DECESE

Cu sufletele îndurerate anunțăm încetarea din viață a celui care a fost pentru noi cel mai bun soț, tată, socru și bunic ZOLCSAK LAJOS, la vîrsta de 85 ani. Înmormîntarea va avea loc sîmbătă 05.12.2015, orele 14.00, la cimitirul din comuna Lazuri.

Familia îndoliată

(IZ846899)

Cu multă durere anunțăm trecerea la cele veșnice a celui ce a fost fiu, tată, bunic, frate și cumnat APAN VASILE (născut în Potău) la vîrsta de 66 ani. Priveghiul va avea loc duminică, 6 decembrie 2015 la ora 18:00, la capela cimitirului greco - catolic de la gară, iar înmormîntare luni 7 decembrie 2015 la ora 13:00. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i țină sufletul aproape, între cei drepți.

Îndurerata familie

(IZ522164)

Cu sufletele îndurerate și ochi plini de lacrimi, ne despărțim de draga noastră soție, mamă, bunică BOBOI MARIA, născută DEMIAN. Înmormîntarea va avea loc duminică, 06.12.2015 la capela "Familia Popp", ora 13.00.

Familia

(IZ661564)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi, de la draga noastră bunică și străbunică HEBE ANA.

Nepoata Laura cu soțul Mugur și strănepoatele Teodora și Andra.

(IZ423936)

Cu adîncă tristețe și un gol imens în suflete anunțăm dispariția fulgerătoare dintre noi a iubitului nostru soț, tată, bunic și străbunic KIFOR NICOLAE. Priveghiul va avea loc sîmbătă, 5 decembrie ora 18:00, înmormîntarea duminică, orele 14:00 la cimitirul de lîngă gară. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Vei rămîne veșnic viu în sufletele noastre.

Familia îndurerată Kifor

(IZ449306)

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre, draga noastră bunică și străbunică HEBE ANA. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Nepoata Sonia cu soțul Andrei și copiii Tudor și Ilinca.

(IZ645187)

O floare, o lacrimă, o rugăciune pentru odihna veșnică înălțăm către cer pentru cea care afost draga noastră bunică HEBE ANA. Dumnezeu să o odihnească.

Nepotul Răzvan cu logodnica Daniela

(IZ850787)

Te-ai stins puțin cîte puțin sub privirile noastre neputincioase. Azi nu mai ești unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, scumpa noastră mamă și soacră HEBE ANA.

Fiul Vasile cu soția Viorica

(IZ261720)

Am pierdut astăzi, cînd am fi vrut să-i urăm sănătate și "la mulți ani" pe mama și soacra noastră HEBE ANȚUCA la cei 99 de ani. Dumnezeu ne-a ținut-o pînă la vîrsta aceasta venerabilă și îi mulțumim, rugîndu-l să o primească în Împărăția Sa. Nu te vom uita și vom păstra amintirea ta, alături de cea a tatălui nostru, rugîndu-ne pentru odihna și amintirea voastră veșnică.

Fiica Mimi și ginerele Tudor Bîlea

(IZ708887)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea fulgerătoare din viață a celei ce a fost cea mai bună soră a noastră DEAC ANA. Înmormîntarea va avea loc duminică, 6 decembrie ora 13:00 în localitatea Gherța Mare nr. 294. Suntem siguri că ai ajuns la Domnul, fii în continuare călăuza noastră. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică, nu te vom uita niciodată.

Fratele Grigore, Irina, Maria, Titia și Lena

(IZ595951)

Cu aceeași durere în suflet reamintim celor care l-au cunoscut că se împlinesc 5 ani de cînd destinul l-a luat de lîngă noi pe LUCIAN DEMIAN. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia

(IZ278441)

Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la colega noastră MIRELA FLOREA. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fam. Turda

(IZ931067)

Nu am putut să înțeleg cît de grea e despărțirea, dar înțeleg acum sora mea dragă, cînd mă gîndesc că am să te caut și nu am să te mai găsesc. Îmi rămîne un dor nestins în inima și amintirea ta. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Fratele Florentin

(IZ410530)

După o grea suferință a încetat din viață mama, soacra, bunica și străbunica GLODEAN ANA în vîrstă de 74 ani. Priveghiul are loc azi, ora 18.00, la capela cimitirului din Balta Blondă. Înmormîntarea va avea loc duminică, ora 13.00, în același loc. Dormi în pace mamă dragă.

Fiica Florica cu soțul Ghiță și nepoții Florin cu familia și Adrian cu familia

(IZ713927)

Cu adîncă durere în suflete, ne luăm rămas bun de la DĂRĂBAN LIVIA, care a fost soție, mamă, soacră și bunică. Înmormîntarea va avea loc duminică, 06.12.2015, ora 13.00, la capela ortodoxă din Sanislău. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia

(IZ111432)

Draga mea mamă, mai am atît de multe să îți spun, mai am atîta dragoste să îți ofer și cu toate acestea ai plecat repede de lîngă mine. Îți mulțumesc pentru viața, pentru iubirea ta necondiționată și eternă pe care o voi păstra cu sfințenie în inimă toată viața. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Fiul Mirel

(IZ422186)

Mare este durerea acum cînd ne despărțim de tine, dragă soră, cumnată și mătușă, vei rămîne veșnic în inimile noastre. Dormi în pace suflet blînd!

Florentina cu soțul Grigore, Hermina și Ștefania.

(IZ504769)

CONDOLEANȚE

Îmi iau rămas bun de la buna mea colegă FLOREA MIRELA. Să te odihnești în pace. Condoleanțe lui Mirel și Florentina.

Carmen Csiki

(IZ156819)

Regretăm mult dispariția bunului nostru prieten NICU COSORECI căruia îi dorim să ajungă cît mai curînd în Grădina lui Dumnezeu. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Familia Stanca V.

(IZ633016)

Sincere condoleanțe fiului meu Chifor Mirel pentru adînca durere pricinuită de pierderea mamei dragi FLOREA MIRELA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Adrian și Diana

(IZ167863)

Ne luăm rămas bun de la colega noastră FLOREA MIRELA. Ai plecat prea repede dintre noi. Condoleanțe familiei.

Colegii de la ACI Halmeu

(IZ878663)

Sunt alături de Nicușor Florica și Piruța în marea durere pricinuită de dispariția celui care a fost NICU COSORECI.

Dr. Varodi Radu

(IZ586594)

Împărtășim durerea familiei domnului director tehnic Zolcsak Sandor acum cînd se despart de bunul lor tată, socru și bunic plecat pe drumul fără întoarcere. Îi asigurăm de întregul nostru sprijin moral și afectiv.

Conducerea Woco Pipe System Components Rom SRL

(IZ221940)

Suntem alături de colegul nostru Zolcsak Sandor în greaua încercare prin care trece acum la despărțirea pentru totdeauna de tatăl lui drag. Transmitem prin această cale sincere condoleanțe.

Colegii de la Woco Pipe System Components Rom SRL

(IZ982751)

Regretăm trecerea la cele veșnice a prietenei noastre MIRELA FLOREA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate.

Familia Pop Victor și Maria

(IZ235210)

Suntem alături de întreaga familie acum la despărțirea de cel ce a fost un om de mare onestitate și un caracter puternic ec. COSORECI NICOLAE pe care moartea l-a răpus fulgerător lăsînd în urmă multă durere și întristare. Vei rămîne pentru noi, finii tăi o amintire frumoasă. Dormi în pace.

Viorel, Dana, Silvia Temian

(IZ279418)

Suntem alături de familia Bîlea în tristele momente prilejuite de trecerea în neființă a mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Zoran Iordache

(IZ323572)

Un rămas bun de la draga mea colegă MIRELA. Dumnezeu să te odihnească-n pace, iar familiei tale să-i dea putere să treacă peste această durere. Sincere condoleanțe și toată compasiunea întregii familii.

Familia Verona și Aurel Poliac

(IZ287994)

MIRELA noastră dragă, ai obosit să mai lupți, deși n-am cunoscut o persoană mai tenace. Ai iubit viața, dar se pare că Dumnezeu te iubește mai mult decît noi și te-a luat la El. Nu-ți vom puta uita rîsul și lumina din ochi niciodată, iar dragostea pentru tine o transferăm asupra lui Mirel. Dumnezeu să-ți dea odihnă suflet drag.

Familia Tulbure Romul

(IZ730713)

Regretăm trecerea la cele veșnice a colegei și prietenei noastre FLOREA MIRELA prea repede la vîrsta de numai 44 ani. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Monica Orosz și Vasile Tincu

(IZ599139)

Suntem alături de Nicușor, Florica și Piruța în aceste clipe gerele și aducem un ultim omagiu lui NICU COSORECI. Dumnezeu să-ți vegheze somnul și să-ți dea odihnă veșnică.

Gheorghe Chirculescu cu familia

(IZ477585)

Suntem alături de vecinul nostru Ionaș și familia lui, Lenuța, Mărioara și Nelu în marea durere prin care trec acum cînd se despart pentru totdeauna de cea care a fost buna noastră vecină MARIA BOBOI. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Lenuța Mondoca, Sergiu și Simona cu familiile lor

(IZ970315)

Regretăm trecerea în neființă a celui care a fost NICU COSORECI. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Familia dr. Varodi Petru și Lucia

(IZ996759)

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre dragă MIRELA FLOREA. Să-ți fie țărîna ușoară. Sincere condoleanțe familiei.

Familia Păcurar Remus și Cristina

(IZ208200)

Suntem alături de familiile Bîlea și Hebe în tristele momente prilejuite de trecerea în neființă a celei care le-a fost mamă, soacră, bunică și străbunică. Sincere condoleanțe.

Familiile Curta Mircea și Curta Călin

(IZ729667)

Condoleanțe familiei îndoliate la trecereaîn eternitate a celui care a fost APAN VASILE. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Iacob Liviu

(IZ586101)

Condoleanțe și mîngîiere de la Dumnezeu transmitem îndureratei familii Cosoreci prilejuite de trecerea în eternitate a tatălui și soțului NICOLAE. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Livia și Nicu Mureșan

(IZ190096)

Suntem alături de Dani și Călin Apan la trecerea în neființă a celui ce le-a fost părinte APAN VASILE. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Mariana și Gheorghe Strîmb.

(IZ497905)

Sincere condoleanțe familiei îndoliate la trecerea în eternitate a celui ce a fost COSORECI NICOLAE. Dumnezeu să-l odihnească!

Familia Mariana și Gheorghe Strîmb.

(IZ498089)

Regretăm trecerea la cele veșnice a colegei noastre MIRELA FLOREA. Sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Colectivul SDM Satu Mare

(IZ770671)

Suntem alături de tine Mirel, la durerea cauzată de decesul mamei tale MIRELA. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească. Sincere condoleanțe.

Locatarii blocului C22

(IZ146133)

Sunt alături de prietena mea Rodica în aceste zile grele cînd se desparte de dragul ei tată COSORECI NICOLAE.

Tatiana Erdei

(IZ804554)

Ne este greu să ne găsim cuvintele potrivite acum cînd am aflat că ființa atît de dragă nouă, FLOREA MIRELA, a plecat pentru totdeauna. O lumînare aprinsă și gîndurile noastre sunt alături de întreaga familie Florea. Sincere condoleanțe.

Al tău prieten veșnic Cristian

(IZ230593)

Regretăm trecerea la cele veșnice a cuscrei noastre BOBOI MARIA. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Familia Turda.

(IZ828783)

Este trist că trebuie să ne luăm rămas bun, mult prea devreme, de la draga noastră prietenă FLOREA MIRELA. Soarta a fost nemiloasă, te-a răpit fulgerător dintre noi. Dumnezeu să te odihnească în pace! Transmitem condoleanțe familiei îndurerate.

Familia Hotca Vasile, Maria, Dani și Marius

(IZ970530)

Ne exprimăm marea tristețe la despărțirea de studenta noastră FLOREA MIRELA, un suflet generos și dedicat, plecat mult prea devreme dintre noi. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Profesorii de la Universitatea de Vest "Vasile Goldiș", filiala Satu Mare

(IZ335150)

COMEMORĂRI

Trecători prin această lume, ne naștem, apoi plecăm pe neașteptate, așa ai plecat acum 4 ani dragul nostru soț, tată, socru și bunic VLĂDUȚ CONSTANTIN. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar sufletul lui să vegheze asupra noastră.

Soția Viorica, copiii Marcel și Florin cu familiile lor

(IZ412784)

Cuvintele sunt prea puține și fără de esență pentru a putea cuprinde nemărginita durere la împlinirea a 18 ani de la trecerea în lumea celor drepți a celei care afost soție, mamă și bunică SĂNTOVAN ELENA. Lacrimile vor păstra curat drumul amintirilor, iar florile vor aminti mereu de noblețea sufletului tău. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Soțul Ioan și copiii cu familiile

(IZ367779)

Sunt frunze care nu cad deși vîntul le suflă cu putere, sunt oameni care nu se uită deși uitarea este o lege a firii. Au trecut 7 ani de cînd ai plecat dintre noi dragul nostru frate, cumnat și unchi TIVADAR IOAN (JANEK). Răsăritul fiecărei zile ne aduce aminte de tine și regretul de a nu te mai avea aproape. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Sora Valeria, cumnatul Mihai, fiii Mihai și Sorin cu familiile lor

(IZ271303)

In memoriam VIDA LAJOS 1920 - 2013

Familia

(IZ501823)

Nu putem și nici nu vrem să te uităm niciodată copil minunat.

Tuși, unchiul, Sergiu și Andra

(IZ168353)

O inimă a încetat să bată, un suflet bun s-a ridicat la cer în urmă cu 4 ani CLAUDIU CATRICICĂU. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Familia Szucs

(IZ659752)

Duminică , 6 decembrie se împlinesc 2 ani de cînd ai plecat pe drumul de fără întoarcere, scumpa noastră soție mamă și bunică prof. BERTIEAN MARIA. Chipul tău drag și blînd nu-l vom uita niciodată. Ne rugăm Bunului Dumnezeu, în fiecare zi pentru ca sufletul tău nobil să se odihnească în pace și să vegheze asupra noastră.

Soțul Mihai și copiii Sorin, Adriana, Daniela și Gabriela cu familiile lor.

(IZ123912)