DECESE

Lacrimile și cuvintele sunt neputincioase în fața durerii. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar eu îmi iau rămas bun cu ochii în lacrimi de la dragul meu frățior SABO SEBASTIAN LEVENTE. Vei rămîne veșnic în sufletul meu.

Surioara ta Andrea

(IZ452906)

Ne luăm rămas bun de la nepotul și verișorul nostru SEBASTIAN. Dormi în pace, suflet drag.

Familia Ghiță Săvianu

(IZ951433)

Cu nespusă durere în suflete anunțăm încetarea din viață a fiului și nepotului nostru drag SABO SEBASTIAN LEVENTE. Înmormîntarea are loc azi, 21 decembrie, luni, la ora 13:00 la capela din comuna Doba. Dumnezeu să te odihnească!

Mama, tata și bunica

(IZ901795)

Cu adîncă durere în suflete anunțăm încetarea din viață a celei ce a fost mama, soacra, bunica și străbunica, ROMAN LIVIA din Borlești, la vîrsta de 88 ani. Priveghiul va avea loc marți, 22 decembrie 2015, la ora 17:00, la capela cimitirului din Borlești, iar înmormîntarea miercuri, 23 decembrie 2015, la ora 12:00 în același loc.

Familia îndoliată

(IZ520593)

CONDOLEANȚE

Aducem un ultim omagiu fostului nostru coleg IOAN BUZGĂU. Suntem alături de familia îndoliată.

Colectivul de la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare

(IZ511177)

Un pios omagiu celei care a fost dr. LUCIA VARODI. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Prof. dr. Doina Tatulescu

(IZ628473)

Suntem alături de familia Ieremie în marea durere pricinuită de pierderea soțului și tatălui drag. Sincere condoleanțe

din partea Asociației Proprietari Bl. C26 Centru Nou

(IZ694971)

Sincere condoleanțe colegei noastre, Bilanici Raluca, în aceste momente triste, cînd se desparte de tatăl ei drag. Dumnezeu să-l odihnească!

Colegii de la Școala Gimnazială "Grigore Moisil"

(IZ867374)

Un ultim omagiu doamnei dr. LUCIA VARODI. Condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Dr. Grigore Ceuca

(IZ933698)

Suntem alături cu sufletul și gîndul cel bun de cumnata și mătușa noastră Ieremie Viorica acum cînd se desparte de soțul drag IEREMIE VIRGIL. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Cumnata Borla Zamfira și nepoata Domuța Ofelia cu familia

(IZ626496)

Suntem alături de familia dr. Varodi în aceste momente triste pricinuite de decesul celei care a fost dr. VARODI LUCIA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia dr. Solomon

(IZ732493)

Un ultim omagiu celei care a fost IVA CORNELIA. Sincere condoleanțe familiei îndoliate, Corina, Bogdan și Cassandra. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Iva - Anițaș și Anițaș Maria

(IZ301728)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru dragele noastre Viorica Ieremie și Dana, în aceste clipe grele, cînd se despart de dragul lor soț și tată VIRGIL. Dumnezeu să-l odihnească, iar familiei să dea tăria să treacă prin această grea încercare.

Florin, Diana și Daciana - copiii prietenilor dragi Coca și Gilu Găzdac - împreună cu familiile lor

(IZ729653)

Sincere condoleanțe și toată compasiunea familiei dr. Varodi.

Ica Nagy cu familia

(IZ507515)

Suntem alături de familia Cădar Florica și Ioan acum cînd se despart de fratele și cumnatul VIRGIL. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Familia Apan Maria și Vasile

(IZ329457)

Gînduri de mîngîire și sincere condoleanțe transmitem familiei Sabou Iuliu în aceste triste momente pricinuite de pierderea fiului drag SEBASTIAN. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Diriginta și elevii clasei a VII-a de la Școala Gimnazială Doba

(IZ362073)

Un gînd de mîngîiere pentru Raluca și Cristian Bilanici și familia lor la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Verișoarele Crina Cucuian și Carmen Chereji cu familiile

(IZ368727)

Compasiune și sincere condoleanțe familiei Bozga Cristian și fetiței Cătălina în marea durere pricinuită de pierderea soției și mamei lor dragi BOZGA SIMONA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Vecinii și prietenii Nina și Sandu

(IZ897641)

COMEMORĂRI

Avem în suflet aceeași tristețe și durere care ne-a copleșit în urmă cu un an, atunci cînd destinul nemilos te-a luat de lîngă noi, dragul nostru soț și tată PIȘCORAN VIOREL. Vei rămîne veșnic în amintirea noastră!

Soția Eugenia, copiii Viorel și Flaviu

(IZ513786)

Te-ai stins puțin cîte puțin, sub privirile noastre neputincioase, plecînd prea devreme dintre noi în urmă cu un an. Candela neuitării și a dragostei noastre va arde neîncetat la căpătîiul tău PIȘCORAN VIOREL .

Familia Dragoș

(IZ625920)

Chipul tău blînd va rămîne veșnic în inimile noastre PIȘCORAN VIOREL. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

În veci îndurerată familia Lep

(IZ394768)