DECESE

Cu imensă durere și întristare ne luăm rămas bun de la iubitul nostru frate, cumnat și unchi PETRIC GUSTI. Dumnezeu să te aibă în paza lui. Dormi în pace.

Sora Mariana, cumnatul Marin și nepoata Georgiana

(IZ789564)

Să vărsăm o lacrimă de durere și apoi să o ștergem, încet, cu dosul palmei și să ne amintim zîmbind cît de frumoase și unice au fost momentele petrecute cu tine, dragul nostru PETRIC AUGUSTIN. Cu speranța în ziua revederii, șoptim "Odihnește-te în pace!"

Familia Costea Marius.

(IZ136136)

Cu adîncă durere în suflet, ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost bunica PRIVIGHEI MARGARETA. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre.

Nepoții Florin, Ramona cu familia.

(IZ277626)

Pe cer cînd soarele-i apus, de ce să plîngi privind în sus? Mai bine ochii-n jos să-i pleci, să vezi pămîntul pe-unde treci! El nu e mort! Trăiește-n veci, e numai dus. Odihnește-te în pace GUSTI!

Finii Florin, Nadia, Alesia și Ana Filip

(IZ180210)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi, ne despărțim de draga noastră mamă PRIVIGHEI MARGARETA. Înmormîntarea are loc azi 27.11.2015, la ora 12.00, la capela cimitirului de pe Rodnei.

Familia îndurerată

(IZ613304)

Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la cel mai drag și iubit, bunic și străbunic STRUȚ GHEORGHE. Nu vom uita niciodată blîndețea și bunătatea sufletului tău. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Nepoatele Anca și Lavinia cu familiile

(IZ954790)

Plini de durere, anunțăm trecerea în neființă după o lungă și grea suferință a celui care a fost soț, tată, bunic și străbunic STRUȚ GHEORGHE. Priveghiul se va oficia azi 27.11.2015, orele 18.00, înmormîntarea, sîmbătă 28.11.2015, ora 12.30, la capela cimitirului Sfinții Împărați Constantin și Elena, Balta Blondă. Dumnezeu să-ți dea liniște și odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Soția Mărioara, fiica Letiția și fiul Ovidiu cu familiile

(IZ993568)

Cu mare durere în suflet familia anunță trecerea în neființă a celei care a fost mamă, bunică și străbunică CIORDAȘ LUCREȚIA. Înmormîntarea va avea loc sîmbătă, 28 noiembrie 2015, ora 13:00 la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Tășnad. Nu te vom uita niciodată! Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i aducă liniște eternă.

(IZ898509)

Cu sufletele îndurerate și cu ochii plini de lacrimi ne despărțim de dragul nostru prieten PETRIC AUGUSTIN. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Naghi Adrian

(IZ370902)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun, cu durere profundă și cu ochii plini de lacrimi de la prietenul nostru PETRIC AUGUSTIN. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Veta, Ioana, Simona și Carmen

(IZ664145)

O inimă a încetat să bată, un suflet s-a ridicat la cer. Cu sufletul plin de durere mă despart de scumpul meu soț CORNEA GHEORGHE. Dumnezeu să te odihnească în pace! Înmormîntarea are loc în 27.11.2015 ora 12:00 la cimitirul de pe str. Liviu Rebreanu.

Soția Erzsike

(IZ906888)

Sufletul meu și a celor trei copii ai noștri este sfărîmat de durere, de neputință și de supărare. Ne luăm un ultim rămas bun de la cel care ne-a fost cel mai minunat și iubitor soț și tată AUGUSTIN PETRIC. Dormi în pace, suflet blînd. Înmormîntarea va avea loc în data de 28.11.2015 (sîmbătă), începînd cu ora 12.30 în localitatea Bicău, jud. Satu Mare.

Soția Mihaela și copiii Adrian, Adriana și Rareș

(IZ277040)

CONDOLEANȚE

Transmitem sincere condoleanțe domnului primar dr. Costel Coica în imensa durere pricinuită de trecerea la cele sfinte a surorii dragi. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia dr. Rudolf Fatyol

(IZ849524)

O inimă a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer. Ne-a părăsit fulgerător, fără a avea ocazia să ne luăm rămas bun de la el, cel care a fost PETRIC AUGUSTIN zis GUSTI, un prieten adevărat, tată și soț iubitor. Amintirea lui o păstrăm vie în inimile noastre și suntem alături de soția Mihaela și copiii Adrian, Adriana și Rareș în marea lor durere. Dumnezeu să-l odihnească.

Familiile Kiss Tiberiu și Oszoczki Borbala - Bogi

(IZ644655)

Regret trecerea la cele veșnice a celui care a fost BLAGA IOSIF. Sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Dr. Demian Iustina

(IZ318323)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru dragii noștri Mihaela, Adrian, Adriana și Rareș în marea durere pricinuită de pierderea fulgerătoare a celui care a fost PETRIC AUGUSTIN. Sincere condoleanțe.

Mătușa Aurica Ulici cu familia

(IZ878254)

Împărtășim durerea familiei Inceu în aceste momente grele cînd se despart de cel care le-a fost bun și iubitor soț și tată, iar pe această cale le transmitem sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Precup Ioan

(IZ160974)

Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune colegului și prietenului nostru Dorel Coica și familiei în aceste momente de imensă durere pricinuite de trecerea în eternitate a surorii dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Viceprimar al municipiului Satu Mare, Dr. Roca Radu cu familia

(IZ793207)

În aceste clipe de suferință împărtășim durerea și suntem alături de prietenul și colegul nostru Coica Dorel și familia, la despărțirea de sora dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Vicepreședinte al CJ Satu Mare, Govor Mircea cu familia

(IZ257476)

Un gînd de mîngîiere și sincere condoleanțe domnului Coica Dorel și familiei la trecerea în eternitate a surorii dragi. Dumnezeu s-o așeze în rîndurile celor drepți.

Organizația Județeană PSD Satu Mare

(IZ665779)

Împărtășim durerea și suntem alături de domnul Coica Dorel și familia în aceste clipe de mare durere pricinuite de trecerea în eternitate a surorii dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Organizația Municipală PSD Satu Mare

(IZ208085)

Transmitem sincere condoleanțe domnului Coica Dorel în aceste momente grele pricinuite de despărțirea de sora dragă. Sincere condoleanțe familiei. Să-i fie odihna binecuvîntată.

Organizația Județeană de Femei PSD Satu Mare

(IZ333488)

Suntem aproape cu sufletul și gîndul cel bun de Mihaela, Adi, Adriana și Rareș, care trăiesc momente grele la despărțirea de soțul și tatăl drag PETRIC AUGUSTIN (GUSTI). Îi asigurăm de întregul nostru sprijin moral și afectiv. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Marcel, Dia, Steli și Bogdan Trif

(IZ157418)

Sincere condoleanțe familiei Petric Mihaela în marea durere pricinuită de trecerea în veșnicie a celui ce a fost PETRIC AUGUSTIN. Dormi în pace suflet bun!

Familia Drăgușin Tudor

(IZ295710)

Transmitem cele mai sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune domnului primar dr. Coica Dorel în marea durere pricinuită de moartea surorii dragi.

Colectivul ADP Satu Mare

(IZ952825)

Suntem alături de familia Petric Mihaela în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a celui ce a fost tată și soț PETRIC GUSTI. Sincere condoleanțe.

Simona și Andreea.

(IZ783989)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru Mihaela, Adi, Adriana și Rareș, la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea celui ce a fost tată și soț iubitor PETRIC AUGUSTIN (GUSTI). Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia Năsui Marius și Alina.

(IZ381200)

Împărtășim durerea nepoatei noastre Mihaela și a copiilor ei acum cînd un suflet prea bun, mult prea generos, ființă specială și minunată printre oameni s-a înălțat acolo unde Dumnezeu îi va da un loc de cinste în Împărăția Sa. Ne despărțim cu durere în suflete de cel care a fost dragul nostru AUGUSTIN PETRIC. Amintirea lui va fi veșnică în inimile noastre.

Olga, Ovidiu și Bianca Blaga

(IZ405859)

Sunt alături de Adriana și Adrian la trecerea fulgerătare în neființă a scumpului lor tată, AUGUSTIN PETRIC. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Bogdan Băican.

(IZ448857)

Sincere condoleanțe familiei dr. Coica acum cînd se desparte de sora dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Dr. Lia Feraru

(IZ743746)

Transmitem întreaga noastră compasiune familiei îndoliate, acum cînd o inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun de la PETRIC AUGUSTIN. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Șichet Dorel, Manuela, Andrei, Tudor.

(IZ524586)

Sincere condoleanțe doamnei Viorica Inceu și familiei, veșnică pomenire lui TRAIAN.

Lucia Sabău și Irina Armaziu

(IZ771606)

Suntem aproape cu sufletul și gîndul cel bun de cei care au rămas fără omul de omenie, PETRIC AUGUSTIN, soț și tată iubitor. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Familia Petric Călin, Liliana, George, Nicodim

(IZ818576)

Sunt alături de primarul municipiului Satu Mare, domnul Dorel Coica, în aceste momente grele pricinuite de pierderea surorii dragi. Dumnezeu să o odihnească.

Prefect dr. Eugeniu Avram

(IZ146932)

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem nepoatei noastre Mihaela și familiei în aceste momente triste pricinuite de pierderea soțului drag AUGUSTIN PETRIC. Dumnezeu să-l odihnească.

Familia Maria și Gheorghe Ulici

(IZ723856)

COMEMORĂRI

În 26 noiembrie am comemorat 30 de ani de la decesul celui care ne-a fost soț, tată și bunic CHIRA VASILE. Îți rămînem veșnic recunoscători pentru grija cu care ne-ai înconjurat tot timpul. Vei rămîne mereu în inimile noastre.

Soția Viorica și copiii Mircea și Ica cu familiile lor

(IZ667642)

A luptat mult cu boala ca să nu plece dintre noi, dar în zorii zilei de 27 noiembrie, Dumnezeu l-a ales să fie cu El în cer. Amintim cu durere în suflet că se împlinește 1 an de cînd a plecat dintre noi, dragul nostru soț, tată, socru și bunic GORZO LASZLO. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și lumină fără sfîrșit. Te vom iubi mereu!

Soția Lia, fiica Andrea cu familia și fiica Cristina cu familia.

(IZ670785)

Niciodată timpul nu va șterge durerea care ne-a cuprins în urmă cu 5 ani cînd dragul nostru nepot și verișor MARIUS CĂTĂLIN SIGHETI a plecat fulgerător ca să fie împreună cu tăticul lui în Împărăția Cerurilor. Ne este foarte dor de tine, ești în sufletele noastre cît vom trăi pe pămînt. Dumnezeu să-ți dăruiască odihna binemeritată suflet bun.

Mătușile: Mărioara Tulbure, Ana Sfara, unchiul Gheorghe Sigheti, verișoarele: Lavinia Năstruț, Luminița Reizer, Simona Moldovan, Anca Hauzec cu familiile

(IZ661993)

MULȚUMIRI DECESE

Pe această cale mulțumim tuturor participanților la înmormîntarea celui mai drag soț, tată, socru și bunic BLAGA JOZSEF.

Familia îndoliată

(IZ452272)