DECESE

Cu adîncă durere în suflete anunțăm încetarea din viață după o lungă și grea suferință a celui care a fost soț și tată VARGA LUDOVIC în vîrstă de 62 ani. Priveghiul are loc azi 22 decembrie 2015, ora 17.00, la capela cimitirului de pe Pietroasa, Satu Mare, iar înmormîntarea va avea loc miercuri 23 decembrie 2015, orele 15.00, în același loc. Doamne, te rugăm, păzește, apără și odihnește sufletul lui drag.

Soția Maria, fiul Attila

(IZ829947)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi iubitul nostru soț, tată, bunic SCHLACHTER IOAN. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Înmormîntarea va avea loc în data de 23 decembrie ora 14:00 la cimitirul reformat de lîngă gară.

Familia îndoliată

(IZ456464)

Clopotele a jale sună / Sună și ne dau de veste / Că al nostru tată IOAN nu mai este. Cînd un părinte moare / Viața e ca o primăvară fără soare / Cu zile triste și amare. Te-ai bucurat că am crescut și în viață ne-am făcut un drum, datorită ție tată. Ne apasă gîndul că acasă cînd din nou vom veni, doar pe mami singură o vom găsi. Am vrea să fii cu noi / Dar nu e cu putință / Căci scris ți-a fost să pleci / Să ne părăsești. Dragul nostru tătic, să-ți fie țărîna ușoară. Îl vom conduce pe ultimul lui drum joi, 24.12.2015, la ora 13:00, cimitirul strada Amațului. Dormi în pace!

Fiica Loredana, soțul Marius și nepoata Armena.

(IZ870400)

Ce trist e atunci cînd tata nu-i/ Pustie-i casa orișicui. Mereu ne amintim de un om minunat și special, sufletul tău va fi mereu în cer, într-o stea strălucitoare și ne va privi cu dragoste eternă/ Iar noi vom sădi florile neuitării și vom înălța rugăciuni pentru odihna sufletului tău. Dormi în pace!

Fiul Stejerel, nora Anamaria, nepotul Matei.

(IZ117724)

Lacrimi se mistuie în suspine, sufletul se pierde în durere. Pe pînza rațiunii întunecată de sentimente se creionează în fiecare clipă chipul tău blînd, ochii senini, zîmbetul etern. Vei fi acolo mereu îmbrățișată de amintirile și dragostea noastră. Te iubim pentru totdeauna, draga noastră soră, mătușă, cumnată și noră PAȘCU IRINA IULIANA. Înmormîntarea va avea loc miercuri, 23 decembrie, ora 13:00 la cimitirul de pe str. Amațului. Fii în continuare îngerul nostru. Nu te vom uita niciodată.

Fratele Florian, nepoții Leonardo, Beata, Geanina și Carina, cumnatele Lena și Magdalena și soacra Elena

(IZ617715)

A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat și a pierdut. S-a stins cu ochii înlăcrimați și privirile pline de deznădejde și durere. A lăsat în urmă un gol imens. Singurul loc de unde nu îl poate lua nimeni este inima noastră și unde va rămîne veșnic, dragul nostru soț, tătic și bunic IOAN BĂRBUȘ. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Înmormîntarea va avea loc joi 24 decembrie 2015, ora 13.00, la cimitirului de pe strada Amațului.

Soția Mariana

(IZ801643)

Cu sufletele îndurerate, ne despărțim de scumpa mamă, soacră văd. ELISABETA SILAGHI. Priveghiul are loc azi, 23 decembrie 2015, ora 16.00, la capela reformată din cimitirul de lîngă gară, iar înmormîntarea va avea loc, joi 24 decembrie, ora 12.00. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Nu te voi uita niciodată dragă mamă.

Fiul Dorin Silaghi cu familia.

(IZ984233)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi, ne luăm rămas bun de la draga noastră nașă SIMONA BOZGA. Vei rămîne mereu în sufletele noastre.

Finii Valentin și Otilia, mătușa Letiția, Lavinia și Alex.

(IZ195980)

După o grea suferință, ai încetat din viață, draga mea soție CADAR MARIA.

Soțul Cadar Ionel

(IZ936650)

Ai plecat din lumea aceasta / Și despărțirea a fost grea / Rămas-a doar un nume / Ce-i scris pe crucea ta / Și crucea ta stă dreaptă / Cu aripile-n vînt / Parcă cu drag ne-așteaptă / La tristul tău mormînt. Durerea noastră a rămas aceeași și la plecarea în eternitate a scumpei noastre mamă și bunică MĂRIOARA CADAR. Înmormîntarea va avea loc joi 24.12.2015, ora 13.00, în localitatea Homorodul de Sus.

Fiul Sorin cu nepotul Emanuel

(IZ699236)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de verișorul nostru Cristian Bozga în marea durere pricinuită de pierderea soției dragi SIMONA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Georgeta cu familia

(IZ129333)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar noi, profund îndurerați ne luăm rămas bun de la cea care a fost SIMONA BOZGA. Dormi în pace suflet blînd!

Matteo, Simona și Ovidiu Ștef

(IZ536586)

Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndoliate Roman Sandu în aceste momente triste, la trecerea în viața veșnică al mamei dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia Chiriac Nicu

(IZ255770)

Suntem alături de colegul nostru Roman Alexandru în durerea pricinuită de trecerea în neființă a mamei dragi. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe.

Colectivul Camerei de Conturi Satu Mare

(IZ823408)

Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei Ieremia.

Familia Groza Gheorghe și Zaboai Ilonka din Viile Satu Mare

(IZ311418)

Suntem alături de colegul nostru Bozga Cristian pentru marea durere pricinuită de moartea soției dragi SIMONA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Colegii BRU Satu Mare

(IZ549814)

Stimată familie îndoliată Bărbuș, SC Rosendahl Industrial Services SRL își exprimă regretul enorm la aflarea trecerii în neființă a domnului BĂRBUȘ IOAN. Pentru promptitudinea, amabilitatea și sufletul imens de care a dat dovadă, domnul BĂRBUȘ IOAN va rămîne veșnic în amintirea noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Conducerea SC Rosendahl Industrial Services SRL

(IZ309811)

Regretăm trecerea la cele veșnice a cumnatului nostru BĂRBUȘ IOAN. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să te odihnească în pace. Dormi în pace.

Cumnata Lenuța Codrea.

(IZ961858)

Suntem alături de prietenul și colegul nostru drag Cătălin Teletin în aceste momente de grea încercare cauzate de despărțirea de iubita lui mamă MARIA TELETIN.

Colegii de la District 15

(IZ481471)

Suntem alături de prietenul nostru Sandu Roman acum la pierderea mamei dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia Doroș Puiu și Speranța

(IZ725016)

Suntem alături de colegul nostru Varga Attila în aceste momente grele pricinuite de pierderea tatălui drag. Sincere condoleanțe.

Colegii de la D.G.A.S.P.C Satu Mare

(IZ863591)

Cutremurați, pînă în adîncul sufletului, am primit azi, vestea plecării dintre noi la cele veșnice, a colegului nostru BĂRBUȘ IOAN. Tulburați de vestea cumplită a trecerii în neființă a domnului BĂRBUȘ IOAN, colegii și prietenii din cadrul SC Rosendahl Industrial Services SRL, sunt alături de familia îndoliată și îi transmit sincere condoleanțe. Adio, coleg drag! Odihnește-te în pace.

(IZ986622)

În aceste clipe grele de durere, aducem alinare nașilor noștri Dorin și Maria Silaghi la trecera în neființă a mamei și soacrei dragi, văd. ELISABETA SILAGHI. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Fam. Fekete Raul și Gabriela

(IZ420184)

Suntem alături de prietenul și vecinul nostru Bozga Cristian și fetița sa Cătălina în aceste clipe grele pricinuite de trecerea în eternitate a soției și mamei iubite. Dumnezeu să-i odihnească sufletul.

Oana, Simona și Nelu Spătar

(IZ642997)

În aceste clipe dureroase, suntem alături de Dorin și Maria Silaghi acum cînd o conduc pe ultimul drum pe cea care a fost o bună mamă și soacră văd. ELISABETA SILAGHI. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia Fekete Eduard și Angela

(IZ833117)

Suntem alături de colegul nostru Attila, acum cînd se desparte de tatăl său VARGA LUDOVIC. Sincere condoleanțe.

Colegele de la "Casa Ana"

(IZ219290)

Regret trecerea la cele veșnice a fostei mele colege de liceu SIMONA BOZGA. Transmit sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun!

Miorița Suciu.

(IZ858909)

Suntem alături de familia Bozga în aceste momente de durere cauzate de trecerea în neființă a celei care a fost SIMONA BOZGA, o doamnă cu suflet bun.

Cofetăria "La Voichița".

(IZ710002)

Sincere condoleanțe și profundă compasiune familiei Bozga Cristian în marea durere pricinuită de pierderea soției sale dragi SIMONA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Racolța Gavril

(IZ565268)

Compasiune și sincerele noastre condoleanțe familiei Bozga în marea durere pricinuită de pierderea soției, mamei Cătălinei, SIMONA BOZGA. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Asociația călăreților Satu Mare

(IZ358209)

Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei Bozga în aceste momente grele prin trecerea în neființă a soției respectiv mamei dragi SIMONA BOZGA. Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică.

Colectivul grupei mari de la Grădinița cu program prelungit nr. 11 Satu Mare.

(IZ781369)

Împărtășim durerea familiei Cadar în aceste momente triste cînd se despart de draga lor mamă și bunică CADAR MĂRIOARA.

Mătușa Cecilia cu fiicele Anca și Mirela cu familiile

(IZ261690)

COMEMORĂRI

Furat de dor / Mă îndrept ușor / Înspre trecut / Și-mi este greu / Văzînd cum tot / Ce mă înconjoară, reamintește / Clipe dragi ce au dispărut / Dragul meu soț SĂLĂJAN VASILE comemorez cei cinci ani triști de cînd soarta nemiloasă te-a răpit de lîngă cei dragi. Aștept cu dor revederea.

Soția și familia

(IZ995478)

Timpul se scurge, dar durerea rămîne în suflet tot restul vieții. Se împlinesc 18 ani de cînd iubitul nostru BOTH ZSOLT ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsînd în gol imens în sufletele noastre.

Tata: Gabi și Dana Both

(IZ179515)

Au trecut deja 17 ani fără tine de Crăciun dragul meu BOTH ZSOLT. Vreau să cred că ești fericit acolo sus printre îngeri.

Mama veșnic îndurerată

(IZ502715)

Amintiri dragi împletite cu lacrimi de dor este ceea ce simțim noi acum cînd se împlinește 1 an de cînd în seara de Crăciun ai plecat să colinzi cu îngerii dragul meu soț, tată, socru și bunic iubit MAȘCA IOAN (NELU) Te vom păstra în inimile noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Familia

(IZ954557)

FELICITĂRI

Orice dorință să ți se împlinescă / Orice durere să te ocolească / Ani fericiți să ți se rînduiască / Nici unul din cei dragi să nu-ți lipsească. La mulți ani SEBASTIAN ANDREI îți dorim din suflet. Babu, buni Ica, Dana și Ramo

(IZ768707)

Am vrea să-ți dăruim o stea/ Pentru că azi e ziua ta/ Dar darul nostru cel mai de preț/ E să-l rugăm pe Dumnezeu/ Să te însoțească El mereu/ Și să te sprijine la greu/ Să crești mare și sănătos SEBASTIAN ANDREI, îți dorim din suflet, mama și tata.

(IZ308516)