DECESE

A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat și a pierdut. S-a stins cu ochii înlăcrimați și privirile pline de deznădejde și durere. A lăsat în urma lui un gol imens. Singurul loc de unde nu îl poate lua nimeni este inima noastră și unde vei rămîne veșnic dragul nostru frate MOROJAC IOAN. Dumnezeu să te odihnească în pace. Înmormîntarea va avea loc miercuri, data de 09.12.2015 la ora 13:00 în Tur.

Sora Lenuța Huzău cu familia

(IZ936007)

Cu durere în suflet anunț încetarea din viață a tatălui meu BUNNA LAJOS. Rămînem pe veci nemîngîiați.

Fiul Buna Lajos cu soția Maria și nepoții Antonio și Maya

(IZ889217)

Recunoștință, dragoste și lacrimi, pentru tot ce a însemnat pentru mine tatăl meu drag BUNNA LAJOS. Să-ți fie țărîna ușoară...

Pe veci nemîngîiata a ta fiica Rodica cu familia

(IZ227002)

Dragul meu tată, m-ai lăsat pe veci nemîngîiată, te-am dus peste tot să-ți salvez viața, dar voia Domnului a fost alta. Te conduc pe ultimul drum azi 08.12.2015, ora 13.00, la cimitirul Înălțarea de pe drumul Careiului.

Cu sufletul sfîșiat de durere fiica Lia cu soțul Vasile Creț și nepoatele Liuța și Codruța cu soțul Luciano

(IZ148484)

Dragul meu soț BUNNA LAJOS cu multă durere în suflet mă despart de tine după 50 de ani petrecuți la bine și la greu. Vei rămîne mereu în sufletul meu.

Îndurerata soție Maria Bunna

(IZ787181)

Ai plecat din lumea aceasta / Și despărțirea a fost grea, / Rămas-a doar un nume, ce-i scris pe crucea ta. / Și crucea ta stă dreaptă, cu aripile-n vînt / Parcă cu drag ne așteaptă la tristul tău mormînt. Durerea din sufletele noastre a rămas aceeași și la plecarea în eternitate a scumpului nostru tată, socru și bunic BUNNA LAJOS. Înmormîntarea va avea loc azi, la ora 13:00 la Cimitirul Ecumenic Înălțarea strada Careiului.

Fiul Ioan cu soția și familia

(IZ426342)

CONDOLEANȚE

Împărtășim durerea familiei Moldovan acum cînd se despart de tatăl lor drag trecut la cele veșnice.

Familia Horșia.

(IZ982590)

Suntem alături de vecina Creț Lia și familia ei, la durerea mare pricinuită de moartea tatălui BUNNA LAJOS. Să se odihnească în pace.

Gyongyi, Lena, Edit, Jutka

(IZ916184)

Sincere condoleanțe și compasiune prietenului nostru Emil și Marius Moldovan în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a tatălui lor drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Turbui Cristian

(IZ201008)

În aceste momente de mare durere pricinuite de trecerea în neființă a tatălui drag, transmitem prietenilor noștri Emil și Tina Moldovan gînduri de alinare și întreaga noastră compasiune.

Familia Pop Florin și Cristina

(IZ908757)

COMEMORĂRI

Ne lipsești atît de mult... ne lipsește bunătatea, dragostea cu care ne-ai înconjurat. Dumnezeu te-a vrut la El și ai plecat...Doar amintiri împletite cu lacrimi de durere au mai rămas acum cînd au trecut 4 ani de cînd nu mai ești printre noi, dragul nostru DORIN DOBROKA. Candela neuitării și a dragostei pentru tine va arde mereu. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Sora cu familia și părinții

(IZ446095)

Cu aceeași tristețe, comemorăm 25 de ani de la trecerea în neființă a prof. KRUZLICS IOSIF, soț și tată iubitor. Păstrăm amintirea lui neștearsă.

Soția și fiul

(IZ135792)

Păstrîndu-i amintirea neștearsă, îi aducem azi, 08.12.2015, omagiu de nespusă dragoste și prețuire dragului nostru CHEREJI VALER, soț, tată, socru și bunic, la împlinirea a 7 ani de cînd a plecat dintre noi. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Soția Florica, fiicele Camelia și Raluca, Vlad și Sofia

(IZ787801)

A trecut un an de la dispariția celui care a fost ec. LOHAN MIHAI, directorul Ag. BRD Negrești Oaș, un om de o înaltă ținută morală. Vei rămîne veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Colectivul Suc. Satu Mare

(IZ769855)

Ne amintim cu drag de cel care a fost ec. LOHAN MIHAI, directorul Ag. BRD Negrești Oaș, acum la trecerea unui an de la dispariția sa prematură. Vei fi veșnic în sufletele noastre. Odihnește-te în pace!

Colectivul Ag. Negrești Oaș.

(IZ266497)

Tristă și îndurerată este această zi de 8 decembrie cînd se împlinesc 6 luni de cînd scumpa noastră mamă, soacră și bunică BOLDAN MARIA ne-a părăsit pentru totdeauna respectiv 30 de ani de cînd dragul nostru tată, socru și bunic BOLDAN VASILE a plecat și el la cele veșnice. Vom păstra veșnică amintirea voastră în sufletele noastre și vă vom iubi mereu. Dumnezeu să vă odihnească în pace.

Fiica Doinița, ginerele Cornel și nepoții Cristian și Daniela cu familiile

(IZ550086)

Se fac opt ani, iar sufletele noastre sunt la fel de amărîte. Acel gol din suflete este acolo și nu se poate umple cu nimeni și nimic! Familia nu este întreagă și nu va fi în veci fără tine. Suntem fără de tine de atîția ani, iar timpul parcă nu ne ajută cu nimic, nu face decît să treacă. Nu te vom uita niciodată dragul nostru FLORIN NISTEA.

Fiica Janeta, mama Florica, tata Marin, fratele Adrian cu soția Loredana și fiica lor Sofia, te poartă în suflet și te vor iubi veșnic

(IZ317254)

In memoriam LEONTIN SĂLĂJAN 02.04.1958 - 08.12.1978 Dormi în pace, suflet blînd!

Familia

(IZ374081)