DECESE

Cu adîncă durere în suflet, anunțăm încetarea fulgerătoare din viață a soțului și tatălui BOULER GHEORGHE (GYURIKA). Slujba de înmormîntarea azi, 09.12.2015, ora 13.00 la capela cimitirului romano- catolic din Ardud. Odihnește-te în pace!

Soția Marika și fiica Ingrid cu soțul Ovidiu

(IZ184487)

Un suflet bun și blînd s-a înălțat la cer. Nu te vom uita niciodată și-ți vom păstra o veșnică amintire, dragul meu naș GYURIKA. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Kinga și Zoltan

(IZ771577)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi, ne despărțim de cumnatul nostru GYURIKA. Dumnezeu să-ți dea liniștea veșnică în Împărăția Sa.

Familia Kis, Boldan, Miszig Terezia

(IZ399701)

O inimă a încetat să bată, un suflet s-a ridicat la cer. Ne despărțim cu durere în suflet de cel care ne-a fost soț, tată, socru, bunic LUTZ MARTIN la 80 ani. Priveghiul are loc miercuri, 9 decembrie, ora 15:00 și înmormîntarea va avea loc joi, 10 decembrie ora 13:00 la capela cimitirului din comuna Terebești. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia îndoliată

(IZ972384)

FARKAS ELISABETA EVA te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Înmormîntarea va avea loc 09.12.2015 în cimitirul de pe strada Amațului, ora 13:00.

Familia îndoliată

(IZ420966)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi ne despărțim de dragul nostru soț, tată și bunic BETEA VASILE. Înmormîntarea va avea loc joi 10 decembrie, ora 11.00, la capela din cimitirul reformat de lîngă gară. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia

(IZ528421)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi suntem alături de colega noastră Dărăban Felicia la trecerea în neființă a soțului. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colectivul Oficiului Poștal Medieșu Aurit

(IZ778296)

CONDOLEANȚE

În aceste clipe de suferință și durere, aducem alinare și mîngîiere prietenei și colegei Bouler Maria, la trecerea la cele veșnice a soțului drag BOULER GHEORGHE. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Micu Florica cu familia.

(IZ781602)

În aceste clipe de suferință și durere, aducem alinare și mîngîiere prietenei și colegei Bouler Maria, la trecerea la cele veșnice a soțului drag BOULER GHEORGHE. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Colegii de la Primăria Ardud

(IZ333130)

Suntem alături de colega noastră, doamna educatoare Conț Floare, în marea pierdere pricinuită de trecerea în neființă a soacrei ei dragi. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Colegii de la Școala Gimnazială Racșa.

(IZ771018)

Sincere condoleanțe și toată compasiunea familiei Pop Ovidiu Nicolae și Ingrid acum cînd se despart de cel care a fost socru și tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colegii de la ECEuro Dry și Nova Brand SRL

(IZ756427)

Împărtășim durerea familiei Betea acum cînd se despart de soțul și tatăl drag. Nu te vom uita niciodată dragul nostru vecin VASILE. Să-ți fie țărîna ușoară.

Familia Pop Ioan și Jenica

(IZ262357)

Suntem alături de Mărioara Betea, Rodica și Nicu în aceste momente de mare durere pricinuită de trecerea în neființă a celui care a fost VASILE BETEA un om de mare omenie. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Asociația de locatari b-dul Transilvania nr. 11

(IZ669760)

Transmitem sincere condoleanțe prietenului nostru Nicolae Betea și întregii familii în aceste clipe triste cînd se despart de de cel care a fost BETEA VASILE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Petruț

(IZ396814)

COMEMORĂRI

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre, dragă mamă, soacră și soție TARȚA MARIA, acum cînd s-au scurs cinci ani de la plecarea ta. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Fiul Bogdan, Georgiana și soțul Vasile.

(IZ327200)

MULȚUMIRI DECESE

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la conducerea pe ultimul drum al celui care a fost APAN VASILE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia îndoliată

(IZ303184)