DECESE

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi, ne despărțim de dragul nostru frate și cumnat GHIURCAN VASILE. Amintirea ta va rămîne veșnic vie în sufletele noastre. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Fratele Ionel cu Eva

(IZ548420)

Draga noastră nepoată TARCĂU CRISTINA, născută DAVID, ne luăm rămas-bun de la tine, mult prea devreme. Sincere condoleanțe întregii familii îndoliate. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace.

Fam. Hanus Petru și Voichița.

(IZ553240)

Totul trece într-o clipă ca un abur spart de vînt. Cu inimile zdrobite de durere ne despărțim de verișoara și fina noastră TARCĂU CRISTINA născută DAVID.

Fam. Foitoș Florin, Ramona cu familia.

(IZ844090)

Sincere condoleanțe familiei greu încercate în trecerea în neființă mult mult prea devreme a celei ce a fost verișoară TARCĂU CRISTINA născută DAVID. Dumnezeu să-i așeze sufletul acolo unde sfinții se odihnesc.

Hanus Petrișor cu familia

(IZ644995)

Cu inima zdrobită de durere ne despărțim de iubitul nostru soț, tată, socru, bunic, cel care a fost BLAGA JOZSEF la vîrsta de 65 de ani. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Vom reveni cu data și ora înmormîntării.

Familia îndoliată

(IZ999831)

CONDOLEANȚE

Sunt alături de familie în marea durere produsă de decesul celui ce a fost încă din copilărie, prietenul meu GHIURCAN VASILE. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe.

Tătaru Ștefan și familia

(IZ728123)

Un ultim omagiu celui care a fost GHIURCAN VASILE fost coleg de serviciu. Dumnezeu să-i dăruiască pacea și odihnă veșnică.

Fam. Szoke Ștefan și Kiraly Eugen

(IZ920280)

Un ultim omagiu, un ultim rămas-bun de la fostul nostru coleg GHIURCAN VASILE plecat în eternitate. Dumenzeu să-l odihnească în pace.

Colegii promoției de liceu 1966

(IZ185289)

Sincere condoleanțe și toată compasiunea noastră familiei Tarcău în aceste momente grele. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Colectivul Grădiniței Guliver

(IZ484993)

Suntem alături de Ionel în aceste clipe grele prilejuite de trecerea la cele veșnice a fratelui drag GHIURCAN VASILE. Condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Gigi, Liviu cu familiile

(IZ403156)

Suntem alături de prietena noastră Ica Ghiurcan în momentele grele pricinuite de moartea soțului. Condoleanțe.

Familia Petka

(IZ833670)

Regretăm sincer și profund plecarea mult prea devreme a CRISTINEI TARCĂU. Transmitem toată compasiunea noastră familiei greu încercate. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Fam. Korodi.

(IZ482352)

Ne alăturăm cu gînduri bune și cuvinte de alinare lui Bogdan Tarcău și copiilor săi, în aceste momente grele cînd se despart pentru totdeauna de iubita lor soție și mamă CRISTINA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe întregii familii Tarcău.

Fam. Stoicovici.

(IZ241989)

Împărtășim marea durere a familiei Tarcău pricinuită de trecerea în neființă a dragei lor mamă, soție și respectiv noră CRISTINA. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Familia Șuștic Vasile

(IZ931953)

Suntem alături de familia greu încercată în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a celei care a fost colega noastră prof. CRISTINA TARCĂU.

Colectivul Catedrei de Informatică de la Colegiul Național Mihai Eminescu Satu Mare

(IZ522270)

Suntem alături de Bogdan Tarcău în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a soției CRISTINA. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei.

Familia Lung Mircea

(IZ143843)

COMEMORĂRI

Comemorăm 5 ani triști de cînd dragul nostru soț și tată NEGRE PETRU ,,JOHNY,, a plecat din lumea aceasta trecătoare.

Soția Evike, fiica Giovana

(IZ665508)

Cu durere în suflet, cu amintiri frumoase și un dor nespus, comemorăm un an de la trecerea în neființă a dragului nostru CHIȘ IOAN din Satu-Mic. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!

Familia

(IZ281063)

MULȚUMIRI DECESE

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și l-au condus pe ultimul drum pe dragul nostru soț și tată HARASZTHY LUDOVIC FLORIN și în mod deosebit personalului medical de la secția oncologie Baia Mare și serviciului de ambulanță. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia îndoliată.

(IZ598894)