CONDOLEANȚE

Sincere condoleanțe pentru colegul nostru Lutz Emerik în marea durere pricinuită de moartea tatălui său.

Colegii de la L.P.S Satu Mare

(IZ779846)

În aceste momente de mare durere, pricinuite de trecerea în neființă a tatălui drag, transmitem familiei Bordac Rodica și Betea Nicolae, gînduri de alinare și întreaga noastră compasiune.

Familia Betea Toma și Maria

(IZ956909)

Ne-a părăsit subit un om deosebit, un prieten adevărat VASILE BETEA. Vestea ne-a șocat și întristat. Suntem alături de familia îndurerată. Sincere condoleanțe.

Familia Sasu

(IZ678414)

Suntem alături de colega noastră Viorica Bodea în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui iubit. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Maria, Vera, Sanda, Ionel și Romeo

(IZ915192)

Transmitem întreaga noastră compasiune colegei noastre Viorica Bodea la trecerea în eternitate a tatălui ei drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colectivul Colegiului Național "Ioan Slavici" Satu Mare

(IZ559173)

Sincere condoleanțe familiei Pasca Ioan la trecerea în neființă a bunicii dragi.

Colegii din cadrul SICE al IPJ Satu Mare

(IZ984103)

Sincere condoleanțe familiei Betea în aceste momente grele cînd se despart de iubitul lor tată, soț, bunic și frate VASILE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Vica și Teodor Hodor

(IZ165551)

Suntem alături de colega noastră Viorica Bodea și ne exprimăm compasiune la despărțirea de tatăl drag.

Colegele bibliotecare

(IZ911511)

Sincere condoleanțe familiei Betea Nicolae și Bordac Rodica la pierderea celui ce a fost tată, socru și bunic.

Cu respect familia Berende Iacob

(IZ691293)

Vom păstra vie în gîndurile noastre amintirea vărului nostru DĂRĂBAN IONICĂ. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească.

Familia Crăciun Ștefan și Vasile

(IZ285815)

Suntem alături de familia fostului nostru prieten drag VASILE BETEA a cărui inimă caldă și prietenoasă a încetat să bată. Sincere condoleanțe.

Familia Dinca

(IZ136086)

Cu mare tristețe în suflet, deplîngem dispariția fulgerătoare a lui BETEA VASILE. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe.

Ninel și Natalia

(IZ932839)

COMEMORĂRI

"A mai trecut un an, dar ceea ce porți în adîncul inimii, nu se poate pierde prin moarte"(Goethe). Dormi în pace!

Soția și fetele.

(IZ134122)

În postul Sf. Crăciun, Dumnezeu a vrut să te ia de lîngă noi. Despărțirea a fost grea și cu sufletele cernite, azi comemorăm 6 ani de la plecarea ta în eternitate, draga noastră soră, mătușă și cumnată TĂMAȘ ELENA (ICA). Te vom iubi și te vom plînge mereu. Dumnezeu să te odihnească.

Familia.

(IZ853450)

Cu nemărginită tristețe și durere, anunțăm că azi se împlinește 1 an de cînd cea mai bună și mai devotată bunică COCAN SUSANA, s-a mutat la Domnul. Bunul Dumnezeu să așeze sufletul tău în corturile drepților, să te numere cu sfinții și să-ți dăruiască odihnă eternă. Te iubim enorm.

Nepoții tăi dragi Larisa cu soțul Alin și Grațian.

(IZ771586)

În urmă cu 7 ani a plecat neașteptat, nedrept și mult prea devreme la ceruri, dragul nostru tată, soț și bunic BANC PETRU, un om bun și iubit de toți cei ce l-au cunoscut. Dormi în pace!

Soția Maria, fiica Mariana, fiul Petru, ginerele Csaba, nora Monica și nepoții Maximilian, Gabriel și Dominik

(IZ893971)

Azi se împlinește 1 an de cînd Bunul Dumnezeu a hotărît să te cheme la El, după lungă și grea suferință, scumpa noastră mamă, bunică, soacră OLARU-COCAN SUSANA. Bunul Dumnezeu să-ți dăruiască odihnă veșnică.

Familia Olaru: copiii, nepoții, nora și ginerii.

(IZ734873)

Tristă zi de aducere aminte, cînd în urmă cu 4 ani ai plecat pentru totdeauna dintre noi, brusc, lăsîndu-ne un gol imens în sufletele noastre împietrite de durere și neputincioase, fără să îți spunem cît de mult te-am iubit și cît de mult ai însemnat pentru noi, draga noastră mamă, soție, soră ZSIGMUND EVA ERZSEBET. Amintiri dragi, dor nespus și multe lacrimi sunt tot ce ne-a rămas. Te vom iubi mereu.

Familia

(IZ330531)

Păstrîndu-i amintirea neștearsă îi aducem azi un omagiu de nespusă dragoste și prețuire tăticului și soțului nostru VARGA GEZA la împlinirea a 5 ani de cînd a plecat dintre noi. Vei rămîne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Soția Rodica și fiica Giulia

(IZ398833)