DECESE

Lacrimi se mistuie în suspine și durere, în fiecare clipă îmi aduc aminte de chipul tău blînd și zîmbitor. Te voi îmbrățișa întotdeauna, draga mea mamă ILEANA TĂTĂRAN. Acum 48 de ani mi-ai dat viață iar acum m-ai părăsit fără să mă vezi. Ne despărțim acum de tine, ai plecat prea repede dintre noi. Dumnezeu să te odihnească în pace. Înmormîntarea are loc azi 16.12.2015, ora 13.00, în comuna Apa.

Al tău fiu drag Vasile cu soția Lia și nepoata Simona

(IZ964523)

La fel cum a trăit în liniște, tot în liniște a plecat în lumea celor drepți. Cu inimile frînte anunțăm încetarea ta din viață FERENCZI IOLANDA. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Înmormîntarea va avea loc joi, 17.12.2015 ora 14:00 la cimitirul romano - catolic de lîngă podul Decebal. Dumnezeu să o odihnească.

Familia îndoliată

(IZ351091)

Mă rog la cer în fiecare dimineață, să te mai văd măcar o dată în viață, singur măr lupt cu gîndul, și nu pot să cred că mi-a venit rîndul, să plîng mamă după tine, c-ai plecat de lîngă mine, de la tine am învățat, să pun lucruri cap la cap, să privesc la cer, să mă rog la Dumnezeu. Aceasta a fost mamă și soacră FABIAN ANA. Dumnezeu să te odihnească!

Cu durere în suflet, fiul Vasile și nora Lia

(IZ866241)

Cît am vrea să te găsim la casa ta, dar pragul casei cînd pășim, doar amintirea ți-o găsim, pustiu e în casa oricui, acolo unde bunica noastră dragă, FABIAN ANA nu mai este.

Nepoții Florin cu familia, Răzvan și Cristian

(IZ613312)

Scumpa mea mamă, mi-e imposibil să cred că nu mai exiști, că oriunde voi merge nu te voi mai găsi și oriunde te voi aștepta nu vei mai veni. Mi-ai fost alături o viață, m-ai mîngîiat și încurajat la greu, mi-am găsit alinarea la sprijin, la bine și rău. Durerea din suflet, despărțirea de tine nu le pot exprima iubita mamă, FABIAN ANA, și-l rog pe Dumnezeu să aducă sufletului tău odihna veșnică. Înmormîntarea va avea loc joi, 17.12.2015, ora 13:00, la casa nr, 210 din Sătmărel.

Fiica Viorica

(IZ307305)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer iar noi ne luăm rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi de la adevărata și iubita noastră mamă și soacră FABIAN ANA. Dumnezeu să te odihnească!

Fiul Ioan și nora Niculina.

(IZ222076)

Fulgerător moartea te-a luat, nici un cuvînt de adio nu ne-ai lăsat, și din tot ce a fost frumos pe acest pămînt, a rămas un gînd, un dor, o amintire cu draga noastră bunică FABIAN ANA. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Nepoții Sebastian cu soția Loredana și Alina.

(IZ255009)

Pîlpîind te-ai stins din lume, ca lumina unui sfeșnic, iară sufletul tău blînd, tot cu noi rămîne veșnic, dragă bunică FABIAN ANA.

Nepotul Fabian Septimiu cu familia.

(IZ393124)

Cu profund regret în suflete ne despărțim de cel care a fost prietenul nostru NELU TURȚI. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Olga, Florin, Florica, Ionică, Lena și Victor

(IZ885769)

CONDOLEANȚE

Sincere condoleanțe familiei din partea cuscrilor din Medieșul Aurit, recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tine ILEANA TĂTĂRAN. Trăim cu speranța că ne vom revedea cu toții în dimineața învierii. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Cuscrii Șugar Ștefan și Maria

(IZ236462)

Transmitem cele mai sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune colegei Marinescu Anca în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui drag. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Conducerea și colectivul Primăriei Municipiului Satu Mare

(IZ350611)

Sincere condoleanțe doamnei Marinescu Anca din partea grădiniței nr. 33 cu prilejul despărțirii de tatăl ei.

(IZ600822)

Aducem un ultim omagiu celui care a fost MUREȘAN VASILE și suntem alături de verișoarele noastre Florica și Lavinia în aceste momente de tristețe.

Sanda, Mariana, Luminița și Claudia

(IZ411234)

Sincere condoleanțe nașilor Geta și Diu Govor.

Mihaela, Anca și Vlad

(IZ991622)

Sincere condoleanțe familiilor Govor și Chereji la trecerea în neființă a tatălui și socrului drag.

Camera Agricolă Județeană

(IZ592727)

Suntem alături de Geta și Diu Govor la despărțirea de tatăl și socrul drag, ing. GHEORGHE IGAZ din Ciumești.

Cenaclul Literar "Afirmarea".

(IZ917251)

Sunt alături de familia Igaz în aceste momente triste cînd se despart de dragul lor soț, tată, socru și bunic, ing. GHEORGHE IGAZ.

Cuscra Lenuța Govor

(IZ597058)

COMEMORĂRI

Păstrîndu-i amintirea neștearsă îi aducem azi 16.12.2015 omagiu de nespusă dragoste și prețuire scumpei noastre soții, mamă și bunică ANDREICA GEORGETA la împlinirea a 7 ani de cînd a plecat dintre noi. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia

(IZ273775)

Ne lipsești atît de mult... ne lipsește bunătatea, dragostea și iubirea cu care ne-ai înconjurat. Dumnezeu te-a vrut la El și ai plecat.... doar amintiri împletite cu lacrimi de durere au mai rămas acum cînd au trecut 17 ani de cînd tu nu mai ești printre noi dragul nostru tată MATIOC VASILE. Candela neuitării, a dragostei pentru tine va arde mereu. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Copiii, nora și nepoții Raul și Darius

(IZ775111)

De cînd pe veci ai adormit, mereu te-am plîns și te-am jelit, căci te-am iubit și ne-ai iubit, te rog să ierți de ți-am greșit. Privim cu ochii-n lacrimi, țărîna ce te apasă și am vrea să știi că ne lipsești de acasă. Se împlinește 1 an de la moartea iubitei mele mame SABĂU AURELIA.

Fam. Sabău Romulus cu soția Anuța, nepotul Răzvan cu soția și Alin

(IZ221987)

Fiecare zi care trece ne arde sufletul, fiecare lacrimă lasă răni adînci, de 5 ani de cînd tatăl, socrul, bunicul și străbunicul SILAGHI AUREL ne-a părăsit. Ani plini de tristețe de cînd te vedem în poze și uneori în vis. Chipul tău, amintirea ta caldă și duioasă vor rămîne veșnic în inimile noastre. Îți mulțumim pentru tot ce ne-ai oferit întreaga ta viață cu multă dragoste și bunătate. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Copiii Aurel, Emilia și Viorel cu familiile

(IZ637251)

In memoriam PAL IOAN și PAL GHEORGHE. Au trecut 10 ani de lacrimi și durere. Sunteți prezenți mereu în sufletele noastre.

Familia îndoliată.

(IZ744290)

MULȚUMIRI DECESE

Mulțumim pe această cale celor care au fost alături de noi în momentele de durere pricinuite de pierderea celui ce a fost ing. GHEORGHE IGAZ din Ciumești; Primăria Ciumești (primar Lochli Mihai); Primăria Sanislău; Primăria Micula (primar Doboș Istvan), Școala Generală Micula (director Doboș Csaba), Camera Agricolă Județeană (director Fodor Istvan), rude, prieteni, apropiați.

Familia.

(IZ521273)