DECESE

Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum cînd ființa cea mai dragă nouă, soție, mamă, bunică și soacră MACOVEI VERONICA, a plecat pentru totdeauna. O lumînare aprinsă și gîndurile noastre vor fi mereu la tine. Dumnezeu să o odihnească în Împărăția Cerului. Înmormîntarea are loc azi, luni 14.12.2015 ora 14.00 la cimitirul reformat de pe strada Rodnei.

Familia greu încercată.

(IZ756196)

Firul vieții s-a frînt pentru o veșnicie, cuvintele nu pot exprima durerea care s-a așternut în sufletele noastre draga noastră nașă VERONICA MACOVEI, acum cînd ai plecat pe drumul fără întoarcere și ai lăsat un gol mare în sufletele noastre. Bunul Dumnezeu să așeze sufletul ei în Împărăția Cerurilor.

Finii Mărioara și Ghiță Pop cu familia

(IZ873181)

Cu inimile împietrite de durere, ne luăm rămas - bun de la iubitul nostru soț, tată, socru și bunic ing. GHEORGHE IGAZ din Ciumești. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Dormi în pace suflet nobil și drag.

Familia

(IZ972981)

Cu mare durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a celei ce a fost mamă, bunică, soacră, mătușă și cuscră iubitoare NAN FLORICA (născută HAVRINCEA). Vei rămîne în inimile noastre mereu! Priveghiul are loc azi, luni 14.12.2015 ora 17.00, iar înmormîntarea va avea loc marți 15.12.2015 ora 13.00 la cimitirul Pietroasa.

Familia îndoliată.

(IZ227590)

S-a oprit o inimă, a dispărut un suflet, cuvintele sunt neputincioase în exprimarea nemărginită a durerii care ne-a cuprins acum cînd ne despărțim de scumpul nostru soț, tată, frate și cumnat STEFANICS IANOS ZOLTAN. Dumnezeu să te odihnească în pace! Înmormîntarea va avea loc marți 15.12.2015 ora 15.00 la Cimitirul de pe strada Rodnei.

Soția Rozalia și fiul Roland.

(IZ546110)

Un gînd de alinare și mîngîiere verișorilor noștri la ceas de grea încercare pricinuite de pierderea mamei VERONICA MACOVEI (STRUȚ). Odihnească-se în pace!

Verișoarele Dorina, Lenuța și Lucreția cu familia

(IZ122206)

Ai plecat din lumea aceasta / Și despărțirea a fost grea / Rămas-a doar un nume / Ce-i scris pe crucea ta. Și crucea ta stă dreaptă / Cu aripile-n vînt, / Parcă cu drag ne așteaptă / La tristul tău mormînt. Durerea din sufletele noastre a rămas aceeași și la plecarea în eternitate a scumpului nostru tată, socru și bunic RĂUȚOIU NICOLAE. Priveghiul are loc azi, luni 14.12.2015 ora 18.00 la capela cimitirului Cap Pod Decebal. Înmormîntarea va avea loc marți 15.12.2015 ora 14.00 la același cimitir.

Familia îndoliată.

(IZ158033)

Colind de jale și durere / VERONICA MACOVEI STRUȚ / Ne-ai pricinuit / Crăciunul va fi trist și gol / Colindele sunt mute / Doar lacrimile noastre curg / În rîuri, multe, multe / Nimic nu va mai fi la fel / Veghează-ne din cer, vărucă și mătușă dragă. Rămas bun și somnul lin.

Rodica și Ciprian Oros - Zima, Vasile Zima și familia, Ileana Zima și familia, Gheorghe Zima și familia, Maria și Claudiu din Sebeș, Șoru și Anca Sabău, Miti și Ica Sabău, Simona și Nicu Bontea

(IZ793935)

După o lungă suferință a încetat din viață la vîrsta de 97 ani iubita noastră mamă, bunică, străbunică și stră-străbunică OLAH IULIANA. Înmormîntarea va avea loc marți 15 decembrie în cimitirul de pe strada Liviu Rebreanu.

Familia îndurerată

(IZ388211)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a celei care a fost cea mai bună mamă și bunică BOITOR MARIȚA VIORICA. Înmormîntarea va avea loc marți, 15.12.2015 ora 13.00 la Cimitirul Reformat de lîngă gară.

Fiicele Adriana, Bea și nepoatele.

(IZ246225)

Cu inimile pline de lacrimi și tristețe deplîngem încetarea din viață a surorii noastre VIORICA BOITOR. Dumnezeu s-o călăuzească spre odihna veșnică.

Surorile Betty și Mărioara, cumnații Ștefan și Ioan

(IZ398112)

O inimă a încetat să bată, un suflet bun s-a ridicat la cer iar noi ne luăm rămas bun de la bunul nostru tată și bunic MUREȘAN VASILE. Priveghiul are loc azi 14 decembrie, la ora 18.00, la capela cimitirului de pe strada Liviu Rebreanu, iar înmormîntarea va avea loc marți 15 decembrie 2015, la ora 12.00, la cimitirul de pe strada Liviu Rebreanu. Dumnezeu să te așeze în rîndul celor drepți și să îți dea odihnă veșnică.

Fiica Lavinia Molnar cu familia

(IZ277571)

CONDOLEANȚE

În aceste clipe grele de suferință și durere aducem alinare și mîngîiere cumnatei noastre la trecerea în neființă a mamei sale. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia Nistor Vlad

(IZ402439)

Suntem alături de Simona Vancea și fetele Iulia și Mara în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei și bunicii iubite. Dumnezeu s-o odihnească în pace pe MACOVEI VERONICA.

Prietena Camelia Nojea cu familia

(IZ271714)

COMEMORĂRI

Amintiri dragi împletite cu lacrimi de dor este ceea ce simțim azi, cînd se împlinesc 12 ani de cînd a plecat dintre noi dragul nostru soț, tată și bunic GASPAR PAUL. Te vom păstra în inimile noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Soția Ibike, fetele Jutka și Ibici, ginerii: Istvan, Horea și nepoții Dettike și Istike.

(IZ450768)

Au trecut 26 de ani de cînd ai plecat dintre noi dar ai rămas mereu în inimile noastre dragul nostru MOROZ MIHAI.

Soția Florica, copiii Mihaela și Florin cu familiile.

(IZ572463)

Viața nu mai e aceeași... timpul trece... toate trec, pînă și eu prin timp mă plimb și înțeleg că nu există consolare, nici măcar după 3 ani... Te iubesc mamă. Nu există nici întoarcere în timp, nici cineva care să îți imite măcar locul.... nu există nimeni... Există doar momentele cu tine păstrate adînc în inimă și în gînd, doar durerea că te-am pierdut și sentimentul de iubire la care nu pretinde nimeni... Reamintim celor care au cunoscut-o: VILAND MARIA MAGDALENA că se împlinesc 3 ani de cînd destinul ne-a luat-o.

Fiica Diana, Mark, Gyurika

(IZ649690)

Azi ne doare sufletul mai mult ca niciodată, nu ești aici cu noi și ne e dor de tine iubitul nostru soț, tată, socru și bunic PAL ALEXANDRU NICU. Sunt 10 ani de cînd la ceruri ai urcat, căci Dumnezeu te-a vrut la El și ai plecat. Timpul nu așterne uitarea ci adîncește durerea, lacrimile noastre vor păstra curat drumul amintirilor și a clipelor dragi petrecute împreună. Ne este dor de tine... ne-a fost și ieri... cum ne va fi și mîine! Doamne, te rugăm să ai grijă de sufletul lui bun.

Soția Rodica, fiul Nicu, nora Nicoleta și nepotul Alex.

(IZ953196)