DECESE

S-a oprit o inimă, a dispărut un suflet mare, cuvintele sunt neputincioase în exprimarea nemărginită a durerii care ne-a cuprins acum cînd ne despărțim de scumpul nostru frate, cumnat și unchi BUZGĂU IOAN. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Surorile Doina, Rodica și Mica cu familiile

(IZ513251)

Regretăm nespus trecerea în eternitate a celui ce a fost DOBRESCU NICOLAE. Domnul să-l odihnească în pace.

Mariana și Radu Biga

(IZ587348)

Ai plecat din lumea aceasta / Și despărțirea a fost grea / Rămas-a doar un nume / Ce-i scris pe crucea ta / Și crucea ta stă dreaptă / Cu aripile-n vînt / Parcă cu drag ne-așteaptă / La tristul tău mormînt. Durerea din sufletele noastre a rămas aceeași și la plecarea în eternitate a scumpului nostru soț, tată, socru și bunic PETER ALEXANDRU. Înmormîntarea are loc azi 19 decembrie, orele 12.00, la cimitirul Înălțarea de pe drumul Careiului.

Familia îndoliată

(IZ827294)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi iubita noastră nășică dr. LUCIA VARODI. Dormi în pace. Să te odihnești în pace.

Finii Rodica și Lucian, Satu Mare

(IZ446299)

Lacrimi șiroiau din ochii tăi îndurerați, cînd ai auzit colindătorii din secția de oncologie, fără să știi dragul meu că tu nu vei mai auzi acest colind pe acest pămînt, deoarece după cîteva ore, ai plecat într-o lume mai bună și dreaptă. Cu durere nemărginită în suflet anunțăm încetarea din viață a dragului nostru soț și tată NICU DOBRESCU. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească. Priveghiul are loc azi 19.12.2015, orele 17.00 iar înmormîntarea va avea loc duminică 20.12.2015, orele 13.00, la cimitirul greco catolic de lîngă gară. Te vom plînge în veci.

Soția Margareta și fiica Nicoleta

(IZ789356)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi iubitul nostru soț, tată, socru și bunic BUZGĂU IOAN. Dumnezeu să te binecuvînteze. Înmormîntarea va avea loc duminică 20.12.2015, ora 14.00, la capela cimitirului de pe strada Amațului.

Familia îndoliată

(IZ806680)

O floare, o lacrimă, o rugăciune și odihnă veșnică înălțăm către cer pentru cuscra noastră PANAIT MARIA, acum la ceas de despărțire. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Pușcaș Vasile, Lăcrămioara și Dariana

(IZ785338)

O inimă a încetat să bată, un suflet bun s-a înălțat la cer. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să-l primească de-a dreapta Sa pe cel care a fost fratele, cumnatul și unchiul nostru IEREMIE VIRGIL. Să-ți fie somnul lin. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Sora Florica Cădar cu soțul Nică și nepoata Ligia

(IZ999717)

Cu adîncă durere anunțăm încetarea din viață a celei care a fost draga noastră mamă, soacră și bunică PANAIT MARIA. Priveghiul are loc azi, 19.12.2015 ora 18:00, iar înmormîntarea va avea loc în data de 20.12.2015 ora 14:00 la capela cimitirului greco - catolic de lîngă gară. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia îndoliată

(IZ365860)

Cuvintele și lacrimile sunt inutile... Rămîn doar amintirile pe care le voi păstra vii în sufletul meu draga mea cuscră PANAIT MARIA. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Draga ta cuscră Pușcaș Viorica

(IZ876190)

Cu sufletele îndurerate și cu ochii plini de lacrimi ne despărțim de fratele și unchiul nostru drag IEREMIE VIRGIL. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Surorile: Irina și Mărioara cu familiile lor

(IZ469639)

Cu dragoste de soră mă rog lui Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică PETER ALEXANDRU.

Sora Lenuța și fiul Sorin cu familia

(IZ505708)

Un suflet blînd și mare s-a înălțat la cer. Recunoștință și lacrimi pentru doamna doctor LUCIA VARADI.

Familia Vasile, Carmela, Monica Pintea

(IZ765065)

Mi-ai fost un frate nespus de drag ALEXANDRU PETER (SANYKA). Am să te regret cît voi mai trăi. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică și iertare de păcate.

Sora ta, Tătăran Paraschiva și fiul Ștefan cu familia.

(IZ912344)

Cu adîncă durere ne luăm rămas bun de la dragul nostru cumnat și unchi BUZGĂU IOAN, chipul și sufletul lui bun va rămîne veșnic în amintirea noastră. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Berețchi Iuliana, Zoița, Ionuț și Puiu cu familia

(IZ123755)

Cu nespusă durere în suflete anunțăm încetarea din viață a fiului și nepotului nostru drag SABO SEBASTIAN LEVENTE. Vei rămîne viu în gîndurile și amintirea noastră. Priveghiul va avea loc duminică, 20 decembrie, la ora 18:00, iar înmormîntarea luni, la ora 13:00 la capela din comuna Doba. Dumnezeu să te odihnească!

Mama, tata și bunica

(IZ901795)

S-a oprit o inimă, a dispărut un suflet mare. Cuvintele sunt neputincioase în exprimarea nemărginită a durerii care ne-a cuprins acum cînd ne despărțim de scumpul nostru nepot SABO SEBASTIAN LEVENTE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Unchii și mătușile.

(IZ173493)

Este trist că trebuie să ne luăm rămas bun, mult prea devreme de la dragul nostru verișor SABO SEBASTIAN LEVENTE. Soarta a fost nemiloasă, te-a răpit fulgerător dintre noi. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Verișorii primari.

(IZ445285)

Lacrimile și cuvintele sunt neputincioase în fața durerii. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar eu îmi iau rămas bun cu ochii în lacrimi de la dragul meu frățior SABO SEBASTIAN LEVENTE. Vei rămîne veșnic în sufletul meu.

Surioara ta Andrea

(IZ452906)

CONDOLEANȚE

Sincere condoleanțe și toată compasiunea familiei dr. Varodi.

Dr. Demian Iustina

(IZ657043)

Sincere condoleanțe familiei îndoliate la trecerea în eternitate a celei care a fost dr. VARODI LUCIA.

Familia Feher Ladislau

(IZ309422)

Suntem alături de familia dr. Varodi Petru în marea durere pricinuită de pierderea soției dr. VARODI LUCIA, om de mare bunătate și generozitate și un medic dăruit profesiei. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Dr. L. Cismaș; Dr. A. Băculescu, colectivul secției Psihiatrie Cronici

(IZ152773)

Întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe familiei dr. Varodi Radu la despărțirea de bunica și mama dragă.

Adina și Alexia Filip

(IZ261376)

Împărtășesc durerea sufletească a domnului doctor Petru Varodi și a copiilor lui prin dispariția după o grea suferință a soției și a mamei lor, doamna doctor LUCIA VARODI. Bunul Dumnezeu s-o păstreze lîngă el și să-i dea iertarea și odihna cuvenită.

Familia Jugănaru

(IZ394149)

Suntem alături de domnul dr. Petru Varodi și întreaga familie la despărțirea grea de cea care a fost dr. LUCIA VARODI. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia Gimon Sorin și Dorina

(IZ770631)

Regretăm trecerea în eternitate a bunei noastre prietene dr. LUCIA VARODI. Dumnezeu să o odihnească. Sincere condoleanțe familiei.

Laura Stăcescu și Luisa Morna

(IZ356373)

Regretăm nespus încetarea din viață a celei care a fost un "om" între oameni, dr. LUCIA VARODI. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Fam. Mitrașca Andreea și Ciprian

(IZ918574)

Ne luăm un ultim și dureros rămas bun de la cea care a fost dr. LUCIA VARODI. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Fam. Reghina și Dodo David

(IZ422286)

Sincere condoleanțe familiei dr. Varodi la dispariția dr. VARODI LUCIA. Dumnezeu s-o odihnească.

Dr. Carmen Derșidan

(IZ466668)

Deplîngem trecerea în neființă a celei care a fost dr. VARODI LUCIA. Sincere condoleanțe.

Colectivul bloc operator Ginecologie

(IZ226601)

Nimeni nu poate să vă înțeleagă mai bine durerea doamna Viorica Ieremie decît mine și pot să spun că sunt lîngă dumneavoastră cu gîndul și sufletul acum la despărțirea de soțul dumneavoastră VIRGIL. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Mona Breban

(IZ267608)

Prin gîndurile noastre unite într-un singur glas, dorim să aducem o mîngîiere doamnei Viorica Ieremie, fostă directoare la G.P.P. nr. 11 Satu Mare, acum cînd o grea încercare îi mîhnește sufletul prin pierderea soțului iubit. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Colectivul grădiniței nr. 11 Satu Mare

(IZ696223)

Sincere condoleanțe familiei dr. Varodi. Dumnezeu să-i dea țărînă ușoară.

Familia Fodor

(IZ120292)

Transmitem întreaga compasiune familiei dr. Varodi la trecerea în eternitate a celei care a fost dr. LUCIA VARODI.

Fam. Motișan Adrian

(IZ675029)

Suntem alături de familia dr. Varodi acum în aceste momente de durere. Sincere condoleanțe.

Lucrătorii serviciului criminalistic IPJ Satu Mare

(IZ441815)

Ne alăturăm durerii familiei dr. Varodi Petru și dr. Varodi Radu acum cînd se despart de soția, mama dragă dr. VARODI LUCIA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Fam. dr. Matiz Vasile

(IZ438770)

Transmitem întreaga noastră compasiune familiei îndoliate dr. Varodi Petru și dr. Varodi Radu la trecerea în eternitate a soției, mamei dragi dr. VARODI LUCIA.

Fam. dr. Pop Ștefan

(IZ736836)

Sincere condoleanțe și toată compasiunea familiei dr. Varodi Petru acum cînd o conduc pe ultimul drum pe cea care i-a fost soție dr. VARODI LUCIA. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Văd. Macău Viorica

(IZ468139)

Un ultim omagiu, respect și recunoștință pentru doamna dr. VARODI LUCIA care va rămîne întotdeauna în sufletele noastre. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Fam. Cionca Maria, Radu, Mihaela

(IZ762246)

Suntem alături de familia dr. Varodi acum în aceste momente de durere. Sincere condoleanțe.

Familiile Hoban Radu, Hoban Răzvan, Hoban Claudia

(IZ666366)

Aducem un ultim omagiu doamnei dr. LUCIA VARODI acum cînd sufletul ei blînd s-a înălțat la cer, mult prea devreme. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia dr. Ica Plosca

(IZ607956)

Împărtășim marea durere nașilor și prietenilor dr. Varodi Radu și Viorica, acum cînd se despart de cea care a fost dr. VARODI LUCIA. Sincere condoleanțe.

Rafael, Carmin, Florina și Cristi Sanfira

(IZ434608)

Suntem alături de familia Varodi Petru, Radu și Mihai la trecerea în neființă a soției și mamei dragi dr. VARODI LUCIA. Sincere condoleanțe.

Fam. Schupler și Bumb din Ardud

(IZ429113)

Suntem alături de familia Varodi în aceste momente de durere pricinuite de trecerea în neființă a doamnei dr. VARODI, neprețuită colegă și colaboratoare. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Colectivul clinicii Boli Infecțioase Cluj Napoca

(IZ923881)

La ceas de restriște sufletească, pricinuită de trecerea la cele veșnice a bunului său tată, suntem alături de doamna învățătoare Raluca Bilanici, cu gîndul alinării și întregii noastre compasiuni. Părintele Ceresc să îl așeze printre aleșii săi, iar asupra familiei să reverse mîngîiere și puterea de a trece peste clipele dureroase.

Elevii și părinții clasei a II - C - Grigore Moisil

(IZ987048)

Suntem alături de familia dr. Varodi în marea durere pricinuită de trecerea în eternitate a doamnei dr. LUCIA VARODI. Sincere condoleanțe.

Dr. Pallai Vasile, dr. Geiger Marta, dr. Pallai Ildiko

(IZ735962)

În aceste momente grele, împărtășim durerea și ne alăturăm cu multă compasiune familiei Varodi, la trecerea în neființă a celei care a fost un om deosebit, dr. VARODI LUCIA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Boitor Alexandru cu familia

(IZ599552)

Un pios și ultim omagiu doamnei dr. VARODI LUCIA, un om deosebit. Dumnezeu să o odihnească. Familiei îndoliate sincerele noastre condoleanțe.

Dr. Hobian Veronica cu familia

(IZ939133)

Sincere condoleanțe familiei dr. Varodi în marea durere pricinuită de trecerea în eternitate a doamnei dr. VARODI LUCIA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Colectivul secției Diabetologie

(IZ707825)

Transmitem întreaga noastră compasiune familiei îndoliate dr. Varodi la trecerea în eternitate a soției dragi dr. VARODI LUCIA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fam. dr. Szilagyi Iosif

(IZ156636)

Dumnezeu să-l odihnească pe vărul nostru DOBRESCU NICOLAE. Condoleanțe familiei îndoliate.

Fam. Sălăjan Cătălin

(IZ853301)

Suntem alături de buna noastră prietenă Suzana Buia și familia ei, la durerea mare pricinuită de trecerea în neființă a tatălui MERCEA ALEXANDRU. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Prietenii Maria și Pepi, Sareva și Dorel, Maia și Ionel

(IZ216446)

Transmitem sincere condoleanțe familiei domnului dr. Varodi Petru, medic legist șef, la trista despărțire de soția dragă, dr. VARODI LUCIA. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Fam. col (r) Pop Ioan

(IZ202055)

Un ultim omagiu celei care a fost dr. VARODI LUCIA, medic primar boli infecțioase, dedicată alinării suferinței bolnavului, cu empatie, compasiune, simțul responsabilității. Dumnezeu să o ierte și să-i odihnească sufletul în pace. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Dr. Fulop Margareta

(IZ849715)

Exprimăm întreaga noastră compasiune doamnei educatoare Ieremia Viorica la pierderea soțului drag IEREMIA VIRGIL. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa, iar familiei sale sincere condoleanțe.

Familia Ardelean Adrian, Maria și Rania

(IZ791682)

Suntem alături de colega noastră Pușcaș Marcela în marea durere pricinuită de decesul mamei. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Colectivul Secției Pediatrie, Spitalul Jud. de Urgență.

(IZ398623)

Sunt alături de colega mea Viorica Ieremia, de fiica Dana și ginerele Sorin în aceste clipe grele cînd se despart de soțul tatăl și socrul drag. Dumnezeu să-l odihească în pace.

Colega Zena.

(IZ720946)

În aceste clipe grele de suferință și durere aducem alinare și mîngîiere prietenei noastre Ieremia Viorica la trecerea în neființă a soțului drag IEREMIA VIRGIL. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Jenica și Aurel Ardelean

(IZ936527)

Sincere condoleanțe familiei Varodi și un ultim omagiu pentru doamna dr. VARODI LUCIA.

Familia Leahu

(IZ198066)

Sincere condoleanțe familiei Varodi. Vă voi iubi mereu, am fost tratată ani de zile cu deosebit profesionalism. Dumnezeu să îi dea odihna veșnică doamnei dr. LUCIA VARODI.

Maria Popovici cu familia

(IZ554849)

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească pe scumpul nostru verișor și naș ec. BUZGĂU NELU. Suntem alături de Florica și copiii Raluca și Bogdan cu familiile lor.

Familia Nelu Mateaș

(IZ382525)

Suntem alături de prietena noastră Viorica Ieremie, acum la trecerea în neființă a soțului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sabo Maria și Rațiu Monica

(IZ371554)

Suntem alături de familia Varodi acum cînd se despart de soția și mama dragă. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Familia Șuta Nicolae

(IZ523502)

Suntem alături de familia dr. Varodi Viorica, acum cînd se desparte de neprețuita ființă, cea care a fost dr. LUCIA VARODI. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Colectivul Secției Obstetrică - Ginecologie.

(IZ369005)

Un gînd de alinare și mîngîiere familiei Ieremie Viorica. Sincere condoleanțe.

Vecina Irina Ghetina.

(IZ814848)

Suntem alături de prietena noastră Viorica Ieremie acum cînd se desparte de soțul ei drag VIRGIL IEREMIE. Condoleanțe și gînduri de mîngîiere familiei îndoliate. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Ghetina Victor și Nuszer Ferenc

(IZ296579)

Bun rămas și lumină în veșnicie LUCICA. Dumnezeu să-ți dea odihnă sufletului tău bun. Condoleanțe familiei.

Dr. Mihalca Man Sorina

(IZ518424)

Un suflet mare și devotat s-a ridicat la cer, dr. LUCIA VARODI. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească!

Colectivul Secției Pediatrie SJU Satu Mare

(IZ119439)

Sincere condoleanțe familiei dr. Varodi cu tristul prilej al decesului eminentului medic dr. LUCIA VARODI. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia procuror Ioan Rusu

(IZ929329)

Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiilor Ieremie și Dobricean la despărțirea de soțul, tatăl și socrul drag, IEREMIE VIRGIL. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Ancuța și Daniel Țăran

(IZ753721)

Suntem alături de familia dr. Varodi în marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a soției, respectiv mamei dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia dr. Căpitan Cornel și Lucia

(IZ513856)

Regretăm trecerea la cele veșnice a doamnei doctor LUCIA VARODI. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Familia Temian

(IZ952260)

Suntem alături de prietenul nostru Radu Varodi în aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Roca Radu și Violeta

(IZ318684)

Regretăm nespus de mult trecerea în neființă a celui ce a fost nașul nostru NELU BUZGĂU. Suntem alături de nașa noastră Florica și copiii Raluca și Bogdan cu familiile lor, în aceste momente de grea încercare.

Finii: Mitică și Vali Dan, Adina și Sebastian cu familiile lor

(IZ496271)

Suntem alături de prietena noastră Rodica Vaida în aceste momente grele cînd se desparte de fratele ei drag NELU BUZGĂU. Sincere condoleanțe.

Vali și Mitică Dan

(IZ137588)

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem colegului nostru dr. Varodi Radu în tristele momente pricinuite de pierderea mamei sale dragi, dr. VARODI LUCIA. Dumnezeu s-o odihnească.

Colectivul Secției Chirurgie Plastică.

(IZ633227)

Compasiune și sincere condoleanțe familiei dr. Varadi în marea durere pricinuită de despărțirea de soția, mama, bunica dr. VARADI LUCIA. Părintele Ceresc să-i așeze sufletul bun în Împărăția Sa.

Familia Sorin și Rodica Paul

(IZ279608)

Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei dr. Petru Varodi, la despărțirea pentru totdeauna de cea care a fost dr. LUCIA VARODI. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia Luca Petru

(IZ279747)

Regretăm decesul prematur al celei ce a fost dr. VARODI LUCIA. Condoleanțe familiei greu încercate.

Fam.: dr. Aurora Bozîntan și Dan Pintea, Măriuța Bozîntan, Babi Tămășan

(IZ556359)

Suntem alături de prietenul nostru dr. Radu Varodi în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei dragi, dr. LUCIA VARODI. Condoleanțe întregii familii. Dumnezeu să o odihnească!

Familia dr. Marina Felician

(IZ839863)

Un ultim omagiu doamnei dr. VARODI LUCIA medic primar boli infecțioase, adevărat mentor pentru tinerele generații de medici. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Familia dr. Bidilean Nicolae și Maria

(IZ505566)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru familiile Buzgău și Bilanici la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea celui care a trecut la cele veșnice, BUZGĂU IOAN. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Văduva Monica Barbu, Ovidiu și Adrian cu familia.

(IZ669149)

Transmitem sincere condoleanțe familiei Buzgău în aceste momente grele. Dumnezeu să-l odihnească.

Familia Fatyol Rudolf

(IZ485469)

Suntem alături de sora, cumnata, mătușa noastră Florica Buzgău cît și de copiii ei Bogdan și Raluca cu familiile lor, acum cînd se despart de dragul lor soț, tată, socru și bunic IOAN BUZGĂU. Sincere condoleanțe.

Fratele Vasile cu soția Lucia și nepoatele Alina și Anamaria cu familia

(IZ280683)

Împărtășim durerea surorii, cumnatei și mătușii noastre Florica Buzgău cît și a copiilor Raluca și Bogdan cu familiile lor cu tristul prilej al decesului soțului, respectiv tatălui drag IOAN BUZGĂU. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Iosif și Florica Berețchi, Ovidiu și Maria Ghitta

(IZ708018)

Cu sufletul sunt alături de tine Radu și de întreaga familie dr. Varodi și vă doresc putere să acceptați pierderea distinsei doamne dr. VARODI LUCIA. Odihnă veșnică.

Anca Buzgău

(IZ462450)

COMEMORĂRI

Amintiri dragi împletite cu lacrimi de dor și tristețe este ceea ce simțim acum cînd au trecut 5 ani de cînd nu mai ești printre noi scumpa și neprețuita noastră fiică farmacist VASIL ANCA IOANA. Dumnezeu să-ți vegheze somnul și să-ți dea odihnă veșnică alături de cei drepți și buni. Nu te vom uita niciodată.

Mama Vasil Maria și tata Vasil Gheorghe.

(IZ744645)

O clipă de aducere aminte și un pios omagiu pentru sufletul dragului nostru verișor și unchi DĂNCIUȚIU VASILE PUIU la doi ani de la plecarea sa în lumea celor drepți. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Verișoara Monica Caba cu familia

(IZ702429)

Sunt 10 ani de cînd Dumnezeu te-a vrut la El. Ne este dor de tine mamă dragă MOISIUC MARIA, ne-a fost și ieri cum ne va fi și mîine. Dormi în pace!

Fiica Margareta, nepoții: Elena, Sergiu, Sorin, Luca; familia Purice Liviu și Zinca

(IZ740258)

Au trecut 6 săptămîni de cînd iubita noastră mamă, bunică și străbunică BLAGA ALEXANDRINA a plecat într-o lume mai bună. Nu te vom uita niciodată.

Dumnezeu să-i lumineze calea. Dormi în pace.

Familia

(IZ660644)

Mîine, 20 decembrie va fi un an de cînd sufletul tău bun și nobil s-a înălțat la ceruri, dragul nostru prieten, NELU GAVRILAȘ. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în cel mai frumos loc din Împărăția Sa.

Mitică, Vali și Voicu

(IZ888601)