DECESE

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi ne despărțim de dragul nostru tată BRETAN VASILE. Înmormîntarea va avea loc vineri, 18.12.2015 ora 13:00 în satul Potău la capela ortodoxă. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fiul Bretan Vasile cu soția și copiii Ștefania și Matei

(IZ154702)

Cu adîncă durere anunțăm încetarea din viață a celei care a fost draga noastră soție, mamă, soacră și bunică dr. VARODI LUCIA. Priveghiul are loc azi 18.12.2015, ora 17.00, la capela cimitirului greco catolic de lîngă gară, iar înmormîntarea va avea loc în data de 19.12.2015, ora 13.00 la cimitirul greco catolic de lîngă gară. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia îndoliată.

(IZ562589)

Cu sufletele îndurerate anunțăm că HUBER ILONA (ILUKA) născută TEPFENHADT a încetat din viață în Germania la vîrsta de 81 ani. Dumnezeu să îi aducă odihnă veșnică.

Familia înduretată

(IZ315459)

Cu inimile frînte de durere, anunțăm încetarea din viață, la vîrsta de 69 ani, după o boală grea, a celui care a fost bun tată, soț și bunic DONCA GAVRIL. Înmormîntarea va fi în data de 18.12.2015, vineri, ora 13.00 la cimitirul greco- catolic de lîngă gară.

Familia îndoliată.

(IZ162316)

Cu inimile frînte de durere, anunțăm încetarea din viață a celui ce a fost pentru noi cel mai bun tată, socru, bunic, străbunic SUVEG IOSIF din loc. Botiz. Înmormîntarea are loc azi, 18 decembrie, orele 14.00 la capela cimitirului din Botiz.

Îndurerata familie.

(IZ679929)

După o grea suferință, a încetat din viață iubitul nostru soț, tată, socru și bunic LAITRIC IOSIF, la vîrsta de 82 de ani. Priveghiul are loc azi, 18.12.2015 de la ora 18.00 iar înmormîntarea în data de 19.12.2015 la ora 14.00 la cimitirul de lîngă pod.

Familia îndurerată.

(IZ368238)

Ai plecat din lumea aceasta, și despărțirea a fost grea, a rămas doar un nume, ce-i scris pe crucea ta, și crucea ta stă dreaptă, cu aripile-n vînt, parcă cu drag ne așteaptă la tristul tău mormînt. Durerea sufletului nostru a rămas aceeași și la plecarea în eternitate a scumpului meu frate DONCA GAVRIL. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fratele tău Donca Vasile și soția Erzsike

(IZ900995)

CONDOLEANȚE

Ne luăm un ultim rămas bun de la draga noastră colegă dr. VARODI LUCIA. Suntem alături de întreaga familie îndoliată în aceste momente grele. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia dr. Ardelean Liviu și Luminița

(IZ563517)

Ne luăm rămas bun de la draga noastră VARODI LUCIA, chipul și sufletul ei bun vor rămîne veșnic în amintirea noastră. În aceste clipe grele de suferință și durere aducem alinare și mîngîiere întregii familii îndoliate. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Georgeta și Ionică Koos

(IZ936512)

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre draga noastră cuscră VARODI LUCIA. Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem cuscrului nostru Varodi Petru și întregii familii îndoliate în aceste momente deosebit de grele.

Cuscrii Gheorghe și Angela Por cu familia

(IZ236334)

Aducem un ultim omagiu dragei noastre VARODI LUCIA, acum cînd sufletul ei blînd s-a înălțat la cer mult prea repede. Transmitem din toată inima sincere condoleanțe întregii familii îndoliate în aceste momente grele. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Ancuța și Octavian Lazăr

(IZ928888)

Suntem alături de familia dr. Varodi în marea durere pricinuită de trecerea în eternitate a celei care a fost dr. VARODI LUCIA, un om de un înalt profesionalism, dedicîndu-și întreaga viață familiei și meseriei de doctor. Ne rugăm Bunului Dumnezeu pentru dr. Varodi Petru, dr. Varodi Radu și av. Varodi Mihai, să depășească această încercare grea, iar pe doamna dr. VARODI LUCIA Dumnezeu să o odihnească și să o așeze între cei drepți.

Piruța, Florica și Nicușor

(IZ194368)

Transmitem întreaga noastră compasiune familiei îndoliate dr. Varodi Petru la trecerea în eternitate a soției dr. VARODI LUCIA. Odihnească-se în pace.

Fam. dr. Szekely Adela

(IZ178227)

Suntem alături de familia dr. Varodi Petru în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a soției dr. VARODI LUCIA. Sincere condoleanțe.

Fam. Codrea și Dănciuți

(IZ925763)

Ne alăturăm durerii familiei dr. Varodi Petru acum cînd se desparte de soția dr. VARODI LUCIA. Transmitem întreaga noastră compasiune asigurîndu-i că le înțelegem pe deplin tristețea sufletească.

Fam. Danciu Nicolae Dănuț

(IZ624574)

Suntem alături de familia dr. Radu și Petru Varodi cu tristul prilej al pierderii mamei respectiv soției dragi. Sincere condoleanțe.

Colectivul de medici și asistente al secției A.T.I.

(IZ822952)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi tanti HUBER (ANYA). Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar celor îndurerați, alinare și mîngîiere.

Fam. Dragoș Ioan și Dragoș Daniel

(IZ802281)

Ne sunt sufletele împietrite de durere la aflarea veștii dispariției a celei care a fost vecina noastră HUBER ILEANA (ICU), anya cum îi spuneam toți copii și suntem alături de Alice și Laci rămași nemîngîiați de tragica despărțire. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Claudia cu familia și Maria Biro

(IZ169620)

Suntem aproape cu sufletul de familia dr. Varodi Petru care trăiește momente îndoliate prin pierderea soției dr. VARODI LUCIA, plecată pe drumul fără întoarcere. Părintele Ceresc să o așeze printre aleșii săi, iar familiei mîngîiere și putere de a trece peste clipele dureroase. Sincere condoleanțe.

Colectivul Serviciului Județean de Medicină Legală

(IZ465377)

Suntem alături de vecina noastră Tomșa Anuța la decesul tatălui ei.

Proprietarii din str. Independenței UH7.

(IZ460040)

Ne alăturăm familiei dr. Varadi acum cînd se despart de neprețuita ființă, cea care a fost dr. LUCIA VARADI. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Colegii Secția Obstetrică - Ginecologie Satu Mare

(IZ402203)

Transmitem întreaga compasiune familiei dr. Varadi la trecerea în eternitate a ființei lor dragi, dr. LUCIA VARADI.

Familia dr. Ardelean Liviu

(IZ847392)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi d-na dr. VARODI LUCIA. Dumnezeu să-i aducă odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei Varadi Petru, Radu și Mihai.

Colectivul Secției Boli Infecțioase.

(IZ845226)

Sincere condoleanțe colegei noastre Buia Susana acum la trecerea în eternitate a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească.

Colegii de la SC Proumin SRL, Satu Mare

(IZ157298)

Suntem alături de familia dr. Varodi acum în aceste momente de durere. Sincere condoleanțe.

Fam. dr. Dragoș Mircea

(IZ841925)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru familia dr. Varodi. Sincere condoleanțe.

Fam. dr. Dăscălescu Anca

(IZ512693)

Suntem alături de colegul nostru Bretan Marius în aceste clipe grele cînd se desparte de tatăl lui drag. Sincere condoleanțe familiei.

Colegii de la serviciul cazier

(IZ870049)

Suntem alături de colega noastră Buia Susana în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe întregii familii.

Conducerea SC Proumin SRL Satu Mare

(IZ146624)

La ceas de restriște sufletească suntem alături de familia dr. Varadi cărora le împărtășim întreaga noastră compasiune.

Familia dr. Țuțuraș Grațian

(IZ369824)

Un ultim omagiu, respect și recunoștință pentru doamna doctor VARODI LUCIA, care va rămîne întotdeauna în sufletele noastre. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Dr. Torok - Brîndușan Mihaela cu familia

(IZ494875)

Suntem alături de colega noastră Juhasz Ildiko în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui drag LAJTRIK JOZSEF. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colegele Adriana, Irina și Klari

(IZ922387)

Un ultim omagiu celei care a fost d-na dr. VARODI LUCIA, medic eminent și colegă deosebită. Condoleanțe familiei.

Colectivul de Medici Secția Interne, Spitalul Județean.

(IZ809885)

Un ultim omagiu și rămas bun celei care a fost vecina noastră, dr. LUCIA VARODI. Condoleanțe și gînduri de mîngîiere familiei îndoliate. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Praja Dorin

(IZ207443)

Împărtășim durerea familiei dr. Varodi în aceste momente triste pricinuite de decesul dragei lor soții, mame și bunici. Dumnezeu să o odihnească.

Familia Doina și Mircea Curta.

(IZ854853)

Ați smuls din ghearele morții foarte mulți bolnavi, iar azi trebuie să vă spunem "Dormi în pace!". Să vă fie țărîna ușoară doamnă doctor VARODI LUCIA. Sincere condoleanțe familiei.

Colectivul Secției Boli Infecțioase Copii

(IZ565072)

Împărtășim imensa durere și suntem alături de dr. Varodi Radu în aceste clipe de grea încercare cînd se desparte pentru totdeauna și o petrece pe ultimul ei drum pe mama sa dragă. Dumnezeu să o ierte și să-i așeze sufletul în ceata celor drepți.

Colectivul Secției Bloc Operator Chirurgie

(IZ846843)

Un pios și ultim omagiu aducem acum la trecerea în neființă a doamnei dr. VARODI LUCIA. Dumnezeu să o odihnească. Familiei îndoliate sincere condoleanțe.

Din partea colectivului Secției ORL

(IZ976065)

Suntem alături de prietenul nostru dr. Radu Varodi în aceste triste momente prilejuite de decesul mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească.

Familia Mihaela și Călin Curta

(IZ637331)

Sincere condoleanțe și compasiune mătușii Eleonora și copiilor Liviu și Corina cu familiile la dispariția nașului DONCA GAVRIL. Dumnezeu să-l odihnească.

Daniela Donca cu familia

(IZ700701)

Împărtășim durerea prietenului nostru dr. Radu Varodi în aceste momente grele pricinuite de decesul mamei dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Adi și Luminița Albu

(IZ751530)

Suntem alături de prietenul nostru dr. Radu Varodi la despărțirea de mama sa dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Laura și Marius Iancu

(IZ822354)

În aceste clipe grele de durere, suntem alături de tine, drag prieten, dr. Radu Varodi, la trecerea în neființă a mamei tale dragi. Dumnezeu să o ierte.

Adi și Mirela Domuța.

(IZ825890)

Împărtășim durerea familiei dr. Varadi acum cînd se despart de ființa lor dragă dr. LUCIA VARADI.

Familia dr. Fărcaș Bogdan

(IZ927915)

Împărtășim durerea dr. Varodi Radu în aceste momente grele pricinuite de decesul mamei. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Familia dr. Barabași Alexandru

(IZ672493)

Suntem alături de dr. Varodi Radu, la ceas de grea încercare cînd se desparte de draga lui mamă, VARODI LUCIA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Colectivul Secției Chirurgie SJU Satu Mare

(IZ372186)

Ne alăturăm durerii familiei Varodi Radu, acum cînd se desparte de neprețuita lui mamă. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Asistenta Șefă Claudia Sulyok

(IZ323395)

Împărtășim durerea familiei dr. Varadi în aceste momente grele pricinuite de decesul dr. VARADI LUCIA.

Familia dr. Bușilă.

(IZ703480)

Suntem alături de doctorul Varodi Radu în aceste clipe grele cînd se desparte de draga lui mamă. Odihnă veșnică.

Familia dr. Cioltean Livian

(IZ670761)

Sincere condoleanțe familiei dr. Varodi Radu în aceste momente triste pricinuite de decesul mamei dragi.

Familia dr. Fanea Dumitru

(IZ584149)

În aceste momente grele împărtășim durerea familiei dr. Varodi Petru, Radu și Mihai la trecerea în neființă a celei ce a fost soție, mamă și bunică dr. VARODI LUCIA. Amintirea ta va rămîne veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Monica, Dana, Bogdan, Dariana și Ștefan Filipoiu

(IZ149011)

Suntem alături de prietenii noștri Corina și Liviu cu familiile lor, în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui drag, GAVRIL DONCA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Sabo Sorin, Helga, Larisa.

(IZ358828)

Sincere condoleanțe și toată compasiunea prietenilor noștri Corinna și Liviu și familiile lor, la dureroasa despărțire de tatăl lor, DONCA GAVRIL. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Aron Gabriel și Papai Anamaria

(IZ931149)

Suntem alături de prietenii noștri dragi Corina și Liviu cu familiile lor, acum cînd se despart de tatăl lor drag GAVRIL DONCA. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!

Familia Pereș Sebastian și Nicoleta

(IZ231262)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru prietenii noștri Corina și Liviu cu familiile lor acum cînd se despart de tatăl drag GAVRIL DONCA. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Bor Darius și Helga

(IZ590629)

COMEMORĂRI

Lacrimi și flori, o rugăciune către Dumnezeu acum la un an de cînd ne-ai părăsit dragul nostru soț, tată și bunic TAȘNADI LIVIU. Amintirea ta va rămîne veșnic vie. Dumnezeu să-ți vegheze somnul, să-ți dea odihnă veșnică.

Soția, copiii și nepoții

(IZ518756)

Tristă și îndurerată este această zi de 18 decembrie cînd se împlinește un an de cînd moartea nemiloasă te-a răpit dintre noi draga noastră mamă, soacră și bunică BIRICHI IULIANA. Nu te vom uita niciodată. Dormi în pace.

Fiul Viorel cu soția Rodica și nepotul Florin

(IZ317829)

Cu adîncă tristețe și cu un gol imens în suflet reamintim că ne-ai părăsit în urmă cu 3 ani dragul nostru soț, tată și bunic VERDE VIOREL.

Familia

(IZ683515)

Azi se împlinește un an de la trecerea în eternitate a iubitului nostru soț, tată, socru și bunic CHILINȚAN NELU din Lipău. Dumnezeu a deschis ușa cerului pentru tine în prag de sărbători. Niciodată timpul nu va șterge amintirea ta și durerea din sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace. Candela neuitării, a dragostei pentru tine va arde mereu.

Soția Florica, copiii Marius și Flavia, Cristian și Alina, nepoții Iulia, Rareș și Elina

(IZ642367)

FELICITĂRI

Acum la ceas aniversar, la împlinirea frumoasei vîrste de 55 ani, îi dorim din suflet iubitului nostru soț, tată BORBELY ALEXANDRU multă sănătate, fericire, viață lungă și frumoasă alături de cei dragi și un călduros "La mulți ani", din partea soției Iolanda, fiii Alexandru și Marius și nora Cristina.

(IZ401586)