DECESE

Cu durere în suflet și cu tristețe anunțăm că după o boală necruțătoare s-a stins din viață sora mea IRINA IOLANDA OROS, născută IANCU, lăsînd un gol mare în viață și simțurile mele. Vei rămîne veșnic în sufletul meu și a familiei mele. Înmormîntarea are loc azi, la ora 13.00, în cimitirul greco catolic de pe str. Liviu Rebreanu, nr. 118. Vă așteptăm să o conducem pe ultimul drum.

Fratele Gheorghe Iancu și familia

(IZ981097)

Uneori viața e crudă și nedreaptă, așa se întîmplă și acum cînd moartea fulgerătoare l-a luat pe nașul nostru PETRIC AUGUSTIN. Chipul tău blînd și luminos va rămîne veșnic viu în memoria noastră. Nu te vom uita niciodată.

Finii, Sorin și Sorina Bontea

(IZ991881)

O inimă a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun cu profundă durere și ochii plini de lacrimi de la cumnata și mătușa noastră dragă OROS IOLANDA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Ferenczi Valer și nepotul Ferenczi Valer Adrian cu fiica Flavia

(IZ681621)

CONDOLEANȚE

Sunt alături de Adriana și Adrian la trecerea fulgerătare în neființă a scumpului lor tată, AUGUSTIN PETRIC. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Bogdan Băican.

(IZ448857)

Sincere condoleanțe transmitem familiei Petric pentru pierderea suferită. Dumnezeu să-l odihnească.

Fam. Năsui Ciprian, Claudia și părinții

(IZ953446)

În aceste clipe grele de suferință și durere aducem alinare și mîngîiere prietenului nostru Petric Adrian la trecerea în neființă a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Terțan

(IZ700569)

Regretăm trecerea la cele veșnice a celei care a fost buna noastră vecină OROS IOLANDA. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fam. Vasiac

(IZ927787)

Împărtășim marea durere care o încearcă pe fina noastră Letiția Struț și familia ei la despărțirea de tatăl și bunicul drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Letiția și Viorel Rusu

(IZ685590)

Suntem alături de vecinii noștri Petric Mihaela și copiii Adrian, Adriana și Rareș acum la despărțirea pentru totdeauna de soțul și tatăl drag AUGUSTIN și le transmitem sincere condoleanțe.

Sanda și Mariana

(IZ903642)

Conducerea SC Gama &ș Gama SRL transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea celui care a fost PLETT CSABA. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Fam. Balaji Marius

(IZ914041)

Transmitem întreaga noastră compasiune familiei îndoliate, la trecerea în eternitate a ființei lor dragi PLETT CSABA. Sincere condoleanțe.

Colegii de la SC Gama &ș Gama SRL

(IZ886891)

Transmitem sincere condoleanțe domnului primar dr. Coica Costel Dorel în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a surorii dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

D.E.P.A Municipiului Satu Mare

(IZ821524)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru familia Petric la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea celui care a fost PETRIC AUGUSTIN. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Pop Florin

(IZ127125)

Ne-au copleșit tristețea și lacrimile, la aflarea veștii decesului prematur al prietenului nostru GUSTI PETRIC. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe și gînduri de compasiune și mîngîiere tuturor celor îndoliați!

Mari și Giovani

(IZ977295)

Elevii clasei a VII-a de la Colegiul Național "Ioan Slavici", alături de doamna dirigintă, sunt alături de colegul lor Rareș în aceste clipe grele, pricinuite de pierderea timpurie a tatălui său PETRIC AUGUSTIN. Condoleanțe familiei.

(IZ494517)

Împărtășim durerea familiei Coica Dorel la despărțirea de scumpa lor soră și cumnată decedată. Îi dorim odihnă veșnică, iar prietenilor noștri puterea de a trece peste acest nefericit eveniment din viața lor.

Familia Rodica și Vasile Fernea

(IZ852988)

Transmitem sincere condoleanțe și mîngîiere nepoatei noastre Mihaela și copiilor în aceste momente pricinuite de pierderea iubitului lor soț și tată AUGUSTIN PETRIC. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Năsui Viorel

(IZ776739)

COMEMORĂRI

Au trecut 8 ani de cînd MARIUS TUDOR JUGĂNARU a fost înălțat la Bunul Dumnezeu. Toată familia are sufletul cătrănit de durere în toată această perioadă. Fie ca Bunul Dumnezeu să-l țină lîngă El, să-l ocrotească și să-i ierte păcatele. Doamne, fii îndurător cu el.

Familia îndoliată

(IZ186298)

Au trecut 8 ani de cînd Dumnezeu a deschis ușa cerului pentru SĂLĂGEAN VIORICA și a chemat-o la viața fără de sfîrșit. Te vom plînge mereu.

Copiii Mircea, Mariana și Viorel cu familiile

(IZ412305)

Au trecut 10 ani triști de cînd nu mai ești lîngă noi. Aprindem o lumînare și ne rugăm pentru odihna sufletului tău dragul nostru fiu SALYI ANDREI. Atît mai putem face dar în inimile vei rămîne pentru totdeauna cel mai bun copil, soț, tată, frate și bunic.

Familia

(IZ959327)

Dacă viața ta ar fi depins de dragostea noastră scumpă mamă, DOINA ROTĂRESCU, ai fi rămas nemuritoare. Nemuritoare este și durerea care de 4 ani se împletește cu dragostea și rugăciunea pentru tine, scumpa mamă, și cum nu-i astăzi ziua în care vom pleca, te rog Doamne să o ai mereu în Paza Ta. Te iubim și fiecare clipă de dor te aduce mai aproape de noi...

Fiicele Adriana și Diana

(IZ754418)

Chipul tău blînd a rămas în imaginea noastră, durerea din sufletele noastre și lacrimile în ochi au rămas aceleași ca în urmă acum un an cînd ai plecat de lîngă noi. Dumnezeu să-ți vegheze somnul de veci GAL FERENCZ.

Balogh Barna cu familia

(IZ598096)

Nu se poate înțelege cît de grea e despărțirea decît atunci cînd o ființă dragă pleacă de lîngă noi. O cauți și nu o găsești, o strigi și nu te mai aude, o aștepți și nu mai vine. Ne rămîne doar amintirea și un dor nestins în inima noastră. E de necrezut că a trecut un an de la plecarea ta, dragul nostru fiu, frate, soț și tată GAL FERENCZ.

Mama, tata, sora cu cumnatul, soția și copiii.

(IZ215607)

Păstrîndu-ți amintirea neștearsă, îți aducem azi un omagiu de nespusă dragoste și prețuire dragul nostru tată, socru și bunic NISTOR DUMITRU, la împlinirea a 6 luni de cînd ai plecat dintre noi. Vei rămîne veșnic în inimile nostre! Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Fiicele Loredana și Mihaela, ginerii Traian și Rommy, nepoții Alex, Lavinia și Maia

(IZ452885)

Deși timpul trece, ochii sunt plini de lacrimi, durere și tristețe. Azi se împlinesc 3 ani de cînd a plecat dintre noi dragul nostru tată, socru și bunic POP ALEXANDRU. Sufletul tău va fi mereu în cer, într-o stea strălucitoare și ne va privi cu dragoste eternă.

Fiicele Mirela și Diana, ginerii Sorin și Sebastian, nepoatele Alesia și Raluca

(IZ519324)

Se împlinește un an cu lacrimi și dor de cînd draga noastră mamă, GOIE MARIA, ne-a părăsit pentru totdeauna. Ne vom aminti mereu de dragostea și grija cu care ne-a înconjurat și îi păstrăm vie memoria cu recunoștință și iubire. Dormi în pace!

Fiica Rodica și Nelu Vanea.

(IZ661078)

FELICITĂRI

La aniversarea a 50 de ani de căsătorie pentru prietenii mei minunați OLGUȚA și VASILE BATORI, multă sănătate, bucurii și împliniri în mijlocul celor dragi. "La mulți și fericiți ani"! Măriuța Pavel și familia

(IZ949428)