DECESE

Cu inima zdrobită de durere ne despărțim de iubita noastră mamă, soacră și bunică văd. SABOU MARIA în vîrstă de 90 de ani. Slujba de înmormîntare va avea loc în data de 25.11.2015 orele 13:00 din capela cimitirului Vetiș. Odihnește-te în pace împreună cu îngerii în Slava lui Dumnezeu.

Fiul Aurel cu familia

(IZ836028)

Cu sufletele zdrobite de durere ne luăm rămas bun de la draga noastră mamă, bunică și străbunică văd. SABOU MARIA la vîrsta de 90 de ani. Înmormîntarea va avea loc în data de 25.11.2015 la capela cimitirului din Vetiș, orele 13:00. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Fiica Ecaterina cu soțul Vasile și familia

(IZ178743)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a celui care a fost soț, tată, socru și bunic BLAGA JOZSEF. Te vom păstra veșnic în inimile noastre. Priveghiul are loc azi 25.11.2015, la ora 17.00 și înmormîntarea joi 26.11.2015, ora 13.00, la cimitirul de lîngă gară.

Soția Doina, copiii Romulus, Marius cu familia

(IZ704353)

Ai plecat prea devreme dintre noi, rămînînd amintirile de zile frumoase petrecute de ani și ani alături de noi dragul nostru cumnat TRAIAN INCEU. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Cumnatul Ștefan și Maria Michiș

(IZ814919)

Un suflet minunat, bun și blînd s-a ridicat la cer lăsînd în urma lui multe lacrimi și durere, dragul nostru tată, socru și bunic INCEU TRAIAN. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Fiica Cristina cu soțul Codrin, nepoții Andrei și Tudor

(IZ444023)

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre, dragul nostru tată, socru și bunic INCEU TRAIAN. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Fiica Diana cu soțul Marius, nepoata Patricia

(IZ451829)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de nașa noastră Doina, de Romi și Marius cu familiile lor acum cînd se despart de cel care a fost BLAGA IOSIF nașul nostru. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Mateș Dinu cu familia

(IZ765048)

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem colegului nostru Vasile Csonka în aceste triste momente pricinuite de pierderea mamei dragi. Dumnezeu s-o odihnească.

Colectivul SPF Tarna Mare

(IZ328321)

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem familiei Blaga Doina în aceste triste momente pricinuite de pierderea soțului drag BLAGA JOZSEF. Dumnezeu să-l odihnească.

Văduva Aștelean Eva cu copiii Marinel Aștelean, Victoria Socolan, Angela Pelcz cu familiile

(IZ427355)

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem mătușii noastre Inceu Viorica și verișoarelor Cristina și Diana în aceste triste momente pricinuite de pierderea soțului și tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească.

Familia Bota Sorin și Anca

(IZ568026)

Împărtășim durerea familiei Sima și suntem alături de Lela și Sandra acum cînd se despart de dragul nostru prieten RELU. Odihnească-se în pace.

Gabi și Lica Pal

(IZ607232)

Vom păstra vie în gîndurile noastre amintirea celui care a fost RELU SIMA. Suntem alături de Lela și Sandra în aceste momente de durere. Dumnezeu să îl odihnească.

Verișoara Luminița Silaghi și soțul Ovidiu

(IZ583343)

Regretăm trecerea la cele veșnice a unchiului nostru Blaga Iosif. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun.

Nepoții Tivadar Ildiko, Molnar Orsolya, Vesa Cristian cu familiile

(IZ479561)

Regretăm trecerea la cele veșnice a unchiului nostru INCEU TRAIAN. Transmitem sincere condoleanțe mătușii Viorica și verișoarelor Cristina și Diana.

Nepoata Adina cu soțul

(IZ543124)

COMEMORĂRI

Niciodată timpul nu va șterge durerea care ne-a cuprins în urmă cu 6 luni, cînd ne-ai părăsit brusc pentru totdeauna. Ai luptat mult cu boala ca să nu pleci dintre noi, dar ai cedat în miez de primăvară și ai ales să pleci pe un alt drum, alături de mama noastră, acolo unde nu există durere, doar liniște eternă. Nu te vom uita niciodată, dragul nostru tată, socru și bunic DRAGOȘ VASILE. Dumnezeu să îți vegheze somnul și să îți dea odihnă veșnică.

Fiicele Luminița și Daniela cu familiile

(IZ395184)

Tristețe și durere ai lăsat în urma ta, azi la un an de cînd ne-ai părăsit dragul nostru tată bun, COSTAN GEORGE. Vei fi mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fiica Mugurița cu soțul, nepoata Claudia și strănepoata Andreea cu familia

(IZ248710)

Avem în suflet aceeași tristețe și durere care ne-a copleșit în urmă cu un an atunci cînd destinul nemilos te-a luat de lîngă noi, bunicule drag COSTAN GHEORGHE. Vei rămîne veșnic în amintirea noastră!

Fata Florica cu familia și nepoata Simona cu familia

(IZ160707)

In memoriam BUT VASILE 1933 - 2015

Familia

(IZ589397)

Cu durere în suflet, la împlinirea a 2 ani de la trecerea în neființă a celui care a fost soț, tată și bunic SILAGHI VICTOR din Mădăras îi aducem un trist și dureros omagiu.

Soția Maria, copiii și nepoții

(IZ276128)

Au trecut 10 ani de cînd Dumnezeu a deschis ușa cerului pentru LUPAN LIVIA și a chemat-o la viața fără de sfîrșit. Te vom plînge mereu.

Soțul, copiii și nepoatele

(IZ203715)

Se împlinesc 18 ani de cînd ai plecat dintre noi AUREL BECEA. Vie și neștearsă rămîne amintirea ta. Fie-ți țărîna ușoară.

Soția, fiicele și ginerele

(IZ468849)

Amintim cu durere în suflet, celor care l-au cunoscut, că azi se împlinesc 30 de ani de cînd dragul nostru soț, tată și bunic CHIȘ GHEROGHE a plecat dintre noi. Nu te vom uita niciodată!

Familia

(IZ983351)

Cu aceeași durere în suflet și lacrimi pe obraz comemorăm azi 20 ani de cînd dragul meu fiu FERIKE s-a înălțat la ceruri mult prea devreme la numai 22 de ani. Rog pe Bunul Dumnezeu să te aibă în grija lui suflet scump și drag. Dormi în pace suflet blînd.

Pe veci cu lacrimi: mama Viorica, fratele Valer, bunica Toduț, mătușile, unchii, verișorii, verișoarele, vecinii și prietenii.

(IZ948313)