DECESE

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar noi, profund îndurerați ne luăm rămas bun de la cea care a fost SIMONA BOZGA. Dormi în pace suflet blînd!

Matteo, Simona și Ovidiu Ștef

(IZ536586)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun cu durere profundă și ochii plini de lacrimi de la iubita noastră mămică și soacră ROMAN LIVIA. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Înmormîntarea miercuri, 23.12.2015 în Borlești, ora 12:00.

Fiul Sandu cu soția Maria și fiul Marian cu soția Carmen

(IZ804254)

Cu profund regret în suflete ne despărțim de draga noastră bunică și străbunică ROMAN LIVIA. Ne luăm un ultim rămas bun și nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să îți dea odihna cea veșnică.

Nepoții Radu cu soția Beate, Vlad cu soția Dana și strănepoții Andy, Cristina și Ionuț

(IZ413749)

Ne luăm un ultim rămas bun de la draga noastră bunică și străbunică ROMAN LIVIA din Borlești. Vom păstra veșnic vie amintirea ta în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Nepoții Cristina și Adrian cu soția Ana și strănepoții Alex și Denis

(IZ803482)

Cu adîncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață a celui care a fost soț și tată iubiror NAGY LUDOVIC (LAJOS) în data de 20.12.2015 în Germania. Să se odihnească în pace.

Soția Maria și fiul Robert

(IZ684584)

După o grea suferință a încetat din viață iubita noastră mamă, soacră și bunică POP SILVIA, la vîrsta de 79 ani. Înmormîntarea va avea loc aztăzi, 22 decembrie 2015, orele 13:00 în localitatea Satu Mare, strada Rodnei, capela greco - catolică.

Fiul Ioan, nora Katalin, nepoții Emanuel și Ecaterina

(IZ844829)

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre, dragul nostru frate, cumnat și unchi MOISA VASILE. Dormi în pace.

Fratele Mircea cu Florica și nepoții Ciprian, Vlăduț, Mitică cu soția Beata

(IZ205771)

Ne luăm rămas bun de la dragul nostru unchi MOISA VASILE. Vei rămîne veșnic în sufletele și amintirea noastră. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Nepoții Daniela Ionescu cu familia, Moldovan Dorin cu familia.

(IZ937217)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer iar noi ne luăm rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi de la buna noastră prietenă, nașă SIMONA BOZGA. Va rămîne mereu în sufletele noastre.

Matei, Maria, Mihaela și Sorin Roman

(IZ909711)

Cu adîncă durere în suflete anunțăm încetarea din viață după o lungă și grea suferință a celui care a fost soț și tată VARGA LUDOVIC în vîrstă de 62 ani. Priveghiul are loc azi 22 decembrie 2015, ora 17.00, la capela cimitirului de pe Pietroasa, Satu Mare, iar înmormîntarea va avea loc miercuri 23 decembrie 2015, orele 15.00, în același loc. Doamne, te rugăm, păzește, apără și odihnește sufletul lui drag.

Soția Maria, fiul Attila

(IZ829947)

Cu adîncă durere în suflete, anunțăm încetarea din viață după o grea suferință a celei care a fost mamă, soție, fiică, soră BOZGA SIMONA (n. APATI). Priveghiul va avea loc azi, 22.12.2015 la capela cimitirului "Înălțarea" de pe strada Careiului, ora 17.00, iar înmormîntarea miercuri, 23.12.2015, ora 13.00. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia îndurerată.

(IZ814226)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a celui care a fost pentru noi fiu și frate NICHITA VASILE. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Înmormîntarea are loc azi, 22 decembrie, ora 14.00 la capela cimitirului Botiz.

Mama și fratele Iosif cu familia.

(IZ797294)

CONDOLEANȚE

În aceste momente de grea suferință sufletească suntem alături de prietenii noștri Sandu și Maria Roman la trecerea în neființă a mamei și soacrei dragi. Transmitem sincere condoleanțe întregii familii îndoliate.

Mia și Nelu Stan

(IZ214068)

Aducem un ultim omagiu colegului nostru Roman Alexandru prin pierderea mamei dragi. Sincere condoleanțe.

Colegii de la Adi Acsa

(IZ188914)

Drum bun spre lumină și odihnește-te în pace, draga mea colegă SIMONA BOZGA, și cînd vei întîlni acolo pe cei dragi, îmbrățișează-i din partea noastră și spune-le că-i iubim și că îi purtăm cu dor în inimă și gîndurile noastre, precum eu și familia mea te vom purta vie în gîndurile noastre și te vom pomeni în rugăciunile noastre ca o ființă iubitoare, discretă și harnică. Suntem alături de familiile îndoliate. Dumnezeu să le mîngîie marea durere.

Monica și Ilie Ciuleanu

(IZ383461)

Suntem alături de familia Bozga Cristian și fetița Cătălina în marea durere pricinuită de moartea soției respectiv mamei dragi BOZGA SIMONA. Dormi în pace!

Locatarii de pe str. Ganea CG8

(IZ851301)

A trecut în neființă cel care a fost NAGY LUDOVIC (LAJOS) apropiat al nostru. Un ultim omagiu. Sincere condoleanțe transmitem familiei îndoliate.

Familia Lia și Mihai Pricop

(IZ923707)

Suntem alături de fosta noastră colegă Nagy Maria în aceste clipe grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a soțului drag. Condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colegii de la Interra Soc. Coop.

(IZ804925)

Compasiune și sincere condoleanțe familiei Schlachter în marea durere pricinuită de pierderea soțului.

Compartiment Fabricația SC Autonova SA

(IZ226861)

Regretăm nespus trecerea în eternitate a celei ce a fost model de colegialitate și conduita exemplară BOZGA SIMONA (fosta APATI). Sincere condoleanțe familiei greu încercate.

Colegii de muncă de la Gestiunea 110 din cadrul firmei SC Comat SA Satu Mare

(IZ693418)

Un gînd de alinare pentru Sandu, Marian și Adrian Roman cu familiile lor la despărțirea de draga lor mamă, soacră, bunică LIVIA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Lup

(IZ638463)

Compasiune și sincere condoleanțe familiei Bozga Cristian în marea durere pricinuită de pierderea soției dragi SIMONA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Violeta și Marcel Precup

(IZ686613)

Compasiune și un gînd de alinare sufletească transmitem familiei Bozga Cristian și îngerașului Cătălina în marea durere pricinuită de pierderea soției și mamei lor dragi BOZGA SIMONA. Dumnezeu să-i dea Raiul.

Fam. Domuța Aurel, fam. Domuța Silviu

(IZ885173)

Un ultim omagiu celei care a fost mamă bună ROMAN LIVIA din Borlești. Sincere condoleanțe transmitem familiei cumnatului și unchiului Sandu Roman. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Fam. Bîrsan și Lăpuște

(IZ244222)

Ne alăturăm durerii familiei Mureșan Csilli, Adi și Consuela acum cînd se despart de mama, bunica și străbunica lor. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Puia cu familia

(IZ192419)

Suntem alături de familia Roman Alexandru în aceste momente triste pricinuite de decesul celei care a fost ROMAN LIVIA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Raț Catrinel

(IZ655922)

Sincere condoleanțe colegei noastre Oltea Săveanu la pierderea mamei dragi.

Colegii de la ISJ Satu Mare

(IZ442484)

Suntem alături de prietenul nostru Sandu Roman cu tristul prilej al despărțirii pentru totdeauna de iubita lui mamă. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Dan și Miorica Pop

(IZ912467)

Un ultim omagiu fostului nostru coleg SCHLACHTER IOAN. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Conducerea SC Autonova SA

(IZ838472)

Bunul Dumnezeu să ierte și să odihnească în pace, pe mama, bunica și străbunica LIVIA ROMAN. Compasiune și păreri de rău pentru toți cei care-i vor duce dorul.

Fam. Domnița și Vasile Poștaș

(IZ928488)

Regretăm trecerea la cele veșnice a finei noastre SIMONA. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Ioana și Gabriela Finta.

(IZ803584)

Am aflat cu profundă tristețe, vestea trecerii în eternitate a fostei noastre colege SIMONA BOZGA (fostă APATI). Ce nemiloasă poate fi uneori soarta, să te facă să părăsești această lume, în cel mai frumos moment al vieții, la jumătatea vîrstei, lăsîndu-i în urmă pe cei dragi la care ai ținut ca la lumina ochilor tăi, mereu surîzători și blînzi în privire. Îți vom păstra o frumoasă amintire. Sincere condoleanțe familiei.

Colegii de la SC Comat SA Satu Mare

(IZ331339)

Aducem un ultim omagiu fostului nostru coleg IOAN SCHLACHTER. Suntem alături de familia îndoliată.

Colectivul de la Vel Presaj SC Autonova SA.

(IZ436582)

Un ultim omagiu celui care a fost NAGY LUDOVIC (LAJCSI). Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Burian Traian și foști colegi și prieteni.

(IZ819444)

Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune pentru prietenul nostru Bozga Cristian în aceste momente de grea încercare cînd se desparte de mult iubita lui soție SIMONA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia ing. Banc Nicușor

(IZ583713)

COMEMORĂRI

Păstrîndu-i amintirea neștearsă îi aducem azi un pios omagiu celui care a fost tată, soț, bunic CORONDAN TRAIAN la împlinirea celor șase luni de cînd a plecat dintre noi. Vei rămîne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia

(IZ754160)

Azi, 22 decembrie se împlinesc 5 ani de cînd ai plecat dintre noi ceea ce ai fost soție, mamă, bunică și soacră KULCSAN MARIA. Să îți fie țărîna ușoară!

Soțul Teofil și familia

(IZ787602)

Amintiri dragi împletite cu lacrimi de dor este ceea ce simțim azi cînd se împlinesc 5 ani de cînd ai plecat dintre noi dragul meu soț, tată, socru și bunic TUDOR GHEORGHE. Te vom păstra în inimile noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Soția Stela, familiile Trif, Mona, Nica, Cîmpeanu

(IZ157586)

În urmă cu 9 ani, în ajun de sfinte sărbători, poarta cerului s-a deschis pentru a primi sufletul tău bun, dragul nostru MOROZ PETRU. Ești mereu prezent în gîndurile și rugăciunile noastre și știm că ne veghezi neîncetat. Îți mulțumim că ne-ai primit în viața ta, chiar dacă a fost pentru puțin timp și ne rugăm pentru odihna ta veșnică. Te vom iubi mereu!

Soția Cornelia, fiica Adela și fiul Sorin cu familiile

(IZ251624)

Amintiri dragi împletite de dor și tristețe vor fi aceste sărbători pentru noi, lacrimile și cuvintele sunt neputincioase însă în fața durerii. O inimă de mamă a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar noi cu lacrimi în ochi și cu sufletele sfîșiate de durere ne luăm un ultim rămas bun de la scumpa noastră noră BOZGA SIMONA. Să-ți fie somnul lin. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Socrii Cornelia și Vasile care vor veghea mereu asupra îngerașului tău Cătălina, rămas fără dragostea ta prea devreme

(IZ928903)

MULȚUMIRI DECESE

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în conducerea pe ultimul drum a dragului nostru soț, tată și socru VIRGIL IEREMIE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia

(IZ249299)