DECESE

Ce trist e atunci cînd tata nu-i, pustie-i casa orișicui / Mereu ne amintim de un om minunat și special / Sufletul tău va fi mereu în cer / Într-o stea strălucitoare și ne va privi cu dragoste eternă / Iar noi vom sădi florile neuitării și vom înălța rugăciuni pentru odihna sufletului tău FEKETE ZOLTAN CSABA. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre.

Fiica Anamaria, ginerele Cristian și nepoții Cristian și David

(IZ995054)

Lacrimi se mistuie în suspine, sufletul se pierde în durere. Pe pînza rațiunii întunecată de sentimente se creionează în fiecare clipă chipul tău blînd, ochii senini, zîmbetul etern. Vei fi acolo mereu îmbrățișat de amintirile și dragostea noastră. Te iubim pentru totdeauna dragul nostru tată, socru și bunic FEKETE ZOLTAN CSABA. Fii în continunare îngerul nostru. Nu te vom uita niciodată.

Fiica Henrietta, ginerele Florin și nepotul Gabriel

(IZ566647)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață în urma unui tragic accident, a celui care a fost cel mai bun soț, tată, bunic STAN FRANCISC IOSIF. Te vom păstra veșnic în inimile noastre. Înmormîntarea are loc azi 24.11.2015, la ora 15.00, la cimitirul de pe strada Macului Satu Mare. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Soția Veronica, fiicele Monica, Eniko, nepotul Krisztofer și ginerele Levente

(IZ506855)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a celei care a fost pentru noi cea mai bună mamă, bunică KOVACS MARIA. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Înmormîntarea va avea loc miercuri, 25.11.2015 la ora ... cimitirul din str. Liviu Rebreanu (Pietroasa).

Fiul Marcel și soția, nepoții Richard și Patric

(IZ986729)

Cu inima zdrobită de durere ne despărțim de iubita noastră mamă, soacră și bunică văd. SABOU MARIA în vîrstă de 90 de ani. Slujba de înmormîntare va avea loc în data de 25.11.2015 orele 13:00 din capela cimitirului Vetiș. Odihnește-te în pace împreună cu îngerii în Slava lui Dumnezeu.

Fiul Aurel cu familia

(IZ836028)

Cu sufletele zdrobite de durere ne luăm rămas bun de la draga noastră mamă, bunică și străbunică văd. SABOU MARIA la vîrsta de 90 de ani. Înmormîntarea va avea loc în data de 25.11.2015 la capela cimitirului din Vetiș, orele 13:00. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Fiica Ecaterina cu soțul Vasile și familia

(IZ178743)

Ne luăm rămas bun de la tine, dragul nostru fin SIMA AUREL. Vom păstra veșnic vie amintirea ta în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească.

Sebastian, Sofia și Ioan Hepcal

(IZ555884)

Consternați de durere anunțăm că a plecat dintre noi, după o grea suferință, la doar 54 ani mult iubitul nostru soț, tată și socru SIMA AUREL. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică. Slujba de înmormîntare va avea loc la cimitirul particular de pe drumul Careiului (spre Vetiș) în data de 25 noiembrie, la orele 13:00.

Soția Sima Ileana, fiica Sandra și ginerele Iosif

(IZ800104)

Cu inimile zdrobite de durere ne despărțim mult prea devreme de iubitul nostru fiu și frate SIMA AUREL. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Veșnic nemîngîiați părinții Sima George și Charlotte, fratele Dănuț cu familia

(IZ221246)

Mereu ai fost puternic, bun și iubitor, dragul nostru tată, socru, bunic, străbunic, frate și cumnat ACS GYULA. Fulgerător moartea la 71 de ani te-a luat dintre noi și vei rămîne mereu în amintirea noastră. Să-ți fie somnul lin!

Soția Ileana, fiica, băiatul, nepoții și strănepoții

(IZ669740)

CONDOLEANȚE

Regretăm mult trecerea în neființă a prietenului nostru VASILE GHIURCAN. Transmitem sincere condoleanțe întregii familii.

Fanica și Gigi Orha

(IZ530564)

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem colegelor noastre Stan Monika și Tatar Eniko în aceste triste momente pricinuite de pierderea tatălui drag STAN FRANCISC. Dumnezeu să-l odihnească.

Colegele de la Natur Confort SRL

(IZ409430)

Suntem alături de colegul nostru Incze Robert în aceste clipe grele prilejuite de trecerea la cele veșnice a tatălui drag. Condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Colectivul Filarmonicii "Dinu Lipatti " Satu Mare

(IZ310702)

Ne alăturăm la marea durere a familiei Sima cînd se despart pentru totdeauna de cel care le-a fost soț, tată, socru, fiu și frate iubitor AUREL. Dormi în pace!

Nașii familia Szekely

(IZ948671)

Un ultim omagiu și rămas bun celei care a fost CRISTINA TARCĂU (născută DAVID), plecată mult prea devreme dintre noi. Dumnezeu să te odihnească în pace și îngerii să îți vegheze somnul veșnic. Sincere condoleanțe și toată compasiunea familiei îndurerate!

Familia Codescu, familia Nagy, familia Țuțuraș

(IZ926680)

Suntem alături de familia Haraszthy Dana și Sebi în aceste clipe grele cînd se despart pentru totdeauna de soțul și tatăl drag. Sincere condoleanțe și Bunul Dumnezeu să-i vegheze somnul veșnic.

Familia Fatyol Rudolf

(IZ523531)

COMEMORĂRI

În memoriam dragilor noștri părinți LAZIN ALEXANDRU 11 iulie 1918 - 13 aprilie 1983, LAZIN ANA 23 septembrie 1923 - 24 noiembrie 2005. Dumnezeu să-i odihnească în pace.

Fiicele cu familiile lor

(IZ505714)