DECESE

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi iubitul nostru tată, socru și bunic KUDRICS LAZAR. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia Haidu Tiberiu și Ioana cu copiii

(IZ623047)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi ne despărțim de dragul meu soț KUDRICS LAZAR. Înmormîntarea are loc azi, 12.12.2015, la ora 13:00 la cimitirul ortodox din Medieșu Aurit. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Soția Kudrics Maria

(IZ610995)

Ce trist e atunci, cînd tata nu-i. Pustie-i casa orișicui. Mereu ne vom aminti de un om minunat. Sufletul tău va fi mereu în cer într-o stea strălucitoare și ne va privi cu multă dragoste dragul nostru tată KUDRICS LAZAR. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fiul Adi cu familia și nepotul Adrian Lazar

(IZ836338)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață la 78 de ani a celui care a fost iubitul nostru soț, tată, bunic, socru, frate, cumnat POP IOAN EUGEN. Priveghiul va avea loc la ora 17:00, sîmbăta, înmormîntarea la ora 12:00 duminică la cimitirul reformat pe strada Rodnei.

Familia îndurerată

(IZ339916)

Cu inimile frînte de durere anunț încetarea din viață a celei care a fost cea mai bună soție AVRAM FLORICA. Te voi păstra veșnic în sufletul meu. Înmormîntarea va avea loc duminică 13 decembrie 2015, ora 14.00, la cimitirul de pe strada Rodnei.

Soțul îndurerat Ghiță Avram

(IZ458250)

Cu adîncă durere în suflete, ne luăm rămas bun de la draga noastră tuși- AVRAM FLOARE. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre.

Nepoții: Raluca Maer (Rogoz) cu soțul Raul, Raul Rogoz cu prietena Roxana.

(IZ820084)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi, de la adevărata și buna noastră fiică, soră și cumnată AVRAM FLOARE. Dormi în pace, suflet blînd.

Mama Iuliana Irimian, sora Maria Rogoz, cumnatul Ionel Rogoz.

(IZ447286)

Ce trist e atunci cînd mama nu-i/ Pustie-i casa orișicui/ Mereu ne amintim de un om minunat și special/ Cînd de pe această lume a plecat/ Și despărțirea a fost grea/ Rămas-a doar un nume/ Ce-i scris pe crucea ta. Și crucea ta stă dreaptă/ Cu aripile-n vînt/ Parcă cu drag ne-așteaptă/ La tristul tău mormînt. Te iubim pentru totdeauna scumpa și sfînta noastră mamă, soacră și bunică AVRAM FLOARE. Dumnezeu să te odihnească în pace. Fii în continuare îngerul nostru.

În veci nemîngîiată, fiica ta Alina cu familia, Cristian și Alessia Petraș.

(IZ440220)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi, ne despărțim de scumpul nostru tată și socru TEREBEȘI VASILIU DUMITRU. Bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul în dreapta Sa și să-ți dăruiască odihnă veșnică! Înmormîntarea va avea loc duminică, 13 decembrie, ora 12.30 în loc. Mădăras la capela cimitirului.

Fiica Sima Ileana cu soțul Vasile.

(IZ270892)

Cu lacrimi în ochi și cu o mare durere în suflete, ne luăm rămas bun de la bunicul TEREBEȘI VASILIU DUMITRU. Dumnezeu să-ți dea liniște veșnică în Împărăția Sa.

Nepoții Cristian, Simona și Natalia cu familiile.

(IZ734364)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi, iubitul nostru soț, tată și bunic TEREBEȘI VASILIU DUMITRU. Dumnezeu să te binecuvînteze! Înmormîntarea va avea loc duminică, 13 decembrie, ora 12.30 în loc. Mădăras la capela cimitirului.

Soția Terebeși Cornelia

(IZ573002)

Ne luăm rămas bun de la nașa noastră dragă AVRAM FLORICA. Fie-ți țărîna ușoară.

Finii Nelu și Maria Goste

(IZ137135)

Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a celei care a fost mamă și bunică FECHETE ELISABETA. Dumnezeu să o odihnească. Înmormîntarea are loc azi 12.12.2015, ora 13.00, la cimitirul de pe strada Amațului.

Familia îndoliată

(IZ227968)

CONDOLEANȚE

Regretăm trecerea la cele veșnice a fostei noastre colege, maistra AVRAM FLORICA și transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Conducerea și colegii de la SC Mondiala SA

(IZ370625)

Vom păstra vie în gîndurile noastre amintirea fostei noastre colege, maistra AVRAM FLORICA și transmitem sincere condoleanțe familiei. Dormi în pace!

Sindicatul Liber Mondiala

(IZ351366)

Împărtășim durerea și suferința familiei Kudrics Maria la despărțirea de soțul KUDRICS LAZAR. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Pop Ioan și Rodica

(IZ976161)

Cu adîncă durere ne luăm rămas bun de la cel care a fost colegul nostru GOCS TIBERIU. Dumnezeu să-l odihnească.

Conducerea SC Saturn SA

(IZ579117)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru colega noastră Nistor Mihaela, la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea mamei dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Colegii de birou

(IZ932182)

Suntem alături de colega noastră Mihaela Nistor acum cînd se desparte de mama dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Colegii de la UM0573 Satu Mare

(IZ483493)

Suntem alături de verișoara noastră Sima Ileana și familia îndurerată la trecerea în neființă a tatălui drag. Sincere condoleanțe.

Fam. Ilie și Chira

(IZ755661)

Suntem alături de voi, Ghiță, Alina și Mihaela în aceste momente triste cînd vă despărțiți de iubita voastră soție și mamă FLORICA AVRAM. Sincere condoleanțe.

Familia Iederan Vasile, Maria, Mircea și Alexandru

(IZ701601)

Compasiune și sincere condoleanțe familiei Avram Gheorghe și nora noastră Alina, Cristi și Alessia în marea durere pricinuită de pierderea soției și mamei dragi AVRAM FLORICA. Părintele Ceresc s-o așeze alături de cei buni și drepți în Împărăția Sa iar pe cei îndoliați să-i mîngîie și să-i întărească.

Familia Petras Gheorghe și Maria

(IZ540339)

COMEMORĂRI

Azi se împlinesc 10 ani de cînd ne-ai părăsit scumpul nostru soț, tată, bunic și străbunic NEȘTE IOAN. Nu te vom uita niciodată.

Soția Florica și familia

(IZ200134)

Te-ai stins puțin cîte puțin sub privirile mele neputincioase plecînd prea devreme dintre noi. Te-am iubit prea mult și te-am pierdut. Azi se împlinesc 6 săptămîni de cînd inima ta a încetat să bată. Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște dragul meu soț MĂLUREANU GHEORGHE. Te voi plînge mereu.

A ta soție și copiii

(IZ693482)

Au trecut 2 ani de la dispariția celui care a fost soț, tată, socru și bunic SIBIAN GHEORGHE. Dumnezeu te-a vrut la El și te-a luat în bolțile cerești lăsînd în urmă lacrimi de durere. Ne este dor de tine, ne-a fost și ieri, ne va fi și mîine, vei rămîne veșnic în inimile noastre și te vom plînge mereu. Fie ca Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace.

Soția Maria, fiii Ghiță și Dănuț cu familiile lor

(IZ445583)

Tristețea, lacrimile și durerea din sufletele noastre au rămas aceleași acum la un an de cînd a plecat dintre noi iubitul nostru soț, tată și bunic PTEANCU GHEORGHE. Timpul trece, anii zboară, dar oamenii dragi îți rămîn mereu în suflet. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!

Soția Lenuța, fiul Marcel, nora Delia și nepoata Cristina

(IZ798219)

Ne lipsești atît de mult... Ne lipsește bunătatea, dragostea cu care ne-ai înconjurat. Dumnezeu te-a vrut la El și ai plecat... Doar amintiri împletite cu lacrimi de durere au mai rămas acum cînd au trecut 6 luni de cînd nu mai ești printre noi draga noastră LUCIA SAS. Candela neuitării a dragostei pentru tine va arde mereu. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Soțul, copiii și nepoții

(IZ184172)

Comemorăm astăzi doi ani de la trecerea în neființă a dragului nostru tată, socru și bunic TEREBEȘI GHEORGHE. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!

Familia

(IZ128774)

Au trecut 6 săptămîni de la cea mai neagră zi din viața mea, zi în care dragul meu soț SIMON ANDREI (BANDI) m-a părăsit pentru totdeauna. Sunt profund îndurerată, cuvintele nu îmi sunt de nici un ajutor în a-mi exprima durerea pe care o simt. Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște, scumpul meu soț.

Soția Eniko

(IZ131194)

Azi ne doare sufletul mai mult ca niciodată, nu ești aici cu noi și ne e dor de tine iubitul nostru soț, tată, socru și bunic PAL ALEXANDRU NICU. Sunt 10 ani de cînd la ceruri ai urcat, căci Dumnezeu te-a vrut la El și ai plecat. Timpul nu așterne uitarea ci adîncește durerea, lacrimile noastre vor păstra curat drumul amintirilor și a clipelor dragi petrecute împreună. Ne este dor de tine... ne-a fost și ieri... cum ne va fi și mîine! Doamne, te rugăm să ai grijă de sufletul lui bun.

Soția Rodica, fiul Nicu, nora Nicoleta și nepotul Alex.

(IZ953196)