DECESE

Cu durere în sufletele noastre anunțăm trecerea în neființă a celui ce a fost DRAGOȘ ALEXANDRU din localitatea Amați, tată, bunic și străbunic la vîrsta de 90 de ani. Înmormîntarea va avea loc în satul Amați 58 în data de 4 decembrie ora 13:00. Dumnezeu să-l odihnească.

Fiul Vasile, fiica Elvira și familiile lor

(IZ758566)

Regretăm dispariția celui care a fost NICU COSORECI, un om onest și deosebit. Ne vei lipsi. Nu te vom uita niciodată.

Finii fam. Ștețca Mihai, Monica, Mădălina

(IZ546550)

Cu sufletele îndurerate anunțăm încetarea din viață a celui care a fost pentru noi cel mai bun soț, tată, socru și bunic ZOLCSAK LAJOS, la vîrsta de 85 ani. Înmormîntarea va avea loc sîmbătă 05.12.2015, orele 14.00, la cimitirul din comuna Lazuri.

Familia îndoliată

(IZ846899)

CONDOLEANȚE

Stimate domn diriginte Miclăuș Marian, clasa dumneavoastră vă susține în acest moment nefericit, suntem alături de dumneavoastră și vă dorim sincere condoleanțe.

Din partea clasei a X-a G

(IZ165722)

Suntem alături de colega noastră Simon Ecaterina în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colectivul OPD Satu Mare

(IZ972164)

Cu durere în suflet suntem alături de familia Jakab Gustav la trecerea în neființă a mamei JAKAB EVA. Condoleanțe familiei. Dormi în pace.

Familia Farcaș

(IZ861548)

Suntem alături de Nicușor Florica și Piruța în aceste clipe grele și aducem un ultim omagiu lui NICOLAE COSORECI și drum drept și lumină.

Ioana și Pușa Stanciulescu

(IZ881729)

O floare, o lacrimă, o rugăciune de iertare și pace sufletului tău NICU. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre.

Mătușa Mia și verișoara Georgiana, Csabi și Sara, sunt alături de tine, Nicușor.

(IZ624743)

Un suflet mare s-a înălțat la cer de unde ne va colinda pentru prima dată cel care a fost NICU COSORECI. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Suntem alături de tine dragă Nicușor.

Familia Temian Patriciu

(IZ147922)

Ne luăm rămas bun de la NICU COSORECI și rămînem alături de Nicușor. Dumnezeu să-l odihnească.

Fam. Andreica

(IZ391045)

Sincere condoleanțe doamnei Cora Daniela și familiei, cu tristul prilej a încetării din viață a tatălui, socrului, bunicului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Barna Andrea

(IZ281549)

Suntem alături de familia Cosoreci care își iau rămas bun de la dragul lor tată și soț. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe întregii familii.

Stela Dima.

(IZ453362)

Profund mișcați sufletește transmitem sincere condoleanțe familiei Roatiș Rodica acum la despărțirea fulgerătoare și mult prea timpurie de soțul și tatăl drag OVIDIU. Dumnezeu să-l aibă în grijă.

Flaviu Năvală cu familia.

(IZ874197)

Suntem alături de buna noastră colegă și colaboratoare Florica Temian în marea durere prin care trece. Lui Nicușor îi dorim multă putere în încercarea grea a destinului, moartea tatălui său drag COSORECI NICOLAE.

Societatea Agrom Satu Mare

(IZ926600)

Ne-au copleșit tristețea și lacrimile la aflarea veștii decesului prematur al celei care a fost prietena noastră PRECUP ECATERINA. Dumnezeu să o odihnească în pace. Condoleanțe și gînduri de compasiune și mîngîiere tuturor celor îndoliați.

Doina Lobonț

(IZ225162)

Suntem alături de familia profund îndurerată și prietenul nostru Nicu, în greaua încercare prin care trece acum la despărțirea pentru totdeauna de tatăl lui drag NICOLAE COSORECI. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Andra și Veta Blidărean

(IZ122820)

COMEMORĂRI

În 5 decembrie se împlinește un an de cînd ai plecat dintre noi, lăsînd un gol în sufletele noastre. Te-am iubit și te vom iubi mereu, dragul meu soț BEREȚ NICOLAE. Odihnește-te în pace!

Soția, fiii cu familiile și nepoții pe care i-ai iubit foarte mult.

(IZ570675)

Avem în suflet aceeași tristețe și durere care ne-a cuprins în urmă cu 6 săptămîni, atunci cînd destinul nemilos te-a luat de lîngă noi dragul nostru frate, unchi și naș IANCU DUMITRU VASILE. Vei rămîne veșnic în amintirea noastră.

Sora Viorica Sima, nepotul Adrian cu soția Andreea și copiii Luca, Aida și Iana

(IZ554371)

La crucea ce-i poartă numele de veghe nestinsă va arde candela dragostei noastre, care va însoți somnul veșnic al soțului, tatălui, socrului și bunicului nostru drag GÎRDAN VASILE care în urmă cu 3 ani a plecat dintre noi. Dumnezeu să-ți vegheze somnul și să-ți dea odihnă veșnică.

Familia

(IZ743822)

Nimic nu e mai dureros în viață decît atunci cînd o persoană dragă pleacă dintre noi, așa cum ai plecat și tu dragul nostru soț și tată, VASILE IANCU în urmă cu 6 săptămîni, lăsîndu-ne cu inimile sfîșiate de durere. Ai luptat cu boala nemiloasă, iar moartea a învins, dar știm că îți este bine acolo unde ești, printre îngeri. Timpul nu așterne uitarea ci adîncește durerea, lacrimile noastre vor păstra curat drumul amintirilor și al clipelor dragi petrecute împreună. Ne este tare dor de tine, ne-a fost și ieri... cum ne va fi și mîine. Vei rămîne veșnic în inimile noastre. Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!

Soția Luminița și fetele tale dragi Cristina și Carina

(IZ974239)

Azi se împlinește un an de cînd ai plecat de lîngă noi, neprețuita noastră soție, mamă, bunică și străbunică BORBEI IULIANA LUCICA. Chipul tău luminos și blînd va rămîne pentru totdeauna în amintirea noastră. Ne rugăm Bunului Dumnezeu ca sufletul tău nobil să se odihnească în pace.

Soțul Cornel și fiica Cornelia cu familia.

(IZ757623)

Amintiri frumoase, prețuire și recunoștință veșnică scumpei noastre mame și bunici MIRIANA GIURGEA, acum la 6 luni de cînd sufletul ei bun s-a înălțat la ceruri. Ne lipsești atît de mult... Ne lipsește dragostea cu care ne-ai înconjurat. Ne lipsesc sfaturile bune pe care ni le-ai dat. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia

(IZ981494)

Se împlinesc 6 luni de cînd destinul crud a hotărt ca scumpul nostru soț, tată, socru și bunic BALA IOAN să treacă în neființă. Nu vom uita niciodată bunătatea sa sufletească, dragostea și înțelepciunea pe care ni le-a împărtășit și ne vom ruga mereu pentru liniștea și odihna sa veșnică. Dumnezeu să te aibă în paza Sa.

Familia.

(IZ571269)

FELICITĂRI

Sunteți soarele ce răsare dimineața. Azi, cînd împliniți 5 anișori de viață, IULIA și TUDOR SABĂU ,,Am vrea să vă dăruim o stea,/Să vă conducă în viața voastră./Dar îl rugăm pe Dumnezeu/Să vă însoțească El mereu/Atît la bine și la rău. La mulți ani! Cu mult drag bunicii Margareta, Ștefan și unchiul Valentin Laszlo.

(IZ643304)

Orice dorință să vi se împlinească,/Orice durere să vă ocolească,/Ani fericiți să vi se rînduiască,/Nici unul din cei dragi să nu lipsească. La mulți ani IULIA și TUDOR SABĂU cu ocazia împlinirii frumoasei vîrste de 5 anișori. Din partea nașilor Marin, Loredana, verișorii Denisa și Angelo din Carei.

(IZ266322)

Cu ocazia zilei de naștere a nepoților noștri IULIA și TUDOR, care azi împlinesc 5 anișori, dorim ca Bunul Dumnezeu să vă ocrotească și să vă însoțească pe tot parcursul vieții. "La mulți ani"! din partea bunicilor Lenuța și Iuliu Sabău.

(IZ814590)