DECESE

Cu mare tristețe deplîngem dispariția fulgerătoare a iubitului nostru tată, socru, bunic KATONA IOSIF. Isus și Sfînta Fecioară cea milostivă și degrabă rugătoare pentru noi, să-l călăuzească spre odihna veșnică.

Fiul Iosif, nora Erzsike și nepoata Susana

(IZ290846)

Cu adîncă durere în suflet, anunțăm încetarea din viață la 82 de ani, a tatălui SAV VASILE. Slujba de înmormîntare azi, 11.12.2015, ora 13.00 în localitatea Supuru de Jos. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fiica Aurica Micle cu soțul Vasile, nepoții Dana cu soțul Daniel, Cristian cu soția Ioana, strănepoții Riana și Ionuț

(IZ550887)

Ce trist e atunci cînd tata nu-i, pustie-i casa orișicui. Mereu ne amintim de un om minunat și special, sufletul tău va fi mereu în cer, într-o stea strălucitoare și ne va privi cu dragoste eternă, PINTEA SANDOR.

Fiica Eniko, ginerele Feri și nepoțica Sofia

(IZ917882)

Cu inimile frînte de durere, anunțăm încetarea din viață a celui care a fost pentru noi, cel mai bun soț și tată PINTEA SANDOR. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Înmormîntarea va avea loc astăzi, 11 decembrie, ora 14.00 la cimitirul din Botiz.

Soția Elisabeta și fiica Eniko

(IZ956661)

Cu durere în suflet plîngem trecerea în neființă a celui care a fost BETEA VASILE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Bordac Daniela și familia

(IZ697233)

CONDOLEANȚE

Sincere condoleanțe familiei Betea Nicolae, la despărțirea de tatăl său drag. Dumnezeu să-l ierte.

Familia Ștefan Coșarca.

(IZ336265)

Suntem alături de familia Bumb Vasile și Maria acum cînd se despart de mama, bunica și soacra dragă. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Fam. Mare Maria și Marin

(IZ640951)

COMEMORĂRI

Ne lipsești atît de mult....ne lipsește bunătatea, dragostea cu care ne-ai înconjurat. Dumnezeu te-a vrut la El și ai plecat... Doar amintiri împletite cu lacrimi de durere au mai rămas acum, cînd au trecut 5 ani de cînd nu mai ești printre noi, dragul nostru soț, tată, socru și bunic POP GHEORGHE. Candela neuitării și a dragostei pentru tine va arde mereu. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Soția Ana și fiul Ionel

(IZ305340)

Nimic nu este mai dureros în viață ca despărțirea de o ființă dragă. Timpul trece, dar durerea din sufletele noastre a rămas aceeași ca în urmă cu 5 ani, cînd dragul nostru tată, socru și bunic POP GHEORGHE, a plecat pe dumul veșnic, lăsînd în inimile noastre un gol imens. Dumnezeu să-ți vegheze și să-ți dea odihnă veșnică.

Fiica Gabriela, ginerele Alin și nepoatele Olimpia și Andrada

(IZ439708)

Sunt 40 de zile de cînd am dori să-ntoarcem timpul înapoi, amintirea unui suflet blînd și drag, a unei inimi care s-a stins prea repede. O amintire vie, o rugăciune și un pios omagiu pentru scumpul nostru naș BĂLAJ IOAN.

Familia Tamas Claudiu

(IZ250731)

Cu imens dor în suflet, regrete și multe amintiri, comemorăm decesul prematur, acum 40 de zile, a iubitului nostru soț, tată, socru și bunic BALAJ IOAN, un om excepțional, vesel, altruist.

Soția Lenuța, Minodora cu familia, Aleodor cu familia.

(IZ923845)

Azi se împlinesc 10 ani de cînd ne-ai părăsit scumpul nostru soț, tată, bunic și străbunic NEȘTE IOAN. Nu te vom uita niciodată.

Soția Florica și familia

(IZ200134)

Tristețea și durerea din sufletele noastre au rămas aceleași acum la împlinirea unui an de cînd iubita noastră mamă, soacră și bunică BARATH VIORICA ne-a părăsit pentru totdeauna. Nu te vom uita niciodată.

Familia Barath

(IZ678835)