DECESE

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre dragă LILIANA CRASNAI. Să-ți fie țărîna ușoară și să ai veșnică pomenire în ceata celor drepți și plăcuți lui Dumnezeu. Odihnește-te în pace.

Familia Ținca Sorin

(IZ655783)

S-a stins din viață sub ochii mei scumpa mea nepoată LILIANA CRASNAI. Adio, draga mea, nu am putut să te ajut cu mai mult să rămîi lîngă mine. Vom fi cîndva din nou împreună. Odihnă sufletului tău bun.

Eleonora Ile

(IZ490326)

Cu durere în suflet anunțăm încetarea din viață a iubitei noastre mamă, bunică și străbunică IANCU LUDOVICA. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Fiul Iancu Vasile cu Florica, nepotul Iancu Adrian cu Lărcimioara și strănepoții Dragoș și Denisa

(IZ776063)

La numai 52 de ani o inimă bună a unei ființe minunate a încetat să mai bată, un suflet deosebit s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun cu durere profundă și ochii plini de lacrimi de la scumpa noastră PRECUP ECATERINA, născută KOTAI. Înmormîntarea are loc azi, 02.12.2015, ora 14:00 la cimitirul din Halmeu. Pentru noi nu ai plecat și vei rămîne mereu în sufletele noastre.

Mama, soțul Simion și copiii Sebastian, Valentin, Adrian și nora Maria

(IZ754374)

Nu se poate înțelege cît de grea e despărțirea decît atunci, cînd ființa cea mai dragă pleacă de lîngă noi. O cauți și nu o găsești, o strigi și nu te aude, o aștepți și nu mai vine. Va rămîne doar o amintire și un dor nestins în inima noastră. Îmi iau rămas bun de la cel care a fost soț iubitor NICU ȘERBAN.

Soția Felicia

(IZ804994)

Chipul tău a rămas în imaginea noastră. Te-ai retras liniștit, așa cum ai trăit în lumea celor buni și drepți. Dumnezeu să-ți vegheze somnul cel de veci. Ne luăm rămas bun de la cel care a fost tată, socru și bunic NICOLAE ȘERBAN.

Fiica Mihaela Preda cu soțul Cosmin, nepoții Daria și Cezar

(IZ795995)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a scumpului nostru fiu ROATIȘ OVIDIU. Vei fi acolo mereu îmbrățișat de amintirile și dragostea noastră.

Mama Roatiș Maria și tatăl Roatiș Octavian

(IZ681146)

Cu inima zdrobită de durere deplîngem plecarea fulgerătoare dintre noi a scumpului nostru nepot OVIDIU ROATIȘ, și-l rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i dea iertare și odihnă veșnică.

Unchiul Ghiță Pop cu familia

(IZ224788)

Lacrimile și cuvintele sunt neputincioase în fața durerii care ne apasă sufletele acum cînd ne despărțim de bunica noastră dragă HEB LISETA de 82 ani. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi. Odihnește-te în pace scumpa mea bunică și îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine. Nu te voi uita niciodată. Înmormîntarea va avea loc azi, 2.12.2015 orele 14:00 în cimitirul de lîngă gară.

Al tău nepot Edmond

(IZ444339)

Sufletul tău mare s-a înălțat la cer, iar noi Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să te primească de-a Dreapta Sa draga noastră soacră și bunică HEB LISETA. Nu te vom uita niciodată și îți vom păstra veșnică amintire.

Nora Voichița și nepotul Norbert

(IZ677149)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi iubitul nostru soț, tată, socru COSTIN ADRIAN. Dumnezeu să te binecuvînteze. Trăim cu speranța că ne vom revedea cu toții în dimineața învierii. Înmormîntarea are loc azi, 2 decembrie 2015, ora 13:00 la cimitirul de pe strada Amațului.

Familia îndoliată

(IZ636870)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi iubita noastră GETA HEB, corista și soprana corului nostru Doxologia al Catedralei Adormirea Maicii Domnului din Satu Mare în care a cîntat peste 50 de ani. Iubita noastră colegă îți vom păstra mereu amintirea în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Dirijorul corului Dan Miclea și colegii coriști

(IZ229578)

O floare, o lacrimă, o rugăciune de iertare și odihnă veșnică înălțăm către cer pentru cea care a fost GETA HEB, corista și credincioasa bisericii noastre Adormirea Maicii Domnului din Satu Mare. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace.

Preoții parohi ai bisericii, Consiliul Parohial

(IZ396374)

Bunul Dumnezeu va primi în lăcașurile Sale sfinte un suflet bun și milostiv al dragului meu tată PINTE GHEORGHE. Pentru odihna sufletului tău ne vom ruga mereu.

Fiul Adrian, soția Viorica și nepotul Andrei

(IZ190298)

Niciodată timpul nu va șterge durerea care ne-a cuprins cînd ne-ai părăsit pentru totdeauna. Un suflet bun și blînd s-a înălțat la cer. Nu te vom uita niciodată dragul nostru tată, socru și bunic PINTE GHEORGHE. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Fiica Dorina, ginerele Ionică și nepoata Dalia

(IZ590618)

Cu nemărginită durere anunțăm trecerea în lumea celor drepți a celui care a fost soț, tată, bunic, socru PINTE GHEORGHE. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Trupul neînsuflețit este depus la capela bisericii de pe strada Rodnei. Priveghiul are loc azi, 02.12.2015 ora 18:00, iar înmormîntarea va avea loc în data de 03.12.2015 ora 13:00 la cimitirul de pe strada Rodnei.

Soția Cornelia

(IZ343376)

Cu foarte mare tristețe ne luăm rămas bun de la scumpa noastră bunică și străbunică RACOȚI ELISABETA. Îmi va fi dor de tine mereu. Dumnezeu să-ți dea odihna veșnică în pace.

Nepoata Emanuela cu strănepotul Fabian - George

(IZ799912)

Cu deosebită tristețe îmi iau rămas bun de la scumpa mea bunică RACOȚI ELISABETA care mi-a dat primele îndrumări în viață la o vîrstă foarte fragedă. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Nepotul Dan

(IZ604996)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a celui care a fost pentru noi cel mai bun soț, tată, socru, bunic și străbunic MARC ALEXANDRU MIHAI. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Înmormîntarea va avea loc în data de 2 decembrie ora 13:00 la cimitirul din Botiz.

Soția Magdalena și copiii Elisabeta și Ștefan

(IZ886548)

Lacrimile și cuvintele sunt neputincioase în fața durerii care ne apasă sufletele acum cînd ne despărțim de cel care ne-a fost tată, socru și bunic MARC ALEXANDRU MIHAI. Te vom iubi pentru totdeauna și te vom păstra în amintiri. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Fiica Iosif Elisabeta și familia

(IZ796449)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi iubitul nostru tată, socru și bunic MARC ALEXANDRU MIHAI. Dormi în pace suflet blînd. Nu te vom uita niciodată.

Fiul Marc Ștefan și soția

(IZ366794)

Cu adîncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la cel care ne-a fost bunic, străbunic MARC ALEXANDRU MIHAI. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre.

Nepoata Edina și familia

(IZ914081)

Cu durere în suflet ne despărțim de cel ce a fost bunicul nostru MARC ALEXANDRU MIHAI care a plecat dintre noi spre locuri senine. Îi vom păstra amintirea mereu în sufletele noastre.

Nepotul Marc Marius și prietena

(IZ927902)

Cu ochii plini de lacrimi și sufletul îndurerat spunem adio bunicului nostru drag MARC ALEXANDRU MIHAI. Nu te vom uita niciodată. Odihnește-te în pace!

Nepotul Marc Adrian și prietena

(IZ446072)

Cu mare tristețe îmi iau rămas bun de la iubita mea mamă RACOȚI ELISABETA care a fost întotdeauna lîngă mine și m-a îndrumat în viață cu sfaturi bune și multă înțelepciune. Nu te voi uita niciodată. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Fiul Gyuri

(IZ351429)

S-a oprit o inimă, a dispărut un suflet mare, cuvintele sunt neputincioase în exprimarea nemărginită a durerii care ne-a cuprins acum cînd ne despărțim de scumpa noastră bunică RACOȚI ELISABETA. Dumnezeu să te odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată.

Nepoata Anda cu soțul Radu și copiii Edina și Antonio Filimon

(IZ762962)

Lacrimile și cuvintele sunt neputincioase în fața durerii care ne apasă sufletele acum cînd ne despărțim de bunica noastră RACOȚI ELISABETA. Ne este imposibil să credem că ai plecat fără să ne spui nimic. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Nepotul Gabriel cu soția Monica și copiii David, Emanuel și Luca Racolța

(IZ253555)

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre draga noastră bunică RACOȚI ELISABETA. Să-ți fie țărîna ușoară și să ai veșnică pomenire în ceata celor drepți și plăcuți lui Dumnezeu. Înmormîntarea va avea loc în 2 decembrie la ora 15:00 la cimitirul de la Burdea. Odihnește-te în pace în Raiul cel luminos.

Nepotul Marcel cu soția Anica și copiii Mihai și Gabriel Sician

(IZ851284)

Sufletul nobil și plin de bunătate a dragei noastre bunici și stăbunici RACOȚI ELISABETA s-a înălțat la cer duminică 29.11.2015 după aproape 92 de ani petrecuți pe acest pămînt pentru ca să continuie să ne vegheze din Împărăția Lui Dumnezeu în eternitate. Îți mulțumim pentru tot ceea ce ne-ai învățat și oferit în întreaga ta viață cu multă dragoste și bunătate. Cu inimile frînte de durere dar cu sufletele împăcate, cu lacrimile șiroind pe obrajii noștri o vom însoți cu rugăciunile noastre pentru a așeza trupul neînsuflețit în cimitiriul de lîngă pod miercuri, 2.12.2015 orele 15:00. Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace bunică și străbunică dragă.

Preot Valer, Diana, Andreea și Cristian

(IZ195872)

CONDOLEANȚE

Sincere condoleanțe verișorului și finului nostru ing. Crasnai Petrică cu tristul prilej al pierderii premature a scumpei sale soții LILIANA. Dormi în pace dragă fină!

Cornel și Maria Crăsneanu, Larisa Erdei cu familia, fina Daniela Crăsneanu

(IZ446915)

Sincere condoleanțe și toată compasiunea familiei Crasnai Ioan acum cînd o conduc pe ultimul drum pe cea care a fost o bună soție, CRASNAI LILIANA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Vecinii de pe strada Botizului bloc 10, scara B

(IZ429474)

Suntem alături de Cica și Mihaela în marea durere pricinuită de moartea celui care a fost soț, tată și bunic NICU ȘERBAN. Nu te vom uita niciodată!

Pușa și Simona Bartoș

(IZ141133)

Suntem alături de cumnatul nostru Ionică Iancu, Irina și Raul în marea durere pricinuită de trecerea în eternitate a mamei dragi. Dumnezeu s-o odihnească.

Ileana Tomory Dreanga, familia Tămășan Ana

(IZ581440)

Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște prietenă dragă KATI PRECUP. Ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut. Nu te vom uita și-ți vom păstra veșnică amintirea. Condoleanțe familiei îndoliate.

Mariana și Radu Chivari cu familia

(IZ389110)

Vom păstra vie în gîndurile noastre amintirea celui care a fost soț, tată, bunic, verișor NICU ȘERBAN. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Familia Stețco și familia Pop

(IZ409281)

Regret trecerea fulgerătoare la cele veșnice a prietenului meu NICOLAE ȘERBAN. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Ghiță Panea

(IZ791846)

Odihnește-te în pace KATI dragă. De azi nu te vom mai căuta la telefon sau acasă, ci în inimile noastre de unde nu vei pleca niciodată. Veghează de sus asupra mamei tale, a soțului și copiiilor tăi și le dă putere să treacă peste această durere.

Tanti Viorica Lengyel cu Mihaela

(IZ200817)

Suntem alături de colega noastră Preda Mihaela în marea durere pricinuită de moartea tatălui drag.

Colegii de la APM Satu Mare

(IZ176251)

Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum cînd am aflat că iubitul nostru unchi CICEU GHEORGHE a plecat pentru totdeauna. Amintirea lui o vom păstra veșnic în inimile noastre.

Nepoatele Ciceu Crina și Diana

(IZ217613)

Ne sunt sufletele împietriete de durere acum că ne despărțim de dragul nostru frate CICEU GHEORGHE. Suntem alături de cumnata Mariana și nepoții Marian și Floricuța.

Frații împreună cu familiile

(IZ350062)

Un ultim bun rămas ne luăm de la prietenul nostru OVIDIU ROATIȘ. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar pe Rodica și Mădălina să le întărească și să le mîngîie. Dormi în pace, suflet blînd.

Fam. pr. Dan Vezentan

(IZ668937)

Sincere condoleanțe familiei Șerban acum cînd se despart de scumpul lor soț, tată și bunic NICU ȘERBAN, un om și un prieten de excepție plecat prea devreme dintre noi. Odihnește-te în pace, prieten drag!

Fam. Dan Nistor

(IZ141225)

Aducem un ultim omagiu colegei noastre CRASNAI LILIANA. Suntem alături de familia îndoliată.

Colectivul de conducere al Sucursalei Regionale Transport Feroviar Călători Cluj

(IZ982284)

Regretăm trecerea la cele veșnice a bunului nostru vecin COSTIN ADRIAN. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească.

Familia Pop

(IZ150892)

Compasiune și sincere condoleanțe familiei Șerban în marea durere pricinuită de moartea soțului, tatălui, bunicului NICU ȘERBAN. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Doina, Lușa și Teodora

(IZ509029)

Regretăm trecerea în neființă a celui care a fost prietenul nostru ing. SERBAN NICOLAE. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei.

Fam. Bogdan Marin și Lotica

(IZ289520)

Aducem un ultim omagiu celui care a fost ing. SERBAN NICOLAE. Dumnezeu să-i aducă odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Conducerea SC Samcif SA Satu Mare

(IZ696355)

Suntem alături de copiii noștri Mihaela și Cosmin Preda în marea durere pricinuită de moartea fulgerătoare a tatălui și bunicului lor drag NICU ȘERBAN. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Preda Eugen

(IZ810254)

Suntem alături de familia Șerban acum cînd se despart de soțul și tatăl drag NICU. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Familia Livința

(IZ347282)

Dragele noastre Rodica și Mădălina Roatiș, suntem alături de voi din tot sufletul, în marea durere pricinuită prin decesul soțului și tatălui drag OVIDIU. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Mihaela Chencian cu familia

(IZ849575)

Azi cu mare tristețe îmi iau rămas bun de la buna mea vecină KATI PRECUP. Dumnezeu să o odihnească în pace. Condoleanțe familiei îndoliate.

Cosma Parasca

(IZ923769)

În aceste clipe grele de suferință și durere aducem alinare și mîngîiere, surorii Rodica și nepoatei Mădălina, la trecerea în neființă a soțului și tatălui drag OVIDIU ROATIȘ. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Maria Descas cu familia

(IZ129163)

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem colegei noastre asistenta șefă Cora Daniela și întregii familii în aceste triste momente pricinuite de trecerea în neființă a tatălui drag. Suntem alături de tine și îți asigurăm întregul nostru sprijin moral și afectiv. Dumnezeu să-l odihneacă.

Colectivul Secției Psihiatrie Acuți Satu Mare

(IZ331606)

Gînduri de alinare și sincere condoleanțe transmit fiicei și nepoatei Roatiș Rodica și Mădălina în aceste triste momente pricinuite de pierderea soțului și tatălui drag OVIDIU. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Mama Rodica Cocian

(IZ719680)

Suntem alături de dragele noastre Rodica și Mădălina Roatiș, la marea durere pricinuită de moartea soțului și tatălui drag OVIDIU ROATIȘ. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Raluca și Simona Mărcuș

(IZ372798)

Lacrimi se mistuie în suspine, sufletul se pierde în durere, la încetarea din viață a celui care a fost soț și tată iubitor OVIDIU ROATIȘ care la mult prea frageda vîrstă a trecut în neființă. Dorim fiicei Mădălina și soției Rodica multă tărie pentru a trece peste această încercare grea a destinului. Fie-i țărîna ușoară.

Fam. Andreica Dorel și Ogutcu Mahmut

(IZ713929)

Suntem alături de doamna învățătoare Roatiș Rodica în aceste clipe grele pricinuite de moartea fulgerătoare a soțului drag. Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Colectivul clasei a II - a B, școala Mircea Eliade

(IZ601155)

Suntem alături de Rodica și Mădălina Roatiș în aceste momente grele cînd se despart de iubitul soț respectiv tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Oana, Florinița și Marius Oltean

(IZ452495)

În aceste clipe de suferință, împărtășim durerea scumpei noastre colege și eleve Roatiș Mădălina la despărțirea prematură de tatăl ei drag. Suntem aproape cu sufletul și gîndul de tine Mădălina, acum cînd trăiești cel mai tragic eveniment al vieții tale. Fie ca Dumnezeu să-i așeze sufletul în lumea celor drepți și să-i dea odihnă veșnică iar ție și familiei tale puterea și liniștea sufletească necesară depășirii acestor momente cumplite.

Diriginta și elevii clasei a X - a A, B de la Liceul Teorectic German Johann Ettinger

(IZ181773)

Ne luăm rămas bun de la verișorul nostru NICU ȘERBAN. Domnul să-l așeze în loc liniștit, loc de pace și iubire. Suntem cu sufletul alături de voi Cica și Mihaela.

Anca și Răzvan Racolța

(IZ699862)

Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum cînd am aflat că ființa atît de dragă ție a plecat pentru totdeauna. O lumînare aprinsă și gîndurile noastre sunt alături de colega noastră Maria Cordiș. Sincere condoleanțe.

Colegele de la Expertiză Medicală Satu Mare

(IZ432419)

Sunt alături de Cordiș Maria în aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Dr. Demian Iustina

(IZ509098)

Suntem alături de colega și prietena Maria Cordiș la despărțirea de mama dragă. Sincere condoleanțe întregii familii.

Dr. Berințan Anda cu familia

(IZ582436)

Suntem alături de tine Dana în aceste momente deosebit de grele, cînd cineva atît de drag ție a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe.

Marius și Raveca Gliga

(IZ431920)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru familia Roatiș Rodica și Mădălina la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea soțului respectiv tatălui ROATIȘ OVIDIU.

Fam. Bibart Augustin

(IZ550911)

Suntem alături de prietena noastră Rodica cu fiica Mădălina la marea durere pricinuită de trecerea fulgerătoare în neființă a soțului și tatălui drag ROATIȘ OVIDIU. Rămas bun, prietene drag.

Fam. Benția Vasile, Emanuel, Georgeta

(IZ628175)

Cuvintele nu pot exprima nemărginita tristețe pe care o simțim la dispariția colegei noastre PRECUP ECATERINA, 52 ani al cărei suflet nobil și bun ne va rămîne veșnic în amintire. Sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Colectivul secției Interne Spitalul Jud. II

(IZ128057)

Suntem alături de colegul nostru Precup Sebastian la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Serviciul Cabinet

(IZ151088)

Sincere condoleanțe și compasiune dragului nostru Sebastian Precup la dureroasa despărțire de iubita lui mamă. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fam. Csontos Mircea

(IZ323888)

În aceste momente de mare durere pricinuite de trecerea în neființă a unchiului drag MARC MIHAI ALEXANDRU, transmitem gînduri de alinare familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Nepoata Raț Maria cu soțul și copiii

(IZ696567)

Îți transmit sincere condoleanțe frate drag ing. Crasnai Ioan acum la ceasul cruntei despărțiri de iubita ta soție ing. CRASNAI LILIANA. Suntem alături de tine.

Sora Checicheș Camelia cu soțul Ioan

(IZ402680)

Suntem alături de unchiul nostru ing. Crasnai Ioan în marea durere cauzată de decesul dragei sale soții, mătușa noastră ing. CRASNAI LILIANA. Sincere condoleanțe.

Familia Checicheș Radu, Alexandra și Eliza

(IZ899045)

Prietena noastră LILIANA CRASNAI, șefa Gării Călători a dat plecarea ultimului tren. Cu un șuierat sinistru înfiorător au salutat-o toate locomotivele:Drum bun spre eternitate! Stăm alături de soțul tău Petrică pe peronul din ce în ce mai gol. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia Rodica și Ionel Costescu

(IZ594688)

Suntem alături de Rodica și Mădălina în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a soțului și tatălui drag, OVIDIU. Dumnezue să-l odihnească în pace.

Diana, Simona, Mircea Varga

(IZ709258)

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem nașei noastre Daniela Cora în aceste triste momente pricinuite de pierderea tatălui PINTE GHEORGHE. Dumnezeu să-l odihnească.

Familia Carmen și Ioan Lenghel

(IZ835123)

Împărtășim marea durere a familiei Rodica Roatiș la trecerea în eternitate a soțului și tatălui drag OVIDIU. Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească!

Florica Struța și Maria Filip cu familiile

(IZ779805)

Transmitem sincere condoleanțe și mîngîiere cuscrei noastre Iosif Elisabeta în aceste momente pricinuite de pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească!

Familia Fabian Ioan

(IZ634679)

Aducem un ultim omagiu vecinului nostru ROATIȘ OVIDIU plecat prea devreme în eternitate. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Cu gîndul și sufletul suntem alături de Mădălina și Rodica în aceste momente de mare tristețe, cînd se despart de tatăl și soțul drag. Sincere condoleanțe.

Familia Variu

(IZ994239)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru familia cumnatului și unchiului nostru Iancu Ioan cu tristul prilej al trecerii în eternitate a mamei dragi LUDOVICA. Dumnezeu să o odihnească.

Familia Bozîntan Maria și Aurora

(IZ743714)

Sincere condoleanțe familiei Iancu Ionică la trecerea în eternitate a iubitei sale mame LUDOVICA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Ani Vacarciuc și familia

(IZ716645)

Regretăm trecerea la cele veșnice a prietenului nostru NICU ȘERBAN. Ne rugăm Bunului Dumnezeu să așeze sufletul lui în ceata aleșilor Săi. Familiei greu încercate gînduri de mîngîiere și putere de a trece peste aceste clipe de grea încercare.

Familia pr. Petru Tătăran

(IZ178640)

COMEMORĂRI

Au trecut 5 ani de lacrimi, durere și tristețe de cînd dragul nostru soț, tată, socru și bunic MICU CONSTANTIN nu mai este lîngă noi. Ne lipsești atît de mult... Ne vom aminti mereu de dragostea și grija cu care ne-ai înconjurat și-ți vom păstra vie memoria cu recunoștință și iubire. Sufletul tău va fi mereu în cer, într-o stea strălucitoare și ne va privi cu dragoste eternă. Doamne, te rugăm, păzește, apără și odihnește sufletul lui drag.

Florica, Manuela, Sebi, Vera și Isabelle

(IZ330919)

O amintire pentru cei care te-au cunoscut și o durere imensă pentru noi care te-am pierdut iubita noastră fiică și soră BOBEI MONICA NICOLETA (născută MUNTEAN) acum cînd comemorăm 3 ani de cînd ne-ai lăsat cu povara durerii și a lacrimilor amare. Nu te vom uita niciodată suflet blînd. Lacrimi, flori și candele aprinse, recunoștința noastră la mormîntul tău rece. Dumnezeu să te odihnească în pace în lumea celor drepți și buni.

Mama și fratele Ciprian cu familia

(IZ741844)

Chipul tău blînd a rămas în imaginea noastră, durerea din sufletele noastre și lacrimile în ochi au rămas aceleași ca în urmă cu 6 ani cînd ai plecat de lîngă noi. Dumnezeu să-ți vegheze somnul de veci BOTA MARIA.

Soțul și copiii cu familiile

(IZ868885)

Nimic nu e mai dureros în viață decît atunci cînd o persoană dragă pleacă dintre noi, așa cum ai plecat și tu scumpul meu fiu CRISTIAN IENUȚAȘ, iar în ziua de 29 noiembrie în loc să-ți spunem "La mulți ani!" îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să-ți dea odihna binemeritată suflet bun. Te vom iubi mereu și nu te vom uita niciodată.

Mama și surorile tale cu familiile lor

(IZ824685)

Au trecut 6 săptămîni de cînd ai plecat dintre noi dragul nostru tată, socru, bunic și străbunic RIȚ GHEORGHE. Dumnezeu să te odihnească.

Familia

(IZ126731)

În urmă cu 8 ani a plecat neașteptat, nedrept și mult prea devreme la ceruri dragul nostru tată, soț și bunic MORAR LASZLO, un om bun și iubit de toți care l-au cunoscut.

Dormi în pace!

Familia

(IZ583909)

MULȚUMIRI DECESE

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în aceste momente grele la despărțirea de dragul nostru soț, tată, socru și bunic ȘERBAN NICOLAE.

Familia

(IZ138840)

FELICITĂRI

Cu ocazia zilei tale de naștere scumpa mea mămică și cea mai bună mămică din lume BRUCHNER CLAUDIA îți doresc "La mulți ani!" multă fericire, sănătate și tot ce îți dorești. Te iubesc mult și îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine. Fiul Chris (soțul Tibi)

(IZ592847)