DECESE

Ai plecat din lumea aceasta și despărțirea a fost grea. Rămas-a doar un nume, ce-i scris pe crucea ta. Și crucea ta stă dreaptă, cu aripile-n vînt, parcă cu drag ne-așteaptă la tristul tău mormînt. Durerea a rămas în suflet, dragul meu frate și unchi OTRAVĂ AUREL. Înmormîntarea are loc azi, 07.12.2015, ora 15.00 la cimitirul cap Pod Decebal. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Sora Palcău Lucica, nepoții Palcău Nelu cu familia, Palcău Flaviu cu familia și strănepoții Palcău Ionuț cu familia, Palcău Florin cu soția, Palcău Cristian.

(IZ791849)

Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea și tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpului nostru frate, cumnat și unchi LĂPUȘTE IOAN (NANE). Dumnezeu să-l odihnească în pace. Priveghiul are loc azi, 07.12.2015, ora 17.00 la capela din Gelu. Înmormîntarea, 8 decembrie, ora 13.00.

Sora Eugenia Șuta cu soțul Mircea și nepoata Camelia Tătăran cu familia.

(IZ959807)

Cu sufletul îndurerat și ochii plini de lacrimi, mă despart de fiul meu NANE. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Mama îndurerată.

(IZ481817)

Lacrimile și cuvintele sunt neputincioase în fața durerii care ne apasă sufletele acum cînd ne despărțim de cea care ne-a fost cumnată și mătușă BARTA (TUROCZY) MARIA. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia Pop Adi, Andrea, Alexandra și Daniel.

(IZ286992)

O inimă a încetat să bată, un suflet bun s-a ridicat la cer. Mă despart cu durere în suflet de cea care mi-a fost soție BARTA (TUROCZY) MARIA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Soțul Turoczy Kalman.

(IZ513221)

Cu multă durere anunțăm trecerea la cele veșnice a celei ce a fost soție, mamă, bunică, soacră BARTA (TUROCZY) MARIA. Priveghiul are loc azi, 07.12.2015 la ora 18.00 iar înmormîntarea marți, 08.12.2015 la ora 14.00 în cimitirul reformat de pe strada Rodnei. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia îndoliată.

(IZ729706)

Lacrimi și durere ai lăsat în urma ta, draga noastră prietenă MIRELA. Amintirea ta va rămîne veșnic în sufletele noastre.

Familia Ionică Oprea.

(IZ735842)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de prietena și colaboratoarea noastră Florica Temian și de fiul ei Nicușor, căruia îi oferim toată compasiunea la trecerea în neființă a tatălui său. Dumnezeu să-l odihnească.

Colegii de la SC Sampax SRL.

(IZ615441)

Suntem alături de familia nașilor Mureșan Livia și Nicolae la trecerea la cele veșnice a fratelui și cumnatului APAN VASILE. Sincere condoleanțe.

Familia Hiripan Vasile și Lucia.

(IZ738261)

Sincere condoleanțe și compasiune pentru Daniel și Călin Apan la dureroasa despărțire de iubitul lor tată. Odihnă veșnică.

Familia Hiripan.

(IZ120001)

În aceste clipe de suferință și durere aducem alinare și mîngîiere finului nostru Lorand, la trecerea în neființă a mamei dragi BARTA (TUROCZY) MARIA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Nașii Cornel și Dana Hotca

(IZ329120)

Suntem alături de ginerele nostru Lorand în tristele momente prilejuite de trecerea în neființă a mamei dragi BARTA (TUROCZY) MARIA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Cuscrii Bonta Gheorghe și Felicia

(IZ615740)

În aceste momente grele, împărtășim durerea și ne alăturăm cu multă compasiune familiei Apan, la trecerea în neființă a celui care a fost un om deosebit, cu suflet mare, prietenos și un bun vecin, VASILE APAN. Fie ca Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în lumea celor drepți. Transmitem pe această cale familiei greu încercate sincere condoleanțe.

Asociația de Locatari mal stîng Someș, T2.

(IZ127015)

COMEMORĂRI

Cu nețărmurită durere în suflete, amintim împlinirea unui an, pe 7 decembrie, de la dispariția fulgerătoare a dragei noastre mame, soții, bunici KOPECZKY KLARA. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Familia.

(IZ437512)

MULȚUMIRI DECESE

Transmitem multe mulțumiri tuturor celor care au fost alături de noi cînd l-am condus pe ultimul drum pe dragul nostru ec. NICU COSORECI. Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată.

Familia veșnic îndurerată.

(IZ868464)