DECESE

Cu inimile frînte de durere, anunțăm încetarea din viață a celui care a fost pentru noi cel mai bun soț, tată, bunic, străbunic BORBELY MIKLOS MIHALY. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Priveghiul va avea loc pe data de 03.12.2015 ora 17:00. Înmormîntarea 4 decembrie ora 14:00 la cimitirul reformat de lîngă gară Satu Mare.

Soția Ecaterina, copiii Ecaterina, Eva, Radu și familiile lor

(IZ873573)

Cu adîncă durere în suflete ne luăm un ultim rămas bun de la draga noastră bunică ISTRATE TEREZIA. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia Negru Lucian

(IZ339749)

Un suflet mare s-a înălțat la cer. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să o primească de-a Dreapta Sa pe cea care a fost ISTRATE TEREZIA, bunica noastră dragă. Să-ți fie somnul lin!

Nepoata Ramona Istrate și soțul Adrian Negru cu fetele Nicola și Ina

(IZ190143)

O inimă a încetat să bată, un suflet bun s-a ridicat la cer. Ne despărțim cu durere în suflet de cea care a fost bunică ISTRATE TEREZIA. Dormi în pace!

Nepotul Istrate Lucian cu Maria din Spania

(IZ385702)

Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la draga noastră mamă ISTRATE TEREZIA. Ne rugăm Celui de Sus să te ocrotească în Împărăția Sa.

Fiul Ștefan Istrate cu familia

(IZ555854)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi ne despărțim de scumpa noastră mamă ISTRATE TEREZIA. Dormi în pace mamă dragă!

Fiul Istrate Sandu cu familia

(IZ584530)

Cu ochii înlăcrimați și cu inima plină de durere ne despărțim de buna noastră mamă TEREZIA ISTRATE. Toate cuvintele sunt de prisos în fața durerii care ne apasă inimile. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Fiul Istrate Ioan cu soția din Spania

(IZ885095)

Cu profund regret în suflet ne despărțim de draga noastră mamă ISTRATE TEREZIA. Dumnezeu să-ți dea liniște veșnică în Împărăția Sa.

Fiul Costel Istrate cu familia

(IZ951068)

Cu nespusă durere în suflete anunțăm încetarea din viață a celei mai scumpe mame, soacre, bunici și străbunici TEREZIA ISTRATE, la vîrsta de 89 de ani. Înmormîntarea va avea loc în data de 03.12.2015 ora 13:00 în localitatea Sătmărel. Amintirea ei o vom păstra veșnic în inimile noastre.

Familia îndoliată

(IZ928747)

Firul vieții s-a frînt pentru o veșnicie, cuvintele nu pot exprima durerea care s-a așternut în sufletele noastre draga noastră mamă TEREZIA ISTRATE acum că ai plecat pe drumul fără de întoarcere. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Fiica Paulina și soțul Ioan

(IZ673043)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi ne despărțim de draga noastră bunică și străbunică ISTRATE TEREZIA. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Nepotul Olimpiu cu soția Filomela și strănepoata Alexandra

(IZ867894)

Suntem aproape cu sufletul și gîndul cel bun de familia preot Miclăuș Marian, care trăiește momente îndoliate prin pierderea bunului lor soț, tată, socru și bunic MICLĂUȘ VASILE.

Nașii Cristian și Adriana

(IZ474552)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de cuscra noastră Paulina în marea durere pricinuită de moartea mamei dragi ISTRATE TEREZIA. Să-i fie țărîna ușoară!

Familia Horotan Ioan și Melania

(IZ860234)

Cu sufletul cuprins de tristețe și îndurerare colegii de la Școala Gimnazială Mircea Eliade sunt alături de distinsa noastră colegă prof. înv. primar Rodica Roatiș și fiica Mădălina acum la trecerea în eternitate a soțului și tatălui drag OVIDIU ROATIȘ. Dumnezeu să-l aibă în Paza Sa.

(IZ389792)

Compasiune și sincere condoleanțe familiei Cora Ioan și Dorina în marea durere pricinuită de pierderea socrului și tatălui lor drag. Părintele ceresc să-l așeze alături de cei buni și drepți în Împărăția Sa iar pe cei îndoliați să-i mîngîie și să-i întărească.

Colectivul Serviciului Resurse Umane - IPJ Satu Mare

(IZ849631)

Suntem alături de ginerele Olimpiu și nora Angelica la trista despărțire de bunica și străbunica lor dragă. Odihnă veșnică!

Vasile și Monica Pater

(IZ386534)

Sincere condoleanțe și compasiune familiei Șerban acum cînd se desparte de cel apropiat NICU ȘERBAN un om extraordinar, prieten devotat, plecat prea devreme dintre noi, lăsînd un gol imens familiei dragi. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Gh. Iacob

(IZ722419)

Sincere condoleanțe familiei Precup pentru pierderea suferită. Îți suntem alături din depărtare.

Alexandra, Andra, Eduard, Emi și Norbi

(IZ619310)

Împărtășim durerea din sufletele cuscrilor noștri Paulina și Ștefan acum la trecerea în neființă a mamei ISTRATE TEREZIA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!

Vasile și Monica Pater

(IZ690117)

Regretăm trecerea la cele veșnice a mătușii noastre LILIANA CRASNAI și suntem alături de unchiul nostru Crasnai Ioan în aceste clipe grele. Sincere condoleanțe. Odihnește-te în pace.

Nepotul Daniel cu familia

(IZ514262)

Transmit sincere condoleanțe fratelui meu drag Crasnai Ioan acum la trecerea în eternitate a dragei lui soții CRASNAI LILIANA. Suntem alături de tine. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Sora Matioc Maria cu soțul

(IZ218575)

Suntem alături de draga noastră colegă Rodica Roatiș și fiica ei acum cînd trec prin cele mai grele încercări ale vieții. Bunul Dumnezeu să vă ocrotească, iar sufletul celui răposat să-l așeze de-a Dreapta Sa.

Învățătoarele de la Școala Gimnazială "Avram Iancu"

(IZ895748)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru fina Gina, Marian și Vasilică la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea celui care a fost MICLAUȘ VASILE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Nașa Florica și Victor

(IZ991547)

Suntem aproape de vecinii noștri, familia Dorina și Ionică Chiș, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a tatălui lor drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Avram Eugeniu.

(IZ361814)

Sincere condoleanțe familiei Fekete Iuliu în marea durere pricinuită de pierderea soției, mamei, bunicii FEKETE ILONA (născută Kondor). Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia Paku Francisc și soția Rodica

(IZ155805)

Aduc un ultim omagiu domnului OVIDIU ROATIȘ, fost coleg și bun prieten. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Mona Draghici

(IZ470517)

Suntem alături de colegul nostru, prof. pr. Marian Miclăuș în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui drag. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Colectivul Colegiului național Mihai Eminescu

(IZ317604)

Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei Precup în aceste momente copleșitoare prin pierderea mamei și soției dragi, KATI PRECUP. Bunul Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată.

Răzvan, Vladimir, Dana și Jancsi.

(IZ385051)

COMEMORĂRI

Tristețea, lacrimile și durerea din sufletele noastre au rămas aceleași acum cînd se împlinesc 13 ani de la despărțirea noastră de dragul nostru soț, tată, socru PODAC GRIGORE din Negrești Oaș. Bunul Dumnezeu să-ți dea liniște veșnică în Împărăția Sa.

Soția Veronica, fiica Oana, fiul Răzvan, ginerele Mircea

(IZ788693)

Azi, 3 decembrie se împlinește un an de la despărțirea de dragul și scumpul meu fiu CODRUȚ IEDERAN. Un an de lacrimi și durere pentru cel mai iubit și adorat tătic, frate, unchi și fiu. Amintirea lui va rămîne veșnic în inimile noastre.

Îndurerata mama Felicia Iederan

(IZ969235)

MULȚUMIRI DECESE

Transmitem mulțumiri tuturor participanților care au fost alături de noi la conducerea pe ultimul drum a dragei mele surori IOLANDA OROS. Bunul Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace.

Îndureratul ei frate Gheorghe Iancu și familia

(IZ221914)

Mulțumim tuturor din suflet celor care au fost alături de noi în aceste momente foarte grele la despărțirea de dragul, bunul și iubitul nostru soț și tată PETRIC AUGUSTIN.

Familia

(IZ554911)

FELICITĂRI

La mulți ani scumpa noastră nepoțică BOLDAN ALEXANDRA din Corund azi cînd 11 anișori împlinești.

(IZ171571)