DECESE

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a celui care a fost soț, tată, socru și bunic BLAGA JOZSEF. Te vom păstra veșnic în inimile noastre. Înmormîntarea are loc azi 26.11.2015, la ora 13.00, la cimitirul de lîngă gară.

Soția Doina, copiii Romulus, Marius cu familia

(IZ975247)

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre, dragă DAN IOAN. Să-ți fie țărîna ușoară și să ai veșnică pomenire în ceata celor drepți și plăcuți lui Dumnezeu. Odihnește-te în pace în Raiul cel luminos, de unde a fugit orice lacrimă, suspinare sau întristare. Înmormîntarea are loc azi 26 noiembrie, ora 12.00, la capela cimitirului din comuna Pomi.

Fiii Radu, Marius și soția Monica

(IZ816469)

Un suflet mare s-a înălțat la cer. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să îl primească de-a Dreapta Sa pe cel care a fost un om deosebit DAN IOAN și să-i dea puterea și liniștea sufletească necesară în aceste clipe grele. Dumnezeu să-l ierte.

Familiile Coț, Crișan, Pop

(IZ869668)

O inimă a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer iar noi ne luăm rămas bun, cu profundă durere și ochii plini de lacrimi de la cuscrul nostru drag INCEU TRAIAN. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Cuscrii Trifan Gavril și Viorica

(IZ657582)

Cu sufletele îndurerate și cu ochii plini de lacrimi ne despărțim de dragul nostru bunic CORNEA GHEORGHE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Nepoatele Camelia cu familia și Alina cu familia

(IZ635929)

Cu durere în suflet îmi iau rămas bun de la socrul meu CORNEA GHEORGHE. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ginerele Nelu

(IZ889892)

Regret mult trecerea în neființă a cuscrului CORNEA GHEORGHE. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cuscra Florica cu familia.

(IZ953279)

O inimă a încetat să bată, un suflet s-a ridicat la cer. Cu sufletul plin de durere mă despart de scumpul meu soț CORNEA GHEORGHE. Dumnezeu să te odihnească în pace! Priveghiul va avea loc azi, 26.11.2015 ora 19:00 iar înmormîntarea în 27.11.2015 ora 12:00 la cimitirul de pe str. Liviu Rebreanu.

Soția Erzsike

(IZ906888)

CONDOLEANȚE

În aceste momente grele, împărtășim durerea sufletească și ne alăturăm cu multă compasiune de Viorica, Cristina și Diana la trecerea în neființă a celui care a fost un om deosebit, cu suflet mare, bun, prietenos, vertical și un bun părinte spiritual, ec. TRAIAN INCEU. Fie ca Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în lumea celor drepți și să-i dea odihnă veșnică. Nu te vom uita niciodată.

Finii Claudiu, Camelia și Florin Tat

(IZ500025)

Cuvintele nu pot cuprinde nemărginita tristețe pe care o simțim la trecerea la cele veșnice a dragului nostru ec. TRAIAN INCEU, al cărui suflet nobil și bun ne va rămîne veșnic în amintire. Sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa.

Mărioara și Ioniță Mercaș din Baia Mare

(IZ951133)

Viorica dragă nu credeam nici în visurile cele mai rele că soții noștri vor pleca așa repede pe lumea cealaltă dar numai Dumnezeu știe ce face. Regret din suflet, înțeleg durerea și sunt alături de tine și fiicele voastre Cristina și Diana cu familiile lor. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe prietenul nostru TRAIAN INCEU.

Lenuța Mondoca cu familia

(IZ407320)

Regretăm trecerea la cele veșnice a celui care a fost soț, tată, socru și bunic TRAIAN INCEU și transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Pop Marius și Mihaela

(IZ585157)

Sunt alături de Viorica Inceu și fiicele Cristina și Diana cu familiile lor acum cînd se despart de cel care a fost soț, tată, socru și bunic INCEU TRAIAN. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Pop Vasile

(IZ591071)

Sincere condoleanțe familiei îndurerate a celui care a fost INCEU TRAIAN, un om de aleasă omenie. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Donca Vasile

(IZ481811)

Deplîngem trecerea fulgerătoare în eternitate a celui care a fost un suflet blînd INCEU TRAIAN și transmitem întreaga noastră compasiune familiei îndoliate.

Familia Ardelean Sever și Carmen

(IZ727085)

Suntem alături de colega noastră ing. Trifan Purdea Diana, în momentele de grea încercare pricinuite de pierderea tatălui drag. Sincere condoleanțe întregii familii.

Colegii de birou din cadrul DSVSA

(IZ309618)

Regretăm trecerea în neființă a membrului nostru INCEU TRAIAN. Sincere condoleanțe familiei.

Asociația Județeană a pensionarilor Satu Mare

(IZ262405)

Cu mare tristețe în suflet, ne luăm rămas bun de la TRAIAN INCEU, trecut în cele veșnice mult prea devreme. Vom păstra neștearsă amintirea sa și suntem alături de familia îndoliată cu gîndul alinării durerii. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Leta și Nelu Micu

(IZ460774)

Pe omul bun și blajin care a fost cuscrul TRAIAN INCEU Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească, iar cuscrei Viorica să-i dea putere în clipa grea de acum și în cele ce vor urma. Sincere condoleanțe.

Florica Fabian

(IZ112258)

Suntem alături de fosta noastră colegă Inceu Viorica în clipele grele. Sincere condoleanțe.

Colectivul Astra Asigurări

(IZ330001)

Transmitem condoleanțe și toată compasiunea noastră pentru nașa Viorica și fiicele Cristina și Diana acum cînd se despart de soțul și tatăl lor drag INCEU TRAIAN, dispărut prea devreme dintre noi. Ne rugăm ca Dumnezeu să-i dea acolo sus, odihnă veșnică.

Finii Nicolaie și Marina

(IZ792500)

Suntem alături de fina noastră Inceu Viorica și familia ei în aceste momente de tristețe sufletească pricinuite de trecerea în neființă a celui care a fost soț, tată și bunic INCEU TRAIAN. Dumnezeu să te așeze în rîndul celor drepți și să îți dea odihnă veșnică.

Nașii Maria și Vasile Suciu

(IZ442610)

Regretăm nespus trecerea mult prea repede la cele veșnice a colegului nostru TRAIAN INCEU. Dumnezeu să-ți vegheze somnul de veci. Gînduri de alinare și sincere condoleanțe familiei.

Colegii CAS Satu Mare

(IZ502857)

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem fostei noastre colege Fekete Irina în aceste momente triste pricinuite de pierderea soțului drag FEKETE ZOLTAN. Dumnezeu să-l odihnească.

Adriana Gheorghiță, Rodica Dunca și Terezia Repede

(IZ547313)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru colega noastră ing. Trifan Purdea Diana la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea tatălui drag. Sincere condoleanțe.

Colegii din cadrul D.S.V.S.A Satu Mare

(IZ626137)

Suntem alături de colega noastră ing. Trifan Purdea Diana în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească.

Sindicatul D.S.V.S.A. Satu Mare

(IZ800998)

Suntem alături de mătușa noastră Viorica, verișoarele Cristina și Diana în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a celui care a fost TRAIAN INCEU, soț și tată drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Verișorii Oana și Bogdan cu familiile

(IZ229567)

Vom păstra vie în gîndurile și simțămintele noastre amintirea celui care a fost vecinul și rudenia noastră ec. INCEU TRAIAN. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească.

Familia Florica și Virgil Micu

(IZ259740)

Regretăm trecerea la cele veșnice a fostului coleg și prieten TRAIAN INCEU. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Blidar Vasile și Veronica

(IZ840937)

Cu mare tristețe în suflet, ne luăm rămas bun de la INCEU TRAIAN trecut la cele veșnice. Vom păstra neștearsă amintirea sa și suntem alături de verișoara Viorica și întreaga familie îndoliată. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Viorica și fiul Cătălin Nici cu familia

(IZ678326)

Suntem alături de mătușa Erjike în aceste momente dureroase pricinuite de trecerea în neființă a soțului drag CORNEA GHEORGHE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Radu și Melania

(IZ419422)

Suntem alături de familia Coica Dorel acum cînd se desparte de draga lui soră. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Rentea Gheorghe

(IZ852228)

Suntem alături de prietenul nostru Blaga Romi la trecerea în neființă a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Sorin Stan

(IZ704249)

Ne luăm rămas bun de la nepotul nostru drag ec. TRAIAN INCEU care a plecat pe drumul fără întoarcere. Știrea ne-a marcat profund, deoarece caracterul acestui mare om a lăsat amintiri neșterse. Transmitem cele mai alese și sincere condoleanțe nepoatei noastre Viorica, precum și întregii sale familii, acum cînd trăiește cel mai tragic eveniment al vieții sale. Dumnezeu să-l odihnească!

Monica Boca, Ticuța și Cristian Manolache

(IZ862477)

Împărtășim marea durere pe care o încearcă familia la despărțirea de soțul, tatăl și bunicul INCEU TRAIAN. Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică.

Nepoatele Amalia Varga și Olivia Rablău cu familiile.

(IZ973309)

Ne luăm rămas bun de la un om minunat, INCEU TRAIAN. Transmitem sincere condoleanțe d-nei Viorica și fetelor Cristina și Diana cu familiile lor. Dumnezeu să-l așeze în rîndul celor drepți și să îi dea odihnă veșnică.

Familia Grosz Gyula, familia Horber Vasile

(IZ625957)

COMEMORĂRI

Avem în suflet aceeași durere și tristețe care ne-a copleșit în urmă cu 8 ani, cînd destinul nemilos te-a luat de lîngă noi, draga noastră soție, soră și mamă prof. BUTESCU EVA. Vei rămîne veșnic în amintirea noastră.

Soțul Mihai, copiii Mihaela și Sergiu, sora Cormos Elisabeta din Tășnad cu familia

(IZ913912)

În memoriam dragului nostru SABĂU EMIL NICOLAE 29.11.1947 - 26.11.2003. Veșnică lui pomenire.

Soția Lucia, copiii Daciana și Răzvan cu familiile lor

(IZ949616)

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, iar nouă să ne dea puterea de a merge mai departe fără tine, dragul nostru soț și tată ARDELEAN FLORIAN DORIN azi, cînd ai fi împlinit vîrsta de 44 de ani. Te păstrăm veșnic în inimile noastre!

Soția Laura, fiicele Amalia, Laura - Dorina

(IZ372524)

Se adună anii și se strîng, și toți cei dragi ai tăi te pîng. Căci prea devreme ai plecat, din lumea aceasta trecătoare sus la cerul înstelat de 8 ani tu mama noastră mult iubită GÎRBEA ȘAROLTA ai plecat. Te vom plînge cît vom trăi. Dumnezeu să te odihnească!

Fiicele Alexandra și Victoria

(IZ881893)

FELICITĂRI

Orice dorință să ți se împlinească / Orice durere să te ocolească / Ani fericiți să ți se rînduiască / Nici unul din cei dragi să nu-ți lipsească. "La mulți ani" scumpul nostru nepot MATTEO cu ocazia împlinirii frumoasei vîrste de 8 ani, din partea bunicilor Vaida Gheorghe și Ecaterina.

(IZ856654)