce a fost ROCA IOSIF. Dumnezeu să-l odihnească.

Mic Maria și colegii de la centrul local APIA Satu Mare

(IZ771871)

Regretăm trecerea la cele veșnice a d-lui primar IOSIF ROCA. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Preot Bura Vasile, Consiliul Parohial și credincioșii Parohiei Ortodoxe Botiz.

(IZ138656)

Vom păstra vie în gîndurile și simțămintele noastre, amintirea celui care ne-a fost prieten de familie ROCA IOSIF, primar al comunei Botiz, fiind alături de familia Roca, în marea durere pricinuită de trecerea în neființă. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Dragoș Iosif.

(IZ243883)

În aceste clipe grele de suferință, aducem mîngîiere familiei îndoliate la trecerea în veșnicie a celui ce a fost IOSIF ROCA.

Familia pr. Bura Vasile

(IZ386625)

Aducem un ultim omagiu celui care a fost primarul comunei Botiz, ROCA IOSIF, un exemplu de profesionalism și omenie. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească.

Colectivul cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Botiz.

(IZ547786)

Cuvintele și lacrimile sunt inutile... rămîn doar amintirile pe care le vom păstra vii în sufletele noastre, cel care ai fost un om și prieten adevărat, un primar cu deosebite calități profesionale și un bun gospodar al comunei Botiz, IOSIF ROCA. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mîngîie sufletele celor rămași nemîngîiați de tragica despărțire. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace.

Familia Călin cu echipa de "La Conac" Botiz.

(IZ441222)

Sincere condoleanțe și compasiune familiei Roca la dureroasa despărțire de iubitul lor bunic, soț și tată. Nu te vom uita niciodată, prieten drag.

Familia Lică și Geta Sabău.

(IZ727142)

O rugăciune, o floare, o lacrimă și o lumînare. Suntem alături de colegul nostru Chiș Adrian în aceste clipe grele prilejuite de pierderea părintelui său drag. Sincere condoleanțe.

Conducerea Liceului Tehnologic Ardud

(IZ912431)

În aceste clipe de nemărginită durere, suntem alături de colegul nostru Chiș Adrian, la trecerea în neființă a părintelui mult iubit. Dumnezeu să-l odihnească!

Colectivul cadrelor didactice de la Liceul Tehnologic Ardud

(IZ634281)

Vom păstra vie în gîndurile și simțămintele noastre amintirea celui care ne-a fost prieten de familie ROCA IOSIF, primar al comunei Botiz, fiind alături de familia Roca în marea durere pricinuită de trecerea în neființă. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Dragoș Octavian.

(IZ535822)

Suntem alături de colega noastră Rodica Roca și ne exprimăm întreaga noastră compasiune în momentele de mare tristețe prin care trece la decesul soțului.

Colectivul Secției Drumuri Naționale Satu Mare.

(IZ254364)

Cuvintele și lacrimile sunt inutile, rămîn doar amintirile pe care le vom păstra vii în sufletele noastre, cel care ai fost frate și cumnat CHIȘ IOAN. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Fratele Chiș Constantin cu familia.

(IZ760773)

Suntem alături de mătușa noastră și verișorii noștri, la marea durere pricinuită de moartea soțului și tatălui CHIȘ IOAN. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Nepoții Voichița cu familia, Anamaria cu familia și Constantin

(IZ870025)

Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndurerate de dispariția celei ce a fost MIA BOB.

Familia Simionescu și Goia.

(IZ407445)

Suntem alături de tanti Viorica, cumnata Dana, nepoata Bianca și fratele Marius în marea durere, acum cînd se despart pentru totdeauna de cel mai bun soț, tată, bunic și socru MATEȘAN CORNEL. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Vasile, Corina, Roxana, Manu cu Lavinia din Italia.

(IZ605743)

Suntem alături de cuscra Viorica, fiica Dana, nepoata Bianca și Marius, în marea durere acum cînd se despart pentru totdeauna de cel mai bun soț, tată, bunic și socru MATEȘAN CORNEL. Sincere condoleanțe familiei. Nu te vom uita niciodată.

Cuscra Morica și fiul Sabin, nora Dana și nepoțelul Nicholas din Canada

(IZ801012)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru mătușa mea Viorica Mateșan, la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea soțului drag MATEȘAN CORNEL. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Nepotul Cristian Farcaș cu familia.

(IZ132569)

Suntem alături de prietena noastră Rodica Roca în marea durere pricinuită de pierderea soțului ei drag, cel ce a fost IOSIF ROCA. Sincere condoleanțe.

Familia Sorin Ghilea

(IZ964821)

Suntem aproape cu sufletul și gîndul cel bun de mătușa Robotin Margareta și de verișoarele Carmina și Raluca, care trăiesc momente îndoliate prin pierderea unchiului nostru drag ROBOTIN GHEORGHE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Nepoatele Bianca și Lavinia cu familia.

(IZ224208)

Un ultim omagiu celui care a fost CHIȘ IOAN din Viile Satu Mare. Compasiune și un gînd de alinare sufletească transmitem soției Chiș Ecaterina și copiilor Dia și Adi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Vecinii, familia Groza Gheorghe și Viorica din Viile Satu Mare.

(IZ994128)

COMEMORĂRI

Nimeni și nimic nu poate șterge dorul și durerea din sufletul meu, acum la împlinirea a 17 ani de cînd moartea nemiloasă te-a rupt de lîngă mine pentru totdeauna. Neuitatul meu soț, fost col(r) VASILE GHEORGHE, lacrimi fierbinți vărs peste mormîntul tău. Dormi în pace suflet blînd.

Soția Suzana

(IZ874234)

Au trecut 5 ani de cînd Dumnezeu a deschis ușa cerului și l-a chemat la viața fără de sfîrșit pe dragul meu soț KOVACS GYULA. Odihnește-te în pace!

Soția Ildiko și familia.

(IZ725321)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce ai fost pentru noi iubitul nostru soț, tată, socru și bunic BOITOR GHEORGHE, acum la împlinirea a 20 de ani de cînd ne-ai părăsit. O lacrimă, o lumînare, un colind și o floare să-ți încălzească mormîntul. Nu te vom uita niciodată.

Soția Florica, fiicele Geta și Mirela cu familia.

(IZ327707)

Au fost tineri, frumoși, fericiți. Au fost lumina vieții noastre, pînă cînd soarta a hotărît altfel. Au trecut 18 ani , de cînd dragii noștri copii, MELINDA și SERGIU au trecut în eternitate, plecînd pe drumul presărat de stele, fericire și iubire, lăsînd un gol în inimile noastre și o durere pe care timpul nu o va putea șterge. Dumnezeu să vă odihnească în liniște și pace, dragii noștri.

Familiile Keizer și Toader.

(IZ482721)

Tristețe, durere adîncă și dor nestins la împlinirea a 5 ani de cînd s-a ridicat la ceruri dragul nostru bunic și socru TUDOR GHEORGHE. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Nepoata Onanie Romina și ginerele Cîmpianu Gheorghe

(IZ245796)

Lacrimile se mistuie în suspine, sufletul se pierde în durere. Pe pînza rațiunii întunecată de sentimente, se creionează în fiecare clipă chipul tău blînd, ochii senini, zîmbetul etern. Vei fi acolo mereu îmbrățișat de amintirile și dragostea noastră. Ne amintim cu durere că s-au scurs 7 ani de la trecerea la cele veșnice a dragului nostru soț, tată, socru și bunic BORBEI ȘTEFAN. Te vom păstra mereu în inimile noastre.

Soția Lenuța, fiica Daniela, ginerele Cristian și nepotul Gabriel.

(IZ790714)

Sub povara singurătății, a lacrimilor și a durerii, comemorăm 9 ani de la despărțirea dureroasă de dragul nostru soț, tată, socru și bunic COMAN SIMION. O amintire frumoasă pentru cei care te-au cunoscut și o mare durere pentru noi, cei care te-am pierdut. Te-am iubit, te vom iubi mereu. Dormi în pace.

Familia

(IZ263626)

Sunt 15 ani de cînd nu mai ești printre noi, scumpa noastră mamă, soacră și bunică TOMA MARIA IRINA din comuna Terebești. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Fiii Ștefan și Vilmoș cu familiile lor.

(IZ854792)

Azi se împlinesc 14 ani de cînd a plecat dintre noi, draga noastră mătușă și bunică NISTOR IRINA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familiile Băbuț și Mihalca

(IZ457817)

Au trecut 17 ani de cînd tatăl nostru TĂTĂRAN DUMITRU, a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia

(IZ417494)

Păstrăm în suflete veșnic vie amintirea celei ce a fost pentru noi fiică, soră, cumnată și mătușa MONICA SCHNEIDER. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia.

(IZ928490)

Anii trec, viața merge înainte dar durerea rămîne, cînd ne amintim că au trecut 10 ani de cînd ne-ai părăsit în prag de sărbătoare, draga mea mamă PINTEA FLOARE din Necopoi, cuvintele și lacrimile sunt prea puține. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică, iar noi te vom păstra mereu în sufletele noastre.

Fiul Ionel cu familia.

(IZ395932)

...Sunt mulți? Sunt puțini? Pentru mine, draga mea mamă, este o veșnicie. Sunt ani care se împlinesc de la trecerea în neființă a dragei mele mame, PINTEA FLOARE din Necopoi. Sunt ani marcați de lacrimi uscate pe obrazul meu, ani în care te-am dorit să îmi fii alături și n-ai mai fost; ți-am dus și îți duc dorul iar gîndul meu este mereu aproape de tine. Te-am iubit și te voi iubi veșnic.

Fiica Lucia cu familia.

(IZ450523)

Și astăzi plîngem cu mult dor la comemorarea a 15 ani de cînd a plecat de lîngă noi, scumpa mea mamă SURD MARIA. Ai plecat prea devreme din această lume. Îți mulțumim pentru tot și ne rugăm pentru pacea și odihna sufletului tău! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Fiica Alina ginerele Ciprian, nepotul Patrick, cuscrii.

(IZ177562)

MULȚUMIRI DECESE

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la conducerea pe ultimul drum a dragului nostru ROCA IOSIF.

Familia.

(IZ572424)

Vărsînd lacrimi de durere, ne amintim de zilele frumoase și momentele petrecute împreună cu tine, dragul și mult iubitul nostru IOAN SCHLACHTER, soț, tată și bunic. Ne-ai sădit în suflet comori de iubire care ne vor însoți toată viața. Mulțumim tuturor celor care și-au manifestat compasiunea la plecarea lui în eternitate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Îndurerata familie.

(IZ893617)

FELICITĂRI

50 de ani. (Un roman). Cap I. Tinerețea - dragostea nebună. 23 aug. 1965 Niste Ioan 22 ani, Funkenhauzer Borbala, 22 ani. Satu Mare, Parcul Central (foto dl. Boitor col. r). Cap. II familia - iubire împlinită. 28 dec. 1973. DANIELA GABRIELA NISTE- 5 ani și 10 luni, CRISTIAN FLORIN NISTE -10 luni. Satu Mare cart. Solidarității (foto d-na Ani Dunca). Cap. III. Bătrînețea - dragostea și iubirea adevărată. 20 iunie 2014. Niste Ioan - 71 ani, Niste Borbala- 71 ani. Păulești Hotel Melody (foto d-na Angela Rițiu). Multă sănătate și liniște sufletească. Pacea Domnului urează copiii, nepoții și prietenii.

(IZ637250)