DECESE

Cu lacrimi în ochi și cu mare durere în suflet ne luăm rămas bun de la draga noastră soră și cumnată PAULINA ȘIMONCA din Corund. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Fratele Mihai și soția Elena

(IZ419013)

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre dragă TARCĂU CRISTINA. Să-ți fie țărîna ușoară și să ai veșnică pomenire în ceata celor drepți și plăcuți lui Dumnezeu. Odihnește-te în pace în Raiul cel luminos, de unde a fugit orice lacrimă, suspinare sau întristare.

Familia Lazur Mihai și Călin

(IZ761898)

Un suflet minunat, bun și blînd s-a ridicat la cer, sub privirile noastre neputincioase, lăsînd în urma lui multe lacrimi și durere iubitul nostru soț și tată HARASZTHY LUDOVIC FLORIN (LALY). Înmormîntarea va avea loc sîmbăta, 21.11.2015 orele 13:00 la cimitirul reformat de la gară. Dumnezeu să-i dăruiască pacea și odihna veșnică.

Familia îndoliată

(IZ943446)

Ne luăm rămas bun de la CRISTINA. Vom păstra veșnic vie amintirea ta în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în pază.

Familia Leordean

(IZ282775)

A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat și a pierdut. S-a stins cu ochii înlăcrimați și privirile pline de deznădejde și durere. A lăsat în urma ei un gol imens. Singurul loc de unde nu o poate lua nimeni este inima noastră, unde vei rămîne veșnic mama, soacra, bunica și străbunica noastră dragă ȘIMONCA PAULINA. Dumnezeu să te odihnească în pace. Înmormîntarea va avea loc duminică, la ora 13:00 în localitatea Corund.

Familia îndurerată

(IZ135807)

Te-ai stins puțin cîte puțin sub privirile noastre neputincioase, plecînd prea devreme dintre noi. Te-am iubit prea mult și te-am pierdut. Azi nu mai ești lîngă noi, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște soția și mămica noastră, TARCĂU CRISTINA.

Soțul Bogdan și copilașii George și Lavinia

(IZ937665)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi ne despărțim de scumpa noastră noră TARCĂU CRISTINA. Bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul la Dreapta Sa și să-ți dăruiască odihnă veșnică.

Familia Tarcău Augustin

(IZ478159)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun cu durere profundă și ochii plini de lacrimi de la fiica, sora, mătușa noastră TARCĂU CRISTINA RAMONA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia David

(IZ965206)

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre doamna profesoară CRISTINA TARCĂU. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Raluca, Lenuța și Felician Lenghel

(IZ677724)

Cu adîncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață, și trecerea la cele veșnice a mătușii noastre BURA MARIA din localitatea Prilog. Îți vom păstra o amintire veșnică. Bunul Dumnezeu să te aibă în Paza Sa și să te odihnească în pace! Înmormîntarea are loc azi, 21.XI.2015 ora 13:00 în localitatea Prilog.

Nepoata Mariana și soțul pr. Vasile Bene, nepoatele Simona și Anamaria cu familiile lor

(IZ172250)

CONDOLEANȚE

Împărtășim durerea și ne alăturăm cu multă compasiune familiei Tarcău, la trecerea în neființă a celei care a fost un om deosebit, un dascăl deosebit, un suflet mare TARCĂU CRISTINA. Odihnă veșnică dă-i Doamne și lumina cea fără de sfîrșit să-i strălucească, să se odihnească în pace.

Diriginta și elevii clasei a X-a E de la Colegiul Național Ioan Slavici

(IZ377302)

Împărtășim durerea familiei Tarcău în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a colegei noastre profesoară de informatică TARCĂU CRISTINA. Odihnească-se în pace iar Domnul Dumnezeu să o ocrotească.

Colectivul de cadre didactice de la Colegiul Național Ioan Slavici

(IZ656717)

Cu sufletul împietrit de durere sunt alături de fostul coleg de clasă Tarcău Bogdan în aceste momente grele cînd se desparte de cea care i-a fost soție TARCĂU CRISTINA, un dascăl și un om deosebit. Sincere condoleanțe. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Prof. Jurge Horea cu familia

(IZ414256)

Suntem alături de familia Tarcău în marea durere pricinuită de decesul colegei noastre profesoara de informatică CRISTINA TARCĂU. Sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească-n pace.

Colectivul de cadre didactice de la Colegiul Tehnic Ion I. C. Brătianu

(IZ594673)

Suntem alături de nepoții și strănepoții noștri acum cînd se despart pentru totdeauna de sumpa lor mamă, bunică ȘIMONCA PAULINA din Corund. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Unchiul Mihai și mătușa Elena

(IZ469211)

Suntem alături de prietenul nostru Pop Dorel Felician în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei iubite. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Bondics Marius

(IZ248865)

Sincere condoleanțe familiei Haraszthy în aceste momente grele cînd se despart de cel care le-a fost soț și tată HARASZTH LUDOVIC. Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Colegii de la SC Sigma Proiect SA

(IZ285898)

Un suflet mare s-a ridicat la cer - CRISTINA TARCĂU. Dumnezeu s-o odihnească în marea lui iubire. Sincere condoleanțe familiei.

Dr. Mihalca Man Sorina

(IZ399431)

Transmitem sincere condoleanțe familiei Tarcău în aceste clipe grele cînd se despart de cea care a fost TARCĂU CRISTINA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Clasa a XII - D promoția 2009, Colegiul Național Ioan Slavici

(IZ895016)

Suntem alături de familia Tarcău și transmitem sincere condoleanțe în aceste momente de tristețe sufletească pricinuite de trecerea în neființă a celei care a fost colega noastră CRISTINA TARCĂU.

Colectivul Colegiului Tehnic "Unio Traian Vuia"

(IZ626495)

Sincere condoleanțe verișorului meu Ghiurcan Ioan cu tristul prilej al decesului dragului frate GHIURCAN VASILE.

Vasarhelyi Angela cu familia

(IZ800300)

Cuvintele sunt neputincioase în exprimarea nemărginită a durerii care ne-a cuprins acum cînd inima colegei noastre TARCĂU CRISTINA s-a oprit. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Catedra de matematică - informatică de la Colegiul Național "Ioan Slavici" Satu Mare

(IZ430427)

Sincere condoleanțe verișoarei, nașei Ghiurcan Ileana și familiei ei cu tristul prilej al pierderii dragului soț și tată GHIURCAN VASILE.

Vasarhelyi Angela cu familia

(IZ355497)

Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la draga noastră CRISTINA care pleacă mult prea devreme în Grădina Îngerilor. Lui Bogdan, George, Lavinia și nașilor Mărioara și Costi Tarcău multă putere și toată compasiunea noastră în aceste momente dureroase. Odihnă veșnică CRISTINUȚA!

Familia Berinde Angelica, Nuțu, Ioana, Radu și Marcel

(IZ534531)

Împărtășim durerea nepotului nostru Bogdan și copiilor George și Lavinia în aceste clipe grele cînd se despart de scumpa lor soție și respectiv mamă CRISTINA. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică.

Familia Tarcău Viorel și Irina

(IZ695797)

Suntem alături de verișorul nostru Bogdan și copiii George și Lavinia în aceste clipe grele cînd se despart de cea care a fost soție respectiv mamă iubită. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Tarcău Cristian, Corina, Mara și Tudor

(IZ996049)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru verișorul nostru Bogdan și copiii George și Lavinia la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea soției respectiv mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Tarcău Ciprian, Paula și Albert

(IZ372781)

În aceste clipe grele de suferință și durere aducem alinare și mîngîiere nepotului nostru Bogdan și copiii George și Lavinia la trecerea în neființă a soției și respectiv mamei dragi CRISTINA. Nu o vom uita niciodată. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Tarcău Dumitru și Ileana

(IZ142037)

De aici de departe suntem alături de verișorul nostru Bogdan și copiii George și Lavinia în aceste clipe grele cînd se despart de scumpa lor soție respectiv mamă CRISTINA, plecată prea devreme dintre noi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Tarcău Adrian și Anda

(IZ916562)

Suntem alături de verișorii noștri acum cînd se despart de sora lor și verișoara noastră PAULINA. Sincere condoleanțe.

Veronica, Florica și Ioan din Baia Mare

(IZ745025)

Un ultim omagiu celei care a fost CRISTINA TARCĂU pe care o boală nemiloasă a răpus-o mult prea devreme. Sincere condoleanțe pentru soțul Bogdan, fiica Lavinia și fiul George. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Mătușa Melania din Chilia cu verișorii Luminița cu familia, Nelu cu familia, Marcel cu familia și Mihaela cu familia

(IZ926144)

Transmitem sincere condoleanțe familiei Tarcău Bogdan acum cînd se desparte de soția lui dragă. Să-i fie țărîna ușoară.

Familia Barothy Levente

(IZ444608)

Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei Tarcău Bogdan în aceste momente grele prin trecerea în neființă a soției, mamei dragi TARCĂU CRISTINA. Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică.

Familia Gogota Vasile

(IZ531154)

Suntem alături de nepotul și verișorul nostru Bogdan Tarcău și de întreaga familie în aceste clipe grele, cînd se despart de CRISTINA. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Lozer Iosif cu familia

(IZ910641)

Consternați de durere anunțăm că a plecat dintre noi, după o foarte grea suferință, la vîrsta de doar 55 ani iubitul și bunul nostru ginere, cumnat, unchi și naș HARASZTHY LUDOVIC FLORIN (LALY). Suntem alături de Manuela și Sebastian în această mare durere. Dumnezeu să-i dăruiască odihna binemeritată.

Rodica, Radu și Răzvan Șimonca cu familia

(IZ632236)

Ne alăturăm la marea durere a familiei bunului nostru prieten Tarcău Bogdan, cînd se desparte pentru totdeauna și o conduce pe ultimul ei drum pe mult iubita lui soție, CRISTINA TARCĂU. Fie ca Bunul Dumnezeu să-i asigure odihna veșnică printre aleșii săi. Sincere condoleanțe pentru întreaga familie îndurerată.

Familia Cadar și familia Berinde

(IZ424096)

Regretăm trecerea la cele veșnice a verișoarei noastre CRISTINA TARCĂU. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia Gavruș Ioan, Marcel, Luminița, Mihaela

(IZ254797)

COMEMORĂRI

Nimic nu e mai dureros în viață decît atunci cînd o persoana dragă pleacă dintre noi, așa cum ai plecat și tu dragul meu soț POȘTAȘ GHEORGHE, în urmă cu un an lăsîndu-mă cu inima sfîșiată de durere. Ai luptat cu boala nemiloasă dar moartea a învins, dar știu ca îți este bine unde ești printre îngeri. Înălțăm rugăciuni către Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău dar este greu fără tine. Te voi iubi mereu și nu te voi uita niciodată. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace.

Soția veșnic îndurerată Poștaș Irina.

(IZ539799)

Ne lipsești atît de mult... ne lipsește bunătatea, dragostea cu care ne-ai înconjurat. Ne lipsesc sfaturile bune pe care ni le-ai dat. Doar amintiri dragi împletite cu lacrimi de durere au mai rămas acum cînd au trecut 6 săptămîni de cînd nu mai ești printre noi draga noastră mamă, bunică, străbunică și soacră MARIA RIȚ. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Nu te vom uita niciodată.

Familia

(IZ278930)

Amintiri frumoase, prețuire și recunoștință veșnică scumpei noastre mame și soacră iubitoare MARIA SARVADI. Comemorăm, în zi de mare sărbătoare 15 ani plini de dor, tristețe și durere, de cînd sufletul ei plin de bunătate s-a înălțat la cer. Vei rămîne mereu în inimile noastre, dragă mamă. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Fiica Maria Todosiciuc și soțul Ioan

(IZ657820)

Dragă bunică, MARIA SARVADI, deși au trecut 15 ani de la plecarea ta dintre noi, ne amintim cu drag de tine, de grija cu care ne-ai înconjurat și ne-ai alintat, de vorbele tale înțelepte, de iubirea și de bunătatea ta. Pentru toate îți mulțumim și-l rugăm pe Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată.

Nepoatele Adina Morgovan și Ioana Muntean cu familiile

(IZ930675)

Azi ne doare sufletul mai mult ca niciodată, nu ești aici cu noi și ne e dor de tine scumpa noastră mamă, bunică HAVRINCEA LENUȚA acum cînd împlinești un an, de cînd ai urcat la ceruri, căci Dumnezeu te-a vrut la el și ai plecat. Timpul nu așterne uitarea ci adîncește durerea, lacrimile noastre vor păstra curat drumul amintirilor și a clipelor dragi petrecute împreună. Ne este dor de tine... ne-a fost și ieri... cum ne va fi și mîine.! Vei rămîne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fiica Florica, ginerele Gyuri și nepotul Thomas

(IZ719885)

Tristețea, lacrimile și durerea din sufletele noastre au rămas aceleași acum cînd se împlinesc 6 săptămîni de la despărțirea noastră de dragul meu soț DRAGOȘ IOAN, tată, bunic și străbunic. Bunul Dumnezeu să-ți dea liniște veșnică în Împărăția Sa.

Soția Maria cu întreaga familie

(IZ667051)

În urmă cu 12 ani a plecat neașteptat, nedrept și mult prea devreme la ceruri dragul nostru soț, tată și bunic ANTON IOAN, un om bun și iubit de toți cei l-au cunoscut. Dormi în pace.

Familia

(IZ661408)

MULȚUMIRI DECESE

Argyilan Cosmina cu fiii Edwin și David și părinții Anna și Pal transmitem mulțumiri tuturor celor care și-au manifestat compasiunea prin participarea la priveghi și la slujba de înmormîntare la plecarea în eternitate a scumpului nostru soț, tată și fiu ARGYILAN ATTILA.

(IZ819197)